PDA

View Full Version : Support For FxTrader's Community



izery
08-14-2007, 01:22 AM
Ruangan ini utk support Komunity FxTrader (http://www.fxegypt.com/index.php?id=16076) under MIBAGroup. so mana2 info yang terbaru akan update kat post yg ni.

program rebet 0.5pip/trade:
Anda hanya layak menerima rebet ke atas setiap close trade kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yang anda lakukan.

promosi USD100 free:
Anda perlu membuat 10lot close post (campurkan kesemua close post yg anda telah lakukan)
Hanya close post lebih +3pips dan -3pips sahaja yg layak

• Spread from 2pips
• Minimum deposit — from 25 dollars
• Instant Execution — Quotation system
• Credit Leverage from 1:1 to 1:500
• Free simulated FOREX trading accounts
• FREE Online Quotes
• Daily Technical Research & News
• Experienced and knowledgable staff

download meta4: http://www.fxmalay.com/Download/fx4setup.exe

cabinet (depo/withdraw)

Our FxTrader's Community Referral Link. 16076

https://www.mibagroup.com/banner/fxm468x60.gif

ayeen
08-14-2007, 01:46 AM
Let's join our community.. The best community in JB somesay PJ and Shah Alam... huhuhuhuhu...:D

izery
08-14-2007, 02:08 AM
Welcome To FxTrader's Community For Trader Account No. 17430 & 19664.

ayeen
08-14-2007, 02:28 AM
Welcome To FxTrader's Community For Trader Account No. 17430 & 19664.

welkam.. welkam to our club.. The best club and komuniti.. :D

apisemmet
08-14-2007, 05:22 AM
SELAMAT DATANG kekekeke

waahhhhsudah bagus sekarang yaa...macam pernah kujumpa abang izery nii

Sycorp
08-14-2007, 05:52 AM
good community and support... nanti bro izery kalau senang senang leh jumpe ahli community lak . heehehe toothy9

fildoo
08-14-2007, 06:21 AM
TQ bro izery...

jom support FxTrader's community...
making group,making success for all..

SmartUser
08-15-2007, 01:07 AM
Salam smua,
Tak tau lah kalau aku ni salah room nak tanya, tapi harap-harap ada yang boleh bantu. Aku ni newbie kat sini, juga baru nak kenal metatrader. Selama ni aku cuma try kat ********* aje. Aku baru depositkan $20 dalam akaun micro. Tapi lepas tu aku tak tau nak buat apa. Nak trade pun tak pandai lagi. Dengar2 dgn duit setakat $20 tu, kena tukar leverage 1:500 betul ke? Macamana pulak nak tukar? Lagi satu kalau dgn duit $20 tu, pair apa yang boleh trade? Kepada sesiapa yang sudi bantu, aku ucapkan banyak2 terima kasih..

izery
08-15-2007, 06:03 AM
Salam smua,
Tak tau lah kalau aku ni salah room nak tanya, tapi harap-harap ada yang boleh bantu. Aku ni newbie kat sini, juga baru nak kenal metatrader. Selama ni aku cuma try kat ********* aje. Aku baru depositkan $20 dalam akaun micro. Tapi lepas tu aku tak tau nak buat apa. Nak trade pun tak pandai lagi. Dengar2 dgn duit setakat $20 tu, kena tukar leverage 1:500 betul ke? Macamana pulak nak tukar? Lagi satu kalau dgn duit $20 tu, pair apa yang boleh trade? Kepada sesiapa yang sudi bantu, aku ucapkan banyak2 terima kasih..

ko hantar email ke [email protected] mintak tukarkan ke leverage 1:500. kalau ko reg kat acc micro.. usd20 ko dah jadi usd2,000sen. mana2 pair pun boleh trade.

SmartUser
08-15-2007, 06:22 AM
Terima kasih Izery. Nanti aku email. Boleh tak ajar aku cara-cara nak open dan close position?

izery
08-15-2007, 01:29 PM
Welcome To FxTrader's Community For Trader Account No. 19872

izery
08-15-2007, 01:32 PM
Terima kasih Izery. Nanti aku email. Boleh tak ajar aku cara-cara nak open dan close position?

juz bukak meta4.. kat toolbar ada button New Order @pun leh pi kat menu Tools > New Order.

izery
08-20-2007, 02:48 AM
Welcome to FxTrader's Community For Trader Acc No.20272.

Admin FXMalay
08-20-2007, 03:18 PM
Welcome To FxTrader's Community For Trader Account No. 19872

19872 not your community members

please separate between Standard and Micro account.

your community only for standard account

izery
08-24-2007, 09:10 PM
Welcome To FxTrader's Community For Acc No. 20471, 20747 & 20896

procodine
08-25-2007, 11:57 AM
besh ker komuniti nie? apsal kebanyakkan jb jer

ayeen
08-26-2007, 04:20 AM
besh ker komuniti nie? apsal kebanyakkan jb jer

huhuhuhu.. mana la aku tau... tp aku kat PJ.. tarakpun JB.. :p

yakuzanas
08-27-2007, 04:50 AM
mcm mn nk join community ni??

fildoo
08-30-2007, 01:28 PM
Welcome To FxTrader's Community For Acc No. 20471, 20747 & 20896

come on success with us...

sm_win

alface
08-30-2007, 05:25 PM
Assalamualaikum izery & ahli2 komuniti fxtrader...
saya nak ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 50 buat
ahli2 komuniti fxtrader
harap tu kita semua makin maju bersama FxMalay.
Moga dapat byk pip yg ijau.


:D

ayeen
09-07-2007, 11:44 AM
Assalamualaikum izery & ahli2 komuniti fxtrader...
saya nak ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 50 buat
ahli2 komuniti fxtrader
harap tu kita semua makin maju bersama FxMalay.
Moga dapat byk pip yg ijau.


:D

mekasih.. come and come join us.. sm_win

mazlimoin
09-12-2007, 04:44 AM
Selamat Menyambut Ramadhan buat semua ahli FxTraders...semoga dibulan yang mulia ini ..rezeki akan bertambah dan bertambahla kayaraya..

ok

alface
09-12-2007, 06:40 PM
Jgn Lupa Renew Lesen Mulut,
Service Hati,
Kawal Kadar Pencemaran Mata & Telinga,
Peliharalah Enjin Perut & Cukai KESABARAN...

Anda mungkin salah seorang pemenang ANUGERAH Malam Lailatul Qadar 2007.... InsyaAllah..

SELAMAT BERPUASA BUAT AHLI FXTRADERS


https://img504.imageshack.us/img504/7444/lafazniatpuasart4.jpg



p/s : pips utk akhirat kena cari jugak

:)

nettsaver
10-02-2007, 08:31 PM
mcm mn nk join community ni??

Hi, ( minta laluan )
Aku bukan je fikir mcm mana nak join malah aku fikir apa bezanya open akaun dengan fxopen dengan fxmalay ?

Terima kasih.

pakikkayo
10-02-2007, 09:59 PM
fxopen = fxmalay.
fxmalay subset kepada fxopen.
fxmalay < fxopen.

dengan kata lain fxmalay ni IB fxopen. IB tu apa? Introducing Broker.
Kalau nak ditefsir ikut MLM punya term. fxmalay ni downline fxopen. tapi tak la downline macam MLM.

Penerangan aku tu membantu tak?

nettsaver
10-03-2007, 04:14 AM
fxopen = fxmalay.
fxmalay subset kepada fxopen.
fxmalay < fxopen.

dengan kata lain fxmalay ni IB fxopen. IB tu apa? Introducing Broker.
Kalau nak ditefsir ikut MLM punya term. fxmalay ni downline fxopen. tapi tak la downline macam MLM.

Penerangan aku tu membantu tak?

Terima Kasih, tapi Komunity tu pulak amendenye ? ( Sorry banyak tanya lak, sebab aku mmg tak tau ). Aku tengok bayk Komuniti kat sini, aku dah mula confuse... !!
Terima kasih.

pakikkayo
10-03-2007, 04:28 AM
komuniti?
FXopen ni kira macam Maybank HQ.
FXMalay ni macam Maybank cawangan Perak.
Komuniti ni kira macam department dalam Perak punya Maybank la...
Empunya komuniti tu macam Head of Department.
Ahli komuniti pulak kira macam staff dalam department.

contohnya komuniti FXTraders.. empunya dia si Izery tu..
So, kalau kau join komuniti FXTraders... Izery akan bertanggung jawab utk menolong segala masalah kau (selagi termampu). Dengan join komuniti, pendek kata kau ada tempat nak mengadu masalah. Dan kau jugak ada pembimbing.

Macam aku buat sekarang ni la... kalau aku ni ada komuniti dan kau pulak berada dlm komuniti aku... aku kena la jelaskan sejelas-jelas nya kat kau apa2 yg kau tak jelas.

Aku ni cakap je pandai... komuniti pun aku belum join... real account pun belum ada.... huhuhu

Ok tak penerangan aku? kalau tak OK.... tanya lagi...:D
Kalau ada salah dlm penerangan aku, tolong betulkan. AKu pun budak baru blajar jugak

mazlimoin
10-03-2007, 05:31 AM
komuniti?
FXopen ni kira macam Maybank HQ.
FXMalay ni macam Maybank cawangan Perak.
Komuniti ni kira macam department dalam Perak punya Maybank la...
Empunya komuniti tu macam Head of Department.
Ahli komuniti pulak kira macam staff dalam department.

contohnya komuniti FXTraders.. empunya dia si Izery tu..
So, kalau kau join komuniti Kayaraya... Izery akan bertanggung jawab utk menolong segala masalah kau (selagi termampu). Dengan join komuniti, pendek kata kau ada tempat nak mengadu masalah. Dan kau jugak ada pembimbing.

Macam aku buat sekarang ni la... kalau aku ni ada komuniti dan kau pulak berada dlm komuniti aku... aku kena la jelaskan sejelas-jelas nya kat kau apa2 yg kau tak jelas.

Aku ni cakap je pandai... komuniti pun aku belum join... real account pun belum ada.... huhuhu

Ok tak penerangan aku? kalau tak OK.... tanya lagi...:D
Kalau ada salah dlm penerangan aku, tolong betulkan. AKu pun budak baru blajar jugak

geng..bukan komuniti kayaraya..komuniti FXTraders aa

pakikkayo
10-03-2007, 06:23 AM
Alamak..!!!
Terpromote kau punya komuniti la pulak... moin. Tak de komisyen utk aku ke? :D :D :D :D
Aku dah edit dah.. Thanks bro

mazlimoin
10-03-2007, 06:50 AM
Alamak..!!!
Terpromote kau punya komuniti la pulak... moin. Tak de komisyen utk aku ke? :D :D :D :D
Aku dah edit dah.. Thanks bro

hehehehe ok ler tu..nak comm..kena aplly jadi ahli komuniti lerk ,,kekeke...tapi sekarang website fxmalay tgh design...so link pun tak befungsi buat masa nie

nettsaver
10-03-2007, 05:58 PM
komuniti?
FXopen ni kira macam Maybank HQ.
FXMalay ni macam Maybank cawangan Perak.
Komuniti ni kira macam department dalam Perak punya Maybank la...
Empunya komuniti tu macam Head of Department.
Ahli komuniti pulak kira macam staff dalam department.

contohnya komuniti FXTraders.. empunya dia si Izery tu..
So, kalau kau join komuniti FXTraders... Izery akan bertanggung jawab utk menolong segala masalah kau (selagi termampu). Dengan join komuniti, pendek kata kau ada tempat nak mengadu masalah. Dan kau jugak ada pembimbing.

Macam aku buat sekarang ni la... kalau aku ni ada komuniti dan kau pulak berada dlm komuniti aku... aku kena la jelaskan sejelas-jelas nya kat kau apa2 yg kau tak jelas.

Aku ni cakap je pandai... komuniti pun aku belum join... real account pun belum ada.... huhuhu

Ok tak penerangan aku? kalau tak OK.... tanya lagi...:D
Kalau ada salah dlm penerangan aku, tolong betulkan. AKu pun budak baru blajar jugak


Hi,
Terima kasih. Ok, aku dah faham dah. Maksudnya, bila nak buka real standard akaun dan bila klik saja link kat situ.... secara automatik akan jadi ahli komuniti tu. So, macam mana kalau aku dah buka akaun sebelum ni tapi tak tau pulak ada komuniti macam ni.... aku cuma klik kat homepage fxegypt.com je ( tak de id=nombor2, macam bila klik kat join melalui komuniti ) .... yakni tak melalui komuniti mana2 pun. Boleh jugak ke nak join komuniti ni ? Macam mana caranya ?
Terima kasih.

pikor
10-04-2007, 10:37 AM
admin....menghadapi masalh untuk withdrawal...pincode salah...sedangkan pincode ini telah saya gunakan berkali2 untuk withdrawal...

pikor
10-04-2007, 01:08 PM
ada soalan kepada mana2 trader2 yg dah biasa guna fxegypt nih..
saya withdraw dari cabinet dalam pkol 7 ptg tadi waktu malaysia..biasa berapa lama dia akan masuk dalam akaun egold? thanks

adipputtra
12-14-2008, 05:59 AM
Sdr Izery,
Saya nak tanya tentang MibaGroup, apa dah jadi senyap je,
kata nak buat komuniti programe, hampeeeh tapi sampai sekarang tak ada apa2 pun,macam mana dengan duit yuran kami, kalau tak buat apa-apa dengan duit tu bagi balik je,.....tak baik makan duit orang tau, tak senang pun....Oh patut lah dah tak masuk Carigold ...rupanya lari buat pool kat sini pulak.....jangan lah nak scam...hampeh !!!

mazlimoin
12-14-2008, 06:03 AM
Sdr Izery,
Saya nak tanya tentang MibaGroup, apa dah jadi senyap je,
kata nak buat komuniti programe, hampeeeh tapi sampai sekarang tak ada apa2 pun,macam mana dengan duit yuran kami, kalau tak buat apa-apa dengan duit tu bagi balik je,.....tak baik makan duit orang tau, tak senang pun....Oh patut lah dah tak masuk Carigold ...rupanya lari buat pool kat sini pulak.....jangan lah nak scam...hampeh !!!

Salam bro...dia dah lama tak update kat dalam forum nie......

kurosaki9313
04-26-2009, 05:47 PM
salam semua... mantap gak komuniti nie.... cayalah tuan tanah...:):)