PDA

View Full Version : hp yg sesuai untuk trade



awo3611
10-21-2009, 10:45 AM
kepada trader2 semua saya ingin meminta pendapat semua ttg hp ape yg sesuai utk memorex dan tunjukan pic skali. sila lah sharing2 ye:malaysia-flag:

learn2biz
10-21-2009, 10:54 AM
kepada trader2 semua saya ingin meminta pendapat semua ttg hp ape yg sesuai utk memorex dan tunjukan pic skali. sila lah sharing2 ye:malaysia-flag:

Jawapan dia .... apa-apa HP yg guna windows mobile 2003/wm5/wm6/wm6.1/wm6.5 ... huehuehuehueheuheueuheue .. dan model adalah bergantung pada 'poket' anda ...

awo3611
10-21-2009, 11:52 AM
Jawapan dia .... apa-apa HP yg guna windows mobile 2003/wm5/wm6/wm6.1/wm6.5 ... huehuehuehueheuheueuheue .. dan model adalah bergantung pada 'poket' anda ...

tq learn2biz sofware metal trader kene dload or kene beli? model yang biasa trader gune ape?

mazlimoin
10-21-2009, 12:18 PM
Gunakan lah HTC touch Pro 2 , windows mobile 6.1 upgradeble to 6.5...

arialun
10-21-2009, 12:52 PM
Apa kata rujuk pada thread yang telah sedia ada, yakni thread Kelab PDA FXMalay
http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=3990.
Sebab buat masa ini, hanya PDA-phone (Window mobile) sahaja boleh menggunakan software MT4..:sm40:

awo3611
10-21-2009, 09:40 PM
Apa kata rujuk pada thread yang telah sedia ada, yakni thread Kelab PDA FXMalay
forum.fxopen.com/showthread.php?t=3990.
Sebab buat masa ini, hanap PDA-phone (Window mobile) sahaja boleh menggunakan software MT4..:sm40:

tq arialun terlepas pandang plak thread tu..byk info sy dpt dari situ thanx again

awo3611
10-21-2009, 09:47 PM
Gunakan lah HTC touch Pro 2 , windows mobile 6.1 upgradeble to 6.5...

pergh mahal tu dekat 2 k seken
kita nak yg range 800-1k je
sebab nak beli slalu outstaion
laptop besar leceh..huhu

granpa
10-22-2009, 06:45 AM
kepada trader2 semua saya ingin meminta pendapat semua ttg hp ape yg sesuai utk memorex dan tunjukan pic skali. sila lah sharing2 ye:malaysia-flag:

nokia 3310 pun boleh trade gak...tp trade in je la...hehe

granpa
10-22-2009, 06:46 AM
pergh mahal tu dekat 2 k seken
kita nak yg range 800-1k je
sebab nak beli slalu outstaion
laptop besar leceh..huhu

aku pakai htc touch cruise...beli kat mudah je...murah la juga...750rm..try le usha2 sana...

roslanab
11-22-2009, 12:26 AM
Aku baru beli nokia N97 dua minggu lepas. Aku cuba install mt4 fxopen tak dapat la.
Model nokia memang tak boleh pakai ke untuk mt4 ni?
tolong wahai otai2 fxmalay...