PDA

View Full Version : New Web Design!!!



lord
06-27-2009, 04:59 AM
Salam semua...

duk cari2 kot2 dah ada org komen pasal new web design ni....tapi blum ada..:sm9:

so thread ni di buka utk anda semua memberi pendapat masing2 supaya boleh diimprove lagi apa yg perlu....

so for my own opinion...this new web design is awesome..!! www.fxmalay.com

how bout u guys opinion?:sm23:

cheers!

kmbeng
06-27-2009, 05:53 AM
Salam semua...

duk cari2 kot2 dah ada org komen pasal new web design ni....tapi blum ada..:sm9:

so thread ni di buka utk anda semua memberi pendapat masing2 supaya boleh diimprove lagi apa yg perlu....

so for my own opinion...this new web design is awesome..!! www.fxmalay.com

how bout u guys opinion?:sm23:

cheers!

aku punya IE jdik lembab skit semenjak ada design baru... munkin masalah setimmik... :sm43:

bizonline
06-27-2009, 11:55 AM
aku punya IE jdik lembab skit semenjak ada design baru... munkin masalah setimmik... :sm43:

Kalau IE lembap cuba try ikut 'Google chrome' lagi laju dari IE..:sm55:

learn2biz
06-27-2009, 02:23 PM
Manyak belat ooo wa punya browser bila bukak main page ... haiyaaa .. tapi manyak cun looo ... so kita kira boleh kasi timbang ler .. huehuehuehuhe

roceli08
06-27-2009, 03:07 PM
Manyak belat ooo wa punya browser bila bukak main page ... haiyaaa .. tapi manyak cun looo ... so kita kira boleh kasi timbang ler .. huehuehuehuhe


wa tengok itu usd 50k flee lagi belat , wa ingat itu luit mau kasi wthdraw tapi tala boleh....kuang , kueng....



:sm54:

support fxmalay
06-28-2009, 08:16 AM
hi all...

since everybody here say that d new design a bit slow in loading..we will try our best to improve it.

thanks for comments. :i-love-fxopen:

aztech09
06-28-2009, 08:34 AM
yeah, definately slow loading, try make the website lighter,

the design of the website is awesome, but i think it looks abit confusing :sm44:

mfasd757
06-28-2009, 05:41 PM
hi all...

since everybody here say that d new design a bit slow in loading..we will try our best to improve it.

thanks for comments. :i-love-fxopen:


TQ,

5min = preview +1 post

FXOpen Manager
06-29-2009, 05:49 AM
Hello guys,
We are working to make new design also fast, do not worry, everything will be cool!

ka_one2000
07-02-2009, 11:28 AM
boleh tak kembalikan live qoute kat sebelah kiri siap dgn day high/low mcm lama punya web design... pasal yg baru punya quotes dier bergerak mcm tak best jeeerr...