PDA

View Full Version : Aku, EA dan ...



azfa7214
04-28-2009, 04:26 AM
Salam rakan2 seperjuangan, aku akan cuba update hasil EA ni setiap hari. Jika nak tonton secara live sila klik kat signature.:)

pokcik3g
04-28-2009, 12:25 PM
Camne ko wat cam tu ek. Leh tgk live plak.
Pe pon..gud luck!

azfa7214
04-29-2009, 01:09 AM
Camne ko wat cam tu ek. Leh tgk live plak.
Pe pon..gud luck!

daftar je kat website tu, pastu link kan ftp kat MT4.

SS Untuk hari pertama

img35.picoodle.com/img/img35/2/4/28/lanxp/t_day1m_ec3d513.gif (picoodle.com/view.php?img=/2/4/28/lanxp/f_day1m_ec3d513.gif&srv=img35)

hyzuden
04-29-2009, 08:44 AM
bestla......ni akaun micro ke std?

azfa7214
04-29-2009, 06:22 PM
bestla......ni akaun micro ke std?

akaun demo je ni, baru nak test ea ni.:D

learn2beRich
07-26-2009, 05:57 AM
emm menarik2...
blh tupang tny x.. ko tgh test EA ape ni ek?

azrabean
08-14-2009, 12:23 AM
camne prestasi EA bro..ada baik ka?kalo best aku pun nk try gak la

Rizal
01-31-2020, 10:02 AM
jom aktif kembali dalam forex :smile34: