PDA

View Full Version : ..vps..



granpa
01-27-2009, 01:29 PM
salam semua fxopen trader...nak tanya pada sesiapa yang ada menggunakan VPS...dan masih ada kekosongan utk satu acc...aku berhajat nak tumpang/sewa VPS korang tu...utk satu acc...

mekasih...:D

granpa
01-27-2009, 04:44 PM
huhu...sekadar ada pelawat je datang jenguk...:p

paknalbudu
04-11-2009, 04:10 AM
emm...klu ada aku nak gak ....sewa ke

KarimDaud
05-15-2009, 07:47 AM
VPS ni untuk run EA 24 jam kan..kalau xda masa nak on pc 24 jam jimat letrik huhu

bizonline
05-21-2009, 02:34 AM
Apa tu VPS eh? bleh terangkan lebih lanjut x granpa

arezaty76
10-21-2009, 02:53 AM
Virtual Private Server (VPS). memang bole on EA 24 hrs. kita bole access through mana-mana komputer yang ada line internet. Yang saya gunakan sekarang nie USD 15 per month. Lepas jer kita bayar dia akan bagi kita through e-mail satu IP Addres, pasword dan login name. kita bole masuk ker vps kita through remote dekstop connection. bila dah masuk kita bole download MT4 dan EA yang kita nak guna tu.