PDA

View Full Version : Ea M5



kabutzz
10-07-2009, 03:16 AM
Disini aku ingin tunjukan hasil EA yg aku buat. Ternyata menguntungkan. terkejut jgk ngan hasilnya. Aku baru try sebulan. Aku trade guna akaun live. Ea nie hanya utk M5 dgn keuntungan 10 pips. Setakat nie belum ader kerugian lg. Walaupun sikit tetapi satu hari leh trade sampai 4 kali kira leh la dpt 40 pips satu hari kira okey la kan. So kesimpulannya modal je. Terdpt 5 ea utk 5 pair. iaitu gj,uj,ej,eu,gu,eg. Sila lihat attachment utk melihat hasilnya.. Sekian. Sekadar utk berkongsi. Salam.

forexjr
10-07-2009, 03:19 AM
mana ea m5 tu hehhe.. mau juga test live

kabutzz
10-07-2009, 03:22 AM
Sory bro aku tak release ea tue hanya utk kegunaan persendirian. :sm12:

kuladi83
10-07-2009, 03:45 AM
so tak payahla buka tread...huhu..buang masa u aje..

pukulan_maut
10-07-2009, 03:46 AM
so tak payahla buka tread...huhu..buang masa u aje..

kah kah kah..

tau takpe.... :D

kabutzz
10-07-2009, 03:50 AM
so tak payahla buka tread...huhu..buang masa u aje..

Hehehe. saje je bukak.. Tak leh ke. :sm22:

ulatsawa
10-07-2009, 03:55 AM
Aiseh...baru nak mintak sedut :(

albagold99
10-07-2009, 04:09 AM
igtkn ni rmh terbuka sempena rya..tpi slh rumah ler plak...npa tk ckp awl2...kan sng...bgtau ni rmh trtutup..so tetamu yg dtg bkunjung pn tk dtg mintak angpau rya....hehehehhe....unless ttamu vvip jemputan je d alu-alukan... :D

learn2biz
10-07-2009, 04:14 AM
Kalau takat nak kongsi cerita .. bukak ler thread kat bahagian jurnal ke ... baru la kena ngan maksud TT 'Sekadar utk berkongsi'.. tak gitu ?

Kalau stuju, kejap lagi kita pindahkan ke sana ....

kabutzz
10-07-2009, 04:22 AM
Kalau takat nak kongsi cerita .. bukak ler thread kat bahagian jurnal ke ... baru la kena ngan maksud TT 'Sekadar utk berkongsi'.. tak gitu ?

Kalau stuju, kejap lagi kita pindahkan ke sana ....

Okey boss sory.. pindah pun takpe. Baru nak try buat thread..

rowdy_rahz
10-07-2009, 04:26 AM
eleh.....sama ajer macam green pips EA

learn2biz
10-07-2009, 04:30 AM
Okey boss sory.. pindah pun takpe. Baru nak try buat thread..
Done :D .. kalo satu masa nanti terasa nak pindah ke thread EA balik ... PM me ... TQ

kabutzz
10-07-2009, 04:42 AM
eleh.....sama ajer macam green pips EA

yeke aku pun tak pernah tgk green pips tue mcm mana. Sama ke..

jahari
10-07-2009, 04:55 AM
Hebat la bro kabutzz ...boleh buat EA sendiri...
Boleh tunjuk ajar sikit tak.

kabutzz
10-07-2009, 04:57 AM
Hebat la bro kabutzz ...boleh buat EA sendiri...
Boleh tunjuk ajar sikit tak.

Nak ajar kat sini susah la kan kena berjumpa la baru senang nak ajar..

kabutzz
10-09-2009, 02:34 PM
This is the link http://kabutzz.MT4Live.com - standard account
This is the link http://kabutzz2.MT4Live.com - micro account

NewInForex
10-09-2009, 02:56 PM
Disini aku ingin tunjukan hasil EA yg aku buat. Ternyata menguntungkan. terkejut jgk ngan hasilnya. Aku baru try sebulan. Aku trade guna akaun live. Ea nie hanya utk M5 dgn keuntungan 10 pips. Setakat nie belum ader kerugian lg. Walaupun sikit tetapi satu hari leh trade sampai 4 kali kira leh la dpt 40 pips satu hari kira okey la kan. So kesimpulannya modal je. Terdpt 5 ea utk 5 pair. iaitu gj,uj,ej,eu,gu,eg. Sila lihat attachment utk melihat hasilnya.. Sekian. Sekadar utk berkongsi. Salam.

ko on ke lima2 EA tu srentak ker?macam ada bau2 orang nak jual EA jer ni....hehe...good luck.

kabutzz
10-09-2009, 03:03 PM
ko on ke lima2 EA tu srentak ker?macam ada bau2 orang nak jual EA jer ni....hehe...good luck.


Tak jual pun bro. Yep aku on semua robot serentak. Sebab robot nie susah nak buy and susah nak sell sebab setting dia ketat. sebab tue kena buat 5 pair utk 5 robot yg berlaianan. Ikut setting setiap pair. Supaya everyday dpt buy or sell. Tp kalau robot tue buy or sell insyallah tak mengecewakan.

Faredz73
10-09-2009, 04:25 PM
This is the link http://kabutzz.MT4Live.com - standard account
This is the link http://kabutzz2.MT4Live.com - micro account

This two account are using robot.

Moga bro TT suksess la guna EA sendiri tu. Rasanya better bro sedekahkn la mana2 yg patut EA yg lain utk penggunaan kengkawan kat forum nie selain dari EA 'Personal' bro yg ada tu. Sekurang2nya selain dpt profit utk sendiri dpt gak pahala dari doa kwn2 yg lain...

Sekadar pandangan ikhlas. Harap TT tk kecik ati.


Madah berhelah:

' Tiap bermula akan berakhir. Carilah di mana pengakhiran yg kita patut temui. '

p/s: Al-Fatihah utk allahyarham saudara Zamri Bin Selamat. Salah seorang ahli FxMalay. Yg pergi tetap pergi. Moga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya.

kabutzz
10-09-2009, 04:52 PM
This is the link http://kabutzz.MT4Live.com - standard account
This is the link http://kabutzz2.MT4Live.com - micro account
This is the link http://kabutzz3.MT4Live.com - standard account

This three live account are using robot.

paradox36
10-09-2009, 07:33 PM
This is the link http://kabutzz.MT4Live.com - standard account
This is the link http://kabutzz2.MT4Live.com - micro account
This is the link http://kabutzz3.MT4Live.com - standard account

This three live account are using robot.

alangkah baikny klau bro share ea ni ke public...:sm32:
semue org akn dpt manfaatnye...

nway great job..truskan usaha green pip ngn ea bro tu...

kabutzz
10-09-2009, 11:11 PM
alangkah baikny klau bro share ea ni ke public...:sm32:
semue org akn dpt manfaatnye...

nway great job..truskan usaha green pip ngn ea bro tu...


Tq. Insyallah. Tp buat masa nie belum lg la.

kabutzz
10-13-2009, 12:49 PM
his is the link http://kabutzz.MT4Live.com - standard account
This is the link http://kabutzz2.MT4Live.com - micro account
This is the link http://kabutzz3.MT4Live.com - standard account :usa-flag:

kmbeng
10-13-2009, 01:13 PM
his is the link http://kabutzz.MT4Live.com - standard account
This is the link http://kabutzz2.MT4Live.com - micro account
This is the link http://kabutzz3.MT4Live.com - standard account :usa-flag:

salam bro kabutt untung byak 2... orang cakap kalu ada dwit lebih kena bayaq zakat...:sm52:

bro dok tang mana?? utara slatan??

ps: nak bodek ilmu ea

kabutzz
10-13-2009, 01:18 PM
salam bro kabutt untung byak 2... orang cakap kalu ada dwit lebih kena bayaq zakat...:sm52:

bro dok tang mana?? utara slatan??

ps: nak bodek ilmu ea

Em.. duk utara .. Perlis ..:sm1:

kabutzz
01-15-2010, 10:54 AM
Alhamdullilah,

Kembali semula setelah lama menyepi disebabkan kesibukan kerja. Disini aku ingin ceritakan sedikit kejayaan. Setelah 6 bulan aku run robot dan dari hari ke hari aku membuat robot untuk pair - pair yg lain tanpa jemu akhirnya membuahkan hasil. Robot yang dihasilkan menunjukan keputusan yg memberangsangkan. Pada permulaan ada rugi sket but now its give me profit, floating pada aku sudah biasa, kekadang sampai sebulan baru kena. Aku deposit usd 200 pada 20/7/2009 sehingga kini aku sudah mendapat usd 590 takde la byk mana sebab main pun sekupang dua kupang jer. Pada aku biar utg sket tp tak rugi. Semua pair aku ader robot, sebab semakin tepat robot tue sell or buy tanpa loss semakin susah robot tue nak post order. Kekadang tue 2 - 3 ari tak beli, tp kalau beli mesti profit. Thats why kena buat robot byk-byk then baru lah leh buy or sell byk. Sekarang nie aku ader lebih 10 robot dari pelbagai pair yg membolehkan aku target seminggu paling busuk 10-15 post order. Dibawah aku sertakan live statement aku. Sekian :sm54:


This is the link http://kabutzz2.MT4Live.com - micro account

junai
02-15-2010, 05:36 AM
Alhamdullilah,

Kembali semula setelah lama menyepi disebabkan kesibukan kerja. Disini aku ingin ceritakan sedikit kejayaan. Setelah 6 bulan aku run robot dan dari hari ke hari aku membuat robot untuk pair - pair yg lain tanpa jemu akhirnya membuahkan hasil. Robot yang dihasilkan menunjukan keputusan yg memberangsangkan. Pada permulaan ada rugi sket but now its give me profit, floating pada aku sudah biasa, kekadang sampai sebulan baru kena. Aku deposit usd 200 pada 20/7/2009 sehingga kini aku sudah mendapat usd 590 takde la byk mana sebab main pun sekupang dua kupang jer. Pada aku biar utg sket tp tak rugi. Semua pair aku ader robot, sebab semakin tepat robot tue sell or buy tanpa loss semakin susah robot tue nak post order. Kekadang tue 2 - 3 ari tak beli, tp kalau beli mesti profit. Thats why kena buat robot byk-byk then baru lah leh buy or sell byk. Sekarang nie aku ader lebih 10 robot dari pelbagai pair yg membolehkan aku target seminggu paling busuk 10-15 post order. Dibawah aku sertakan live statement aku. Sekian :sm54:


This is the link http://kabutzz2.MT4Live.com - micro account

tahniah bro....
skrg sya pun tengah membangunkan robot setiap pair.....skrg ni sya ada 13 EA untuk setiap pair yg berlainan....memang byk dugaan pada awalnya memang banyak rugi tapi bila dah byk kali buat modifikasi barulah beroleh keuntungan....setiap pair mempunyai sifat yang berbeza...itu sbb EA yg dicipta khas untuk pair2 tertentu....betul tak tuan tanah?...ada masa nanti sya nak belajar lg ngan TT....tq