PDA

View Full Version : Performance Triple X Robot



kimy_focus
02-17-2009, 10:30 AM
Ini adalah jurnal performance TRIPLE X ROBOT V1.2


Demo Account *********

Modal 100USD

Acc No:**********

Pass: ***********



** MOD NOTE: Information removed. Please use an FXOpen Demo Account to test your EA **

kimy_focus
02-17-2009, 10:38 AM
hari kedua balance 181.37

Jawafx
02-17-2009, 11:38 AM
pasal tak boleh login??

gilerfx
02-17-2009, 01:49 PM
pasal tak boleh login??

sekali moderator dh delete daa..

ForexWaveSoldier
02-17-2009, 02:48 PM
jangan la guna broker lain.. ini promotion pulak dia guna broker lain kat offical forum fxopen

kimy_focus
02-17-2009, 03:21 PM
owh xbley ke? hehe

kimy_focus
02-18-2009, 12:09 AM
hari ni profit da up kepada 95% = 195.05

xxxxxxx

impian korang impian aku jugak..hehe

*MOD note : Please follow the rule.

14) It is not allowed to promote websites which do not contain FXOpen banners nor is it permitted to promote illegal activities (HYIPs, EA cracks, decompiling etc)

kutu_loncat
02-18-2009, 01:18 AM
hari ni profit da up kepada 95% = 195.05

xxxxxxxxxxx

impian korang impian aku jugak..hehe

buka fxopen punya demo... boleh kiteorg pantau investor passwords.. :D

kimy_focus
02-18-2009, 02:42 AM
buka fxopen punya demo... boleh kiteorg pantau investor passwords.. :D

time kasih cadangan anda..

sabar no..esok aku boh..

learn2biz
02-18-2009, 03:21 AM
owh xbley ke? hehe
Agak-agak ler jugak ... takkan masuk forum company A citer pasal company B ... ikut rules patut dah kena delete jer thread ni. Guna la platform FXOpen, sbb setiap broker price quote dia bukannya sama (hampir sama ada la sbb spread dll), ada yg cepat, ada yg lambat bergantung pada bank provider yg bg price quote tu. Pas tu kat website tu bubuh la banner FXOpen ... adjust ler apa yg patut kat website tu.

kimy_focus
02-18-2009, 06:43 AM
minta maafla en supporter..hehe ;)

gilerfx
02-18-2009, 02:18 PM
minta maafla en supporter..hehe ;)

buang yang keruh ambil yg jernih... baru teguh peribadi.... cam lagu allahyarham P.Ramlee la plak