PDA

View Full Version : Support untuk ahli Komuniti Mohd. LiGat



mohdligat
08-08-2007, 04:17 PM
Ruangan ini utk support komuniti aku @ lupa nama. so mana2 info yang terbaru akan update kat post yg ni.

program rebet 0.5pip/trade:
Anda hanya layak menerima rebet ke atas setiap close trade kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yang anda lakukan.

promosi USD100 free:
Anda perlu membuat 10lot close post (campurkan kesemua close post yg anda telah lakukan)
Hanya close post lebih +3pips dan -3pips sahaja yg layak

Spread from 2pips
Minimum deposit from 25 dollars
Instant Execution Quotation system
Credit Leverage from 1:1 to 1:500
Free simulated FOREX trading accounts
FREE Online Quotes
Daily Technical Research & News
Experienced and knowledgable staff

download meta4: https://www.fxmalay.com/f/mt4setup.exe

email doc: [email protected]
email depo: [email protected]

cabinet (depo/withdraw): https://secure.poltekbusiness.com/cabinet

To downline account Amount

1. 17015 = USD 31.12
2. 16596 = USD 86.38

Total All USD 117.50

Nah.. aku kasi extra untuk korang berdua.. :)
Kepada 2 org neh.. sila YM aku waktu malam wokeh :)
Pagi aku kat office.. time busy bulan neh.. sowie.. :p

mohdligat
08-08-2007, 04:18 PM
Payment done :)
thanx admin..
sorry too late..
tapi dapat extra ok laa kan..

keihin
08-19-2007, 01:29 PM
Salam Bro,
Kalau nak masuk bawah Bro...any offer ke?
Service kat fxmalay ok ke?
Boleh pakai ea tak?
Thank you.
Add me at ayie800 at yahoo.com

jaih
08-19-2007, 02:41 PM
Payment done :)
thanx admin..
sorry too late..
tapi dapat extra ok laa kan..

ganas mung ligat...wekekek...sipport komuniti ligat

alface
08-30-2007, 07:26 PM
Assalamualaikum Mohd Ligat & ahli2 komuniti Mohd [email protected]
Saya nak ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 50 buat
Ahli2 komuniti Mohd [email protected]
Harap tu kita semua makin maju bersama FxMalay.
Moga dapat byk pip yg ijau & bertambah murah rezeki utk semua ahli FxMalay.


:D

mazlimoin
09-12-2007, 04:47 AM
Selamat Menyambut Ramadhan buat semua ahli Mohd. LiGat...semoga dibulan yang mulia ini ..rezeki akan bertambah dan bertambahla kayaraya..

ok

alface
09-12-2007, 06:44 PM
Jgn Lupa Renew Lesen Mulut,
Service Hati,
Kawal Kadar Pencemaran Mata & Telinga,
Peliharalah Enjin Perut & Cukai KESABARAN...

Anda mungkin salah seorang pemenang ANUGERAH Malam Lailatul Qadar 2007.... InsyaAllah..

SELAMAT BERPUASA BUAT AHLI MOHD LIGAT


https://img504.imageshack.us/img504/7444/lafazniatpuasart4.jpg


p/s : pips utk akhirat kena cari jugak


:)