PDA

View Full Version : Komuniti Kampoi Fx



Kampoi
08-14-2009, 02:41 AM
Selamat Datang Ke Komuniti Kampoi Fx
"Usah Pening-Pening Kepala, Biar Kami Berikan Signal Untuk Anda Trade"


Data menunjukkan 90% para trader gagal dalam trading forex. Hanya 10% yang berjaya. Kebanyakannya sudah kecewa angkara forex yang banyak merugikan mereka. Ramai yang muflis, rugi beribu ringgit malah berpuluh ribu. Namun begitu, masih ramai yang berkeyakinan FOREX boleh mendatangkan pendapatan yang lumayan. Malah beribu-ribu lagi pendatang baru mencuba nasib mereka.

Oleh yang demikian saya memperkenalkan Komuniti Kampoi Fx ini bagi membantu anda memperolehi keuntungan lumayan dengan aktiviti forex., sama ada anda orang lama atau baru, yang dah gagal atau yang berjaya.

Komuniti Kampoi Fx ini tidak memberik sebarang rebet pada ahli tapi kami hanya memberikan signal untuk anda, yang merangkumi BUYSTOP, STOPLOSS,TARGET PROFIT bagi memudahkan anda membuat Pending Order.

Kenapa Komuniti Kampoi Fx hanya berikan signal sahaja, tapi tidak ajar macam mana nak dapatkan signal untuk trade?

Kami berpendapat FOREX tidak dapat diwarisi, ini disebabkan forex melibatkan emosi dan sikap seseorang, sikap dan sikap seseorang lah, menyebabkan forex tidak dapat diwarisi.

Tentu anda penuh mengalami pengalaman seperti ini.... belajar satu satu teknik tidak kira lah percuma mahupun berbayar tapi setelah anda cuba guna teknik tersebut anda rugi, timbul persoalan dikepala anda... kenapa dia org boleh buat duit guna teknik tersebut tapi anda rugi. kemudian anda pun mencari teknik lain pula tetap sama. dari dasar inilah kami beranggapan FOREX TIDAK DAPAT DIWARISI.

Kami akan bagi signal bagi pair GBPUSD, GBPJPY, GBPCHF, EURUSD, EURJPY, USDJPY, USDCHF. dan USDCAD

Syarat2 untuk jadi ahli Komuniti Kampoi Fx, iaitu dengan hanya membuka Akaun Micro atau Standard bawah link saya dan trade mengunakan akaun tersebut.
"sekiranya saya dapati akaun tersebut x aktif trade ahli tersebut akan dikeluarkan dari ahli komuniti ini."
Bagi yang telah mendaftar sila SKYPE saya untuk pengesahan.

KLIK SINI UNTUK BUKA AKAUN FXOPEN MICRO ATAU STANDARD (http://www.fxmalay.com?agent=206269)


Panduan untuk buat pending order

Contoh Signal

https://dc140.4shared.com/img/130612657/ebbfacc2/Contoh_Signal.JPG (http://www.4shared.com/file/130612657/ebbfacc2/Contoh_Signal.html)

https://dc106.4shared.com/img/124917128/cf63577b/cara1.gif (http://www.4shared.com/file/124917128/cf63577b/cara1.html)

https://dc123.4shared.com:8080/img/124917159/f725f12a/cara2.gif (http://www.4shared.com/file/124917159/f725f12a/cara2.html)

https://dc150.4shared.com/img/124917175/cca5df83/cara3.gif (http://www.4shared.com/file/124917175/cca5df83/cara3.html)


Mulai 8 Sept 2009 ini, Signal hanya diberikan kepada ahli yang berdaftar. dan sistem sms juga dalam peroses pembinaan... insaallah dalam masa terdekat ini bagi yang tidak sempat melalui skype boleh mendaftar untuk sistem sms ( maaf untuk sistem sms ini saya terpaksa mengenakan sedikit cas bagi menampung kos sengaraan dan pembinaan sistem ini.)


PERHATIAN !!!!

Bagi mereka yang telah berdaftar sila skype saya dengan segera bagi membolehkan anda mendapatkan signal, sedikit tip dan buah tangan, untuk menstabilkan pendapatan forex anda setiap bulan... (tip dan dan sedikit buah tangan ini hanya diberikan kepada ahli sahaja.....)

HASIL TRADE BERDASARKAN SIGNAL YANG SAYA PEROLEHI DARI 14 JULAI 2009 HINGGA 14 OGOS 2009

https://dc146.4shared.com/img/125137839/9e4ab79a/hasil_forex_dari_14_July_09_hingga_14_August_09.JPG (http://www.4shared.com/file/125137839/9e4ab79a/hasil_forex_dari_14_July_09_hingga_14_August_09.html)



Bagi mereka yang telah berdaftar sila SKYPE saya untuk mendapatkan Indicator KMC ANALYSIS secara PERCUMA,

putat76
08-14-2009, 02:47 AM
wah aku nak join :fxopen-white1-flag:

kampoi registerkan aku

Shirogawa
08-14-2009, 02:56 AM
Signal Bro Kampoi memang mantap :sm46:
Lepas ni leh kampoi ramai lagi member :sm50: :sm50: :sm50:
Bro registerkan ak sekali :sm18:

fzr1000
08-14-2009, 02:58 AM
Salam Bro Kampoi dan rakan2 trader yg lain.. :sm46:

Ade registration yg perlu di laku kan kah? Kalau ade, bro sempoi sy nak register laaa

skype ku hidir77

Kampoi
08-14-2009, 02:50 PM
sabaq bro... macam mana nak join akan saya beritahu kelak....

ninjas66
08-14-2009, 02:57 PM
aku tunggu bro

sarwanaj
08-14-2009, 03:16 PM
Salam,
En.Ahmad,(Kampoi) saya nak join gak..bila boleh register tak sabar ni..

dien
08-14-2009, 03:25 PM
salam..

mantap bro...tahniah

cheman
08-14-2009, 04:05 PM
nak ikut nak ikut nak ikut......arini 1st time guna signal...popit sume..dh 10% dapat..tq byk2 kampoi yg sempoi..hehee

orangkita
08-14-2009, 04:16 PM
aku nk ikut gak, mana blih mis signal power ranger bro kampoi ni, rugi lah klu tak ikut. Nti jgan lupa bagitau nk register.

sasyed123
08-14-2009, 05:19 PM
Hidup bro kampoi...jom kampoi pip sampai penat....layannn...zass....:fxopen-white2-flag:

hbc123
08-14-2009, 06:48 PM
tq share teknik...he he...

putat76
08-15-2009, 01:19 AM
wah dah open balik dah ke
bro kampoi kasi link la :fxopen-white1-flag:

jin88
08-15-2009, 02:07 AM
caya la bro..
cmne nk join??

putat76
08-15-2009, 03:25 AM
hasil yang dari bro kampoi kat akaun kecik aku heheheehe

9740

putat76
08-15-2009, 04:08 AM
yang ni dari akaun standard aku

9741

Kampoi
08-15-2009, 04:52 AM
yang ni dari akaun standard aku

9741

tu dia hasil salah seorang yang ikut signal saya dari awal group ini buka.... dengar kata dari 100usd jadi 1+++usd apa mau lagi....
janji layan...............................................................................

vectorzx
08-15-2009, 05:06 PM
bro count me in :)!

- Izam in skype community

icedtea
08-17-2009, 12:52 PM
bro kampoi... masukkan saya skalik yer... dlm komiti... sy kwn putat76..:sm24:

Kampoi
08-17-2009, 04:34 PM
bro kampoi... masukkan saya skalik yer... dlm komiti... sy kwn putat76..:sm24:

member putat rupanya..... tanya putat apa yang perlu kalu nak join komuniti kampoi fx ni...

cheman
08-18-2009, 12:05 AM
Selamat Datang Ke Komuniti Kampoi Fx
"Usah Pening-Pening Kepala, Biar Kami Berikan Signal Untuk Anda Trade"


Data menunjukkan 90% para trader gagal dalam trading forex. Hanya 10% yang berjaya. Kebanyakannya sudah kecewa angkara forex yang banyak merugikan mereka. Ramai yang muflis, rugi beribu ringgit malah berpuluh ribu. Namun begitu, masih ramai yang berkeyakinan FOREX boleh mendatangkan pendapatan yang lumayan. Malah beribu-ribu lagi pendatang baru mencuba nasib mereka.

Oleh yang demikian saya memperkenalkan Komuniti Kampoi Fx ini bagi membantu anda memperolehi keuntungan lumayan dengan aktiviti forex., sama ada anda orang lama atau baru, yang dah gagal atau yang berjaya.

Komuniti Kampoi Fx ini tidak memberik sebarang rebet pada ahli tapi kami hanya memberikan signal untuk anda, yang merangkumi BUYSTOP, STOPLOSS,TARGET PROFIT bagi memudahkan anda membuat Pending Order.

Kenapa Komuniti Kampoi Fx hanya berikan signal sahaja, tapi tidak ajar macam mana nak dapatkan signal untuk trade?

Kami berpendapat FOREX tidak dapat diwarisi, ini disebabkan forex melibatkan emosi dan sikap seseorang, sikap dan sikap seseorang lah, menyebabkan forex tidak dapat diwarisi.

Tentu anda penuh mengalami pengalaman seperti ini.... belajar satu satu teknik tidak kira lah percuma mahupun berbayar tapi setelah anda cuba guna teknik tersebut anda rugi, timbul persoalan dikepala anda... kenapa dia org boleh buat duit guna teknik tersebut tapi anda rugi. kemudian anda pun mencari teknik lain pula tetap sama. dari dasar inilah kami beranggapan FOREX TIDAK DAPAT DIWARISI.

Kami akan bagi signal bagi pair GBPUSD, GBPJPY, GBPCHF, EURUSD, EURJPY, USDJPY, USDCHF. dan USDCAD

Bagi yang nak join signal ini ADD kampoi_fx di SKYPE anda.


Panduan untuk buat pending order

Contoh Signal

https://dc94.4shared.com/img/124917208/ff138ba0/signal_13_August_09.JPG (http://www.4shared.com/file/124917208/ff138ba0/signal_13_August_09.html)

https://dc106.4shared.com/img/124917128/cf63577b/cara1.gif (http://www.4shared.com/file/124917128/cf63577b/cara1.html)

https://dc123.4shared.com:8080/img/124917159/f725f12a/cara2.gif (http://www.4shared.com/file/124917159/f725f12a/cara2.html)

https://dc150.4shared.com/img/124917175/cca5df83/cara3.gif (http://www.4shared.com/file/124917175/cca5df83/cara3.html)


P/s: Signal akan diberikan kepada semua trade melalui skype, tidak kira ahli Komuniti Kampoi Fx atau tidak. Tapi sehingga 31hb Ogos 2009 ini je... selepas dari itu signal hanya diberikan kepada AHLI Sahaja.

HASIL TRADE BERDASARKAN SIGNAL YANG SAYA PEROLEHI DARI 14 JULAI 2009 HINGGA 14 OGOS 2009

https://dc146.4shared.com/img/125137839/9e4ab79a/hasil_forex_dari_14_July_09_hingga_14_August_09.JPG (http://www.4shared.com/file/125137839/9e4ab79a/hasil_forex_dari_14_July_09_hingga_14_August_09.html)

kenapa result ko tak ikut TP yg ko sendiri setkan? Sepatutnye kena ikut TP le baru betul tahu resultnye yg sebenar. Ini mgkin berlainan result dgn trader2 yg follow signal ko ni..so ape suggestion ko?

Kampoi
08-18-2009, 12:33 AM
kenapa result ko tak ikut TP yg ko sendiri setkan? Sepatutnye kena ikut TP le baru betul tahu resultnye yg sebenar. Ini mgkin berlainan result dgn trader2 yg follow signal ko ni..so ape suggestion ko?

maaf bro memang kalau tengok yang last 2 x banyak x kena tp... bagi yang org baru tengok asal result dia x hijau pun.... tapi kalau bro ikut dari awal group ini saya ada add ea untuk daily target... ea ni akan kesan jumlah wang yang terkumpul sepatutnya untuk ia close... contohnya 900usd ea akan close... apabila capai 900usd ea akan terus close semua position. ini kerana daily target anda telah capai.... tapi sekiranya jumlah daily target tak mencecah nilai 2... ia akan close by tp.... tujuan saya mengunakan dan bagi ea ni pada group yang awal bagi mendisplinkan group yang ikut signal ini.... sebab bagi saya kita mesti ada daily target dalam kita trade hari2....

macam bro... sebelum bro main bro ada target x hari ni.... berapa bro nak kutip..... tentu adakan...

cheman
08-18-2009, 08:46 AM
maaf bro memang kalau tengok yang last 2 x banyak x kena tp... bagi yang org baru tengok asal result dia x hijau pun.... tapi kalau bro ikut dari awal group ini saya ada add ea untuk daily target... ea ni akan kesan jumlah wang yang terkumpul sepatutnya untuk ia close... contohnya 900usd ea akan close... apabila capai 900usd ea akan terus close semua position. ini kerana daily target anda telah capai.... tapi sekiranya jumlah daily target tak mencecah nilai 2... ia akan close by tp.... tujuan saya mengunakan dan bagi ea ni pada group yang awal bagi mendisplinkan group yang ikut signal ini.... sebab bagi saya kita mesti ada daily target dalam kita trade hari2....

macam bro... sebelum bro main bro ada target x hari ni.... berapa bro nak kutip..... tentu adakan...


OK kampoi...tq2..rupanya ade teknik rahsia yg diaplikasikan..hehehehehe:fxopen-black2-flag: ..

Komuniti Kampoi...Boleh...

Kampoi
08-19-2009, 04:26 AM
OK kampoi...tq2..rupanya ade teknik rahsia yg diaplikasikan..hehehehehe:fxopen-black2-flag: ..

Komuniti Kampoi...Boleh...

tahu x apa..... :sm8:

mif
08-19-2009, 09:37 AM
salam bro..
nak join jugak boleh?

Kampoi
08-19-2009, 11:35 AM
salam bro..
nak join jugak boleh?

boleh bro... sila.... sila....

arul57
08-19-2009, 04:59 PM
salam bro,

utk akaun std yg punya modal kecil dibawah usd500 berapa leverage yg sesuai.

cheman
08-19-2009, 06:37 PM
salam bro,

utk akaun std yg punya modal kecil dibawah usd500 berapa leverage yg sesuai.

500:1

xena2000
08-19-2009, 06:59 PM
salam bro,

utk akaun std yg punya modal kecil dibawah usd500 berapa leverage yg sesuai.

leverage 1-500, aku syorkan kau maen 0.1 - 0.3 jer lot nyer....... lepas tu pilih yang spread skit2 jerk.. EU DAN UJ Aku saran kan, aku gune modal 250dollar skung dah ade balance 930dollar tapi floating -500 dollar, :sm41:

Kampoi
08-19-2009, 07:30 PM
leverage 1-500, aku syorkan kau maen 0.1 - 0.3 jer lot nyer....... lepas tu pilih yang spread skit2 jerk.. EU DAN UJ Aku saran kan, aku gune modal 250dollar skung dah ade balance 930dollar tapi floating -500 dollar, :sm41:

napa floating sampai -500usd 2 bro....

cheman
08-19-2009, 11:40 PM
Penantian Satu Penyeksaan smlm...3 PO TP walau masanya lewat gak....hanya kesabaran je membuahkan hasil...tq masta......sib le x tggu dpn PC...kalo tgg mau sakit jiwa tgk PO tak trigger2..

mif
08-20-2009, 01:15 AM
boleh bro... sila.... sila....

tq bro..dah join dah.. :sm12:

xena2000
08-20-2009, 03:59 AM
napa floating sampai -500usd 2 bro....

kene tempias uj ari tu, xsempat nak close, sekarang tunggu uj naik. baru ilang float.

sarwanaj
08-20-2009, 01:36 PM
kene tempias uj ari tu, xsempat nak close, sekarang tunggu uj naik. baru ilang float.

BRO.. Trade x de stop loss ke... bahaya tu...bermakna risk semua balance yg ada ...
Otai2 trade mesti ada SL ..so kita mesti sanggup letak risiko...sekadar pandangan ...
tak le floting smpai usd500

cheman
08-20-2009, 04:47 PM
BRO.. Trade x de stop loss ke... bahaya tu...bermakna risk semua balance yg ada ...
Otai2 trade mesti ada SL ..so kita mesti sanggup letak risiko...sekadar pandangan ...
tak le floting smpai usd500

Teknik Hati Kering mmg camni...:bull:

xena2000
08-20-2009, 08:00 PM
BRO.. Trade x de stop loss ke... bahaya tu...bermakna risk semua balance yg ada ...
Otai2 trade mesti ada SL ..so kita mesti sanggup letak risiko...sekadar pandangan ...
tak le floting smpai usd500

saya bukan otai, cume budak baru nak blajar forex

xena2000
08-20-2009, 08:17 PM
Teknik Hati Kering mmg camni...:bull:

hati kering x kering pom, dah aku x minat SL, nak buat camner, kita yang membuat dan kita juga boleh menghilangkan nyer, nah aku sertakan history yang terkini.......

:sm42: :sm22: :sm9: :sm40:

herry_chai
08-21-2009, 01:31 AM
halo met kenal
i'm new member from indonesia
thx for add me 2 ur comunity kampoi

najibzkl
08-27-2009, 08:10 AM
teknik hati kering mmg dasat....
hehehe.... (^_*)

mrbad03
09-03-2009, 04:46 AM
bro kampoi... dah register under bro.... nak signal leh tak...

awo3611
10-17-2009, 06:41 PM
nak join kampoi ni camne?

Kampoi
11-04-2009, 12:53 AM
Bagi mereka yang telah berdaftar sila SKYPE saya untuk mendapatkan Indicator KMC ANALYSIS secara PERCUMA

https://img266.imageshack.us/img266/8171/kmcanalysisv2.jpg

cengkerang06
11-04-2009, 01:03 PM
Salam
ni ke indi v2, indi v1 xde buy stop n sell stop. saya akan pm Bro Kampoi.
buy limit n sell limit boleh guna x.

zicks
11-05-2009, 02:33 AM
bro kampoi... saya dh dpt indi V1 dan V2. V2 tu utk kegunaan acc. standard saja ka, atau bleh guna utk account micro skali? So far dok trade guna KMC Analysis v1 punya, nampak dia punya keuntungan tu. Yg v2 plak siap 'built in signal', lagi menarik utk org2 yg kdg2 bz mcm saya ni. Kalau free tu bleh laaa mengadap. Time bz pakai tak trade laaa.... Apapun, thanks kampoi for the great indi. Salute lu brooooo!

cheman
11-15-2009, 02:08 PM
Nape indi tu tak letak SL sekali..adakan setiap signal yg kuar tu akan TP...? Kalu ade SL kan senang... lagi satu kul berapa signal ni kuar? adakah mase yg same setiap hari?

imran murtaza
06-06-2010, 03:20 PM
Salam, Kampoi dan semua senior. Mohon numpang same... baru sangat lagi ngan forex ni...

imran murtaza
06-06-2010, 03:31 PM
Salam, Br. Kampoi... saya dah add skype tuan... harap dapat bantuan dan tunjuk ajar. tq

Rizal
12-15-2018, 01:09 AM
komuniti dah tenggelam..bila mau timbul balik

Rizal
06-12-2019, 11:26 AM
https://i.postimg.cc/q7HY3RpM/00b4ad3b27661d84e047de8e2965a9c7.jpg

Rizal
02-28-2020, 10:55 AM
jom masuk pertandingan crypto free je..daftar kat sini https://forum.fxopen.com/threads/153487-FXOpen-Melancarkan-Cryptomania-Pertandingan-Baru-untuk-Akaun-Demo