PDA

View Full Version : Dari 1K ke 1.5 M kurang Dari 2 tahun.. Berjayakah Misi Ini... Jeng .. Jeng... Jeng..



ipsian
10-21-2009, 11:46 PM
Nak jadi jutawan adalah impian semua trader.. namum 10% je yang berjaya...

itu pun kalau trade manual.. he he adakah EA juga mampu melakukan perkara yg sama?

nantikan episod akan dtg..

p/s : coz skrg ni ujikaji terhadap EA yg satu ni.. Ekuiti selalunyer melebihi balance.. so that mean floating popit.. :sm32:

nantikan update jurnal dari saya.. kalau nak tgk performance yg di uji DEMO leh ke link
>>>> http://sifufx.mt4live.com/

ipsian
10-23-2009, 12:57 PM
tarikh : 23 oktober 2009
jam : 8:43 malam

Akaun 1 : Modal 491 usd
mula trade : 20 oktober 2009
setting mode : Low

Summary:
Deposit/Withdrawal: 491.00 Credit Facility: 0.00
Closed Trade P/L: 7.70 Floating P/L: 11.26 Margin: 9.81
Balance: 534.86 Equity: 546.12 Free Margin: 536.31


Akaun 2 : Modal 1000 usd
mula trade : 22 oktober 2009
Setting mode : medium

Summary:
Deposit/Withdrawal: 1 000.00 Credit Facility: 0.00
Closed Trade P/L: 12.10 Floating P/L: 42.16 Margin: 16.23
Balance: 1 012.10 Equity: 1 054.26 Free Margin: 1 038.03

Akaun 3 : Modal 1500 usd
mula trade : 19 Oktober 2009
Setting Mode : Low

Summary:
Deposit/Withdrawal: 1500.00 Credit Facility: 0.00
Closed Trade P/L: 5.82 Floating P/L: 3.75 Margin: 41.70
Balance: 1 650.99 Equity: 1 654.74 Free Margin: 1 613.04

Akaun 4 : Modal 1000 usd
mula trade : kurang dari 1 jam yang lalu
Setting mode : low

Summary:
Deposit/Withdrawal: 1 000.00 Credit Facility: 0.00
Closed Trade P/L: 0.00 Floating P/L: 2.88 Margin: 2.59
Balance: 1 000.00 Equity: 1 002.88 Free Margin: 1 000.29

p/s : Pernyata lengkap tidak dapat didedahkan atas keselamatan akaun

NewInForex
10-23-2009, 03:50 PM
tarikh : 23 oktober 2009
jam : 8:43 malam

Akaun 1 : Modal 491 usd
mula trade : 20 oktober 2009
setting mode : Low

Summary:
Deposit/Withdrawal: 491.00 Credit Facility: 0.00
Closed Trade P/L: 7.70 Floating P/L: 11.26 Margin: 9.81
Balance: 534.86 Equity: 546.12 Free Margin: 536.31


Akaun 2 : Modal 1000 usd
mula trade : 22 oktober 2009
Setting mode : medium

Summary:
Deposit/Withdrawal: 1 000.00 Credit Facility: 0.00
Closed Trade P/L: 12.10 Floating P/L: 42.16 Margin: 16.23
Balance: 1 012.10 Equity: 1 054.26 Free Margin: 1 038.03

Akaun 3 : Modal 1500 usd
mula trade : 19 Oktober 2009
Setting Mode : Low

Summary:
Deposit/Withdrawal: 1500.00 Credit Facility: 0.00
Closed Trade P/L: 5.82 Floating P/L: 3.75 Margin: 41.70
Balance: 1 650.99 Equity: 1 654.74 Free Margin: 1 613.04

Akaun 4 : Modal 1000 usd
mula trade : kurang dari 1 jam yang lalu
Setting mode : low

Summary:
Deposit/Withdrawal: 1 000.00 Credit Facility: 0.00
Closed Trade P/L: 0.00 Floating P/L: 2.88 Margin: 2.59
Balance: 1 000.00 Equity: 1 002.88 Free Margin: 1 000.29

p/s : Pernyata lengkap tidak dapat didedahkan atas keselamatan akaun

wah....byk nye open acc, dengan modal besar2 pulak....kayo la encik nih.....ape pun good luck untuk misi encik untuk jadi jutawan dalam 2 tahun akan datang......

ps: xnak share EA tu ker....buleh samo2 jadi jutawan nanti....huahuahua..

amat_kayu
10-23-2009, 03:58 PM
wah....byk nye open acc, dengan modal besar2 pulak....kayo la encik nih.....ape pun good luck untuk misi encik untuk jadi jutawan dalam 2 tahun akan datang......

ps: xnak share EA tu ker....buleh samo2 jadi jutawan nanti....huahuahua..

yup betul,... share lah sekali kat kita.,... ekekekke,..

mana tau kita boleh tolong kasi perfectkan nya,... eheheh

azuwan
11-07-2009, 12:39 PM
aku mohon tidak jd jutawan dgn trade forex, tp aku mohon dpt membantu golongan yg susah dan memerlukan di samping dpt menyampaikan dakwah islamiah dgn trade forex ni.

NewInForex
11-07-2009, 12:47 PM
aku mohon tidak jd jutawan dgn trade forex, tp aku mohon dpt membantu golongan yg susah dan memerlukan di samping dpt menyampaikan dakwah islamiah dgn trade forex ni.

kalau tuan jadi jutawan. lebih ramai tuan boleh bantu di samping kalau tuan jadi jutawan, tuan lebih mudah menyampaikan dakwah di dalam atau di luar arena forex nih.....