PDA

View Full Version : Support untuk Komuniti Kayaraya



Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

mazlimoin
08-04-2007, 02:32 PM
Link terkini komuniti KAYARAYA :


http://fxmalay.com?agent=83717


START BULAN 4 2013 ... REBET KOMUNITI AKAN DIBERI 83% sempena 6 tahun kemunculan komuniti....SO MARI KITA MEMERIAHKAN !!!!!...TAHUN BARU AZAM BARU....

m_five
08-04-2007, 02:53 PM
tahniah!!! pada member komuniti kayaraya yg mana telah merasa rebet tuh...:D

mazlimoin
08-04-2007, 03:01 PM
tahniah!!! pada member komuniti kayaraya yg mana telah merasa rebet tuh...:D

pastikan lepas ni..banyak lagi open and close ..atas 3 pips yer..dapat utg lepas tu..dapat rebet lagi..sapa nak kasi......

m_five
08-04-2007, 03:01 PM
Kepada Semua ahli dan bakal ahli komuniti kayaraya....satu jamuan makan pagi akan diadakan di restoran Pak Awang Fasa 3 UiTM...sesambil minum minum boleh juga berbincang strategi untuk lebih maju dalam arena forex.

Testing beberapa EA sedang dijalankan...so mana yang terbaik akan digunakan untuk komuniti kayaraya..

bila nak buat jamuan tu....wow bestnye...boleh mkn free...:D

mazlimoin
08-04-2007, 03:06 PM
bila nak buat jamuan tu....wow bestnye...boleh mkn free...:D

kat ajung atas la..kalau ko sempat datang ..datang la..hehehe..

camner robot tu..ko test ok tak?

m_five
08-04-2007, 03:13 PM
kat ajung atas la..kalau ko sempat datang ..datang la..hehehe..

camner robot tu..ko test ok tak?

robot tu ok tp lmbt sgt dia mkn pips sbb tf D1 .....tp kira untung gak la....:D

mazlimoin
08-04-2007, 03:17 PM
robot tu ok tp lmbt sgt dia mkn pips sbb tf D1 .....tp kira untung gak la....:D

yang penting untung....biar lambat asalkan selamat..aku dah setkan supaya minimum giler untuk lost..so...apa apa pun yang penting utg..dah la utg dapat rebet pips lagi..hahahaha...
berapa lot lagi nak dapat free 100dolar?

robot ni khas untuk ahli komuniti jer..hehehe...

support fxmalay
08-04-2007, 03:28 PM
Congrat utk pemilik komuniti ini.

Saya dah stick thread dan segala permasalahn mengenai Kayaraya's Community boleh di lakukan di dalam thread ini.

Terima kasih:)

m_five
08-04-2007, 03:40 PM
yang penting untung....biar lambat asalkan selamat..aku dah setkan supaya minimum giler untuk lost..so...apa apa pun yang penting utg..dah la utg dapat rebet pips lagi..hahahaha...
berapa lot lagi nak dapat free 100dolar?

robot ni khas untuk ahli komuniti jer..hehehe...

robot u bagi tu mmng hebat....:D mgkn ako nak tungu 3 lot lg kot nak capai 10 lot...:D

mazlimoin
08-04-2007, 04:18 PM
Sempena bulan ramadhan bakal tiba ni...awal bulan 9 nanti ahli komuniti kayaraya akan di beri bonus tambahan 5% dari jumlah rebet terkumpul dari diri sendiri.....makin banyak rebet terkumpul makin banyak la bonus tersebut...

semoga KAYARAYA la semua ahli kayaraya..!!

m_five
08-05-2007, 04:52 AM
...huhuhu best ...dapatlah duit untuk raya...

mazlimoin
08-05-2007, 04:55 AM
geng...dengar kata hanya post yang lebih 10 kali jer dapat rebet..so nanti bagitahu kawan kawan kita supaya banyak kan post kat sini..orait...

m_five
08-05-2007, 04:59 AM
huhu..post sini pon ada rebet ka? kalo mcama tu bnyk betol rebet fxmalay kasi ni...huhuuu:D

brape agaknye rebet dia bagi ... boleh jelaskan...:D

mazlimoin
08-05-2007, 05:01 AM
huhu..post sini pon ada rebet ka? kalo mcama tu bnyk betol rebet fxmalay kasi ni...huhuuu:D

yang aku faham..kalau ko post kat sini lebih 10kali baru dapat rebet...yang selalu tu la..tapi takper..aku dah tanya admin camner..sebab baru lagi mende ni....kena suruh kapali juga post lebih 10 kali lerr..

m_five
08-05-2007, 05:02 AM
yang ako tahu lebih 100post dia kasi 25usd ...betol tak...

mazlimoin
08-05-2007, 05:03 AM
Dari Admin..

Sila Ambil Perhatian!!!


Mulai OGOS 2007,

Sistem perkiraan REBET akan mengalami perubahan sedikit.


1- Tambahan Kelayakan

Hanya mereka yang telah membuat lebih dari 10 post sahaja yang layak menerima REBET.


2- Bonus

Bonus akan diberikan kepada 10 trader yang mempunyai jumlah post terbanyak (close pos profit)


* kedua-dua merujuk kepada syarat sebelumnya.

Harap Maklum


yang ako tahu lebih 100post dia kasi 25usd ...betol tak...

yup betul..tapi post tu kena yang berkualiti la........
bila nak pi bank rakyat?....nak gak cari duit utk raya ni hehehehe....

m_five
08-05-2007, 05:09 AM
yup betul..tapi post tu kena yang berkualiti la........
bila nak pi bank rakyat?....nak gak cari duit utk raya ni hehehehe....

tengah isi borang...mgkn nextweek baru mau hantar


Dari Admin..

Sila Ambil Perhatian!!!


Mulai OGOS 2007,

Sistem perkiraan REBET akan mengalami perubahan sedikit.


1- Tambahan Kelayakan

Hanya mereka yang telah membuat lebih dari 10 post sahaja yang layak menerima REBET.


2- Bonus

Bonus akan diberikan kepada 10 trader yang mempunyai jumlah post terbanyak (close pos profit)


* kedua-dua merujuk kepada syarat sebelumnya.

Harap Maklum


kalo mcmtu perkiraan baru..kapali x daptla rebet sbb dia post 1 kali jer...

mazlimoin
08-05-2007, 05:12 AM
tengah isi borang...mgkn nextweek baru mau hantar

kapali dengar nyer mahu buat kat sana gak..nak menganas kat fxmalay ni...dia dah buat ker?..kalau tunggu koperasi mahu lambat giler la...sampai hujung bulan baru dapat..

ingat geng 1 lot = 5dolar tu.....aku tengok ko nyer komisyen pun dah lebat gak minggu ni..baru beberapa hari ni,...hehehe


kalo mcmtu perkiraan baru..kapali x daptla rebet sbb dia post 1 kali jer...

nie start bulan 8 ...hari tu dia dapat la....harap lepas dia main balik nanti..dia post la kat sini..aku dah kasi link nie kat dia...sama gak gan Mat Ganu kita tu....


tengah isi borang...mgkn nextweek baru mau hantar

geng..esok ko promosi arkis la supaya masuk join team kita ni...boleh guna robot ni..takyah dia susah payah nak tengok grapf tu...pasang start 0.1 lot jer...tapi kena buat kat bankrakyat la sikit dalam 2500k ker....ok tu..kesian gak tgk dia tu..banyak program dia gagal.

Aku baru dapat tahu dari Admin....untuk ahli komuniti tidak perlu membuat lebih dari 10post hehehhee untuk dapat rebet...

tapi lagi elok buat la post juga...sekurang kurangnya dapat gak berbincang mana yang patut hehehehe

m_five
08-05-2007, 05:20 AM
geng..esok ko promosi arkis la supaya masuk join team kita ni...boleh guna robot ni..takyah dia susah payah nak tengok grapf tu...pasang start 0.1 lot jer...tapi kena buat kat bankrakyat la sikit dalam 2500k ker....ok tu..kesian gak tgk dia tu..banyak program dia gagal.

nnt ako tlg promosi kat dia...demi kecemerlangan komuniti kayaraya..:D


kapali dengar nyer mahu buat kat sana gak..nak menganas kat fxmalay ni...dia dah buat ker?..kalau tunggu koperasi mahu lambat giler la...sampai hujung bulan baru dapat..

ingat geng 1 lot = 5dolar tu.....aku tengok ko nyer komisyen pun dah lebat gak minggu ni..baru beberapa hari ni,...hehehe

... dah lebat ...selebat pips yg ako dpt ..:D

lord
08-05-2007, 03:37 PM
wah wah wah....meriah sungguh komuniti ni ye.....

aku jusr drop by nak ucapkn tahniah dan syabas utk pemilik komuniti ni...u deserve my respect..

mazlimoin
08-05-2007, 10:08 PM
wah wah wah....meriah sungguh komuniti ni ye.....

aku jusr drop by nak ucapkn tahniah dan syabas utk pemilik komuniti ni...u deserve my respect..

thank a lot..tu baru sikit tu...hehehehhee...

mazlimoin
08-06-2007, 02:23 AM
DEPOSIT dan PENGELUARAN dana TAMBAHAN
August 03, 2007 20:30

Salam Sejahtera,

Pihak FXMALAY telah menambahkan opsyen e-bullion dan libertyreserve unutk deposit/pengeluaran dana

Untuk maklumat lanjut sila ke https://fxmalay.com/?s=deposit

mokh997
08-06-2007, 03:13 AM
mcm best je komuniti nih

alhamdulilah pagi ni lekat 22 pip,td move sampai 40 pip masa open market pasang ts lekat la 22 pip tu je

usd chf sell pagi nih

mazlimoin
08-06-2007, 06:18 AM
alhamdulilah pagi ni lekat 22 pip,td move sampai 40 pip masa open market pasang ts lekat la 22 pip tu je

tahniah..semoga anda terus berjaya...!!!!

support fxmalay
08-07-2007, 05:09 AM
Salam,

Kepada pemilik komuniti,

Pihak FXMalay memohon kerjasama anda untuk menyenaraikan no akaun ahli komuniti anda di dalam thread masing2 bagi memudahkn pihak FXMalay untuk update rekod.

Pastikan senarai yg anda buat sentiasa up-to-date.

Terima kasih:)

mazlimoin
08-07-2007, 08:23 AM
Salam

Kepada semua ahli FXMalay yang budiman,

Dengan ini saya ingin mengumumkan promosi terbaru dr pihak FXMalay. Sempena bulan kemerdekaan ke-50, pihak fxmalay akan memberikan hadiah berupa bonus $$$ ke dalam akaun trading anda.

Apa yang perlu anda lakukan ialah lakukan trade sebanyak mungkin. Trader yang paling byk post akan di berikan hadiah untuk promosi ini. Adalah diingatkn bahawa kiraan berdasarkn bilangan post dan bukan jumlah lot yg di gunakan utk setiap post.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Contoh:

Si A masuk 5post trade dgn 1lot setiap 1 dan si B masuk post sebanyak 50post dgn 0.1lot...dr jumlah lot ialah sama bagi A dan B iaitu 5lot tetapi Si B melakukan lebih byk post dr Si A maka Si B layak utk dapat bonus.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bonus RM 50 ini akan di berikan kepada 50org yang melakukan post trade terbanyak

Selamat trade untuk anda semua.

Nantikan pengumuman seterusnya untuk program sempena Bulan Rmadhan yang bakal menjelang.

Terima kasih di atas sokongan semua

*Promosi ini hanya untuk akaun standard.

mazlimoin
08-07-2007, 02:58 PM
Senarai Komuniti Terbaru...

1. 17491 - Kafali
2. 17415 - Kassim Daim ( Trader terhebat bulan 7 ) heheh
3. 17567 - Nor Ahmad
4. 18987
5. 19078 - Azhar Mas ( org lama tapi semangat muda ni )

Pastikan ahli ahli ambil kesempatan untuk open and close banyak banyak yer...hope utg la...untuk dapat bonus merdeka tu...

HIDUP KAYARAYA..!!

Untuk ahli Komuniti berhati-hati untuk trade malam ni...ada US nyer Interest Rate...

ok

mazlimoin
08-07-2007, 03:53 PM
18987 (yg nih sapa lak....:D )

nak tungu bonus 100 usd(10lot post) awal bulan depan...:D

geng,...aku pun tak tahu aaa...tgh nak carik ni....maybe dia pun nak jadi KAYARAYA gak..


nih kena bangun mau kutip pips lagi....:D

aku rasa baik elakkan la.....tunggu jer esok pagi...tak lari pips dikejar..

Ping
08-08-2007, 07:34 AM
Senarai Komuniti Terbaru...

1. 17491 - Kafali
2. 17415 - Kassim Daim ( Trader terhebat bulan 7 ) heheh
3. 17567 - Nor Ahmad
4. 18987
5. 19078 - Azhar Mas ( org lama tapi semangat muda ni )

Pastikan ahli ahli ambil kesempatan untuk open and close banyak banyak yer...hope utg la...untuk dapat bonus merdeka tu...

HIDUP KAYARAYA..!!

Untuk ahli Komuniti berhati-hati untuk trade malam ni...ada US nyer Interest Rate...

ok

nak join komuniti ni ble kah?

mazlimoin
08-08-2007, 09:16 AM
nak join komuniti ni ble kah?

boleh saja baaa....pastikan kemunculan BOE sekejap lagi..

Ping
08-10-2007, 05:37 AM
jom sureheboh kat sini....kuang2 :D

mazlimoin
08-11-2007, 10:00 AM
jom sureheboh kat sini....kuang2 :D

Geng...ada profit tak masa malam jumaat lepas?.....kena tak GJ tu?

m_five
08-16-2007, 10:23 AM
makluman untuk semua ahli2 komuniti kayaraya sya dah dapat bonus 100usd kerna dah cecah 10lot post terkumpul ....terima kasih admin fxmalay..harap terpilih dapt 50usd lg post terbanyak.....:D

mazlimoin
08-16-2007, 03:28 PM
makluman untuk semua ahli2 komuniti kayaraya sya dah dapat bonus 100usd kerna dah cecah 10lot post terkumpul ....terima kasih admin fxmalay..harap terpilih dapt 50usd lg post terbanyak.....:D

hehehe apa apa pun tahniah kerana dapat free 100usd tu....

m_five
08-22-2007, 08:06 AM
Salam

Kepada semua ahli FXMalay yang budiman,

Dengan ini saya ingin mengumumkan promosi terbaru dr pihak FXMalay. Sempena bulan kemerdekaan ke-50, pihak fxmalay akan memberikan hadiah berupa bonus $$$ ke dalam akaun trading anda.

Apa yang perlu anda lakukan ialah lakukan trade sebanyak mungkin. Trader yang paling byk post akan di berikan hadiah untuk promosi ini. Adalah diingatkn bahawa kiraan berdasarkn bilangan post dan bukan jumlah lot yg di gunakan utk setiap post.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Contoh:

Si A masuk 5post trade dgn 1lot setiap 1 dan si B masuk post sebanyak 50post dgn 0.1lot...dr jumlah lot ialah sama bagi A dan B iaitu 5lot tetapi Si B melakukan lebih byk post dr Si A maka Si B layak utk dapat bonus.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bonus RM 50 ini akan di berikan kepada 50org yang melakukan post trade terbanyak

Selamat trade untuk anda semua.

Nantikan pengumuman seterusnya untuk program sempena Bulan Rmadhan yang bakal menjelang.

Terima kasih di atas sokongan semua

*Promosi ini hanya untuk akaun standard.

...bila akan dibayar bonus merdeka ni...:D

support fxmalay
08-22-2007, 08:51 AM
...bila akan dibayar bonus merdeka ni...:D

Bonus tambahan sempena Kemerdekaan ke -50 akan di bayar dlm tempoh 1hb-10hb september 2007

Terima kasih:)

mazlimoin
08-22-2007, 10:25 AM
Bonus tambahan sempena Kemerdekaan ke -50 akan di bayar dlm tempoh 1hb-10hb september 2007

Terima kasih:)

kiranya dapat dalam 14dolar lebih camtu la....sebab RM50 kan..

lord
08-22-2007, 11:24 AM
kiranya dapat dalam 14dolar lebih camtu la....sebab RM50 kan..

apo lak kira dlm usd.....bonus merdeka tu..kira dlm rm ler sbg tanda sokongan terhadap ringgit malaysia dan negara Malaysia....nampak byk..kalu dlm usd mcm skit je..:D :D :D

acuwan
08-22-2007, 11:51 AM
dah dapat bonus tu ok la,,, syukur

mazlimoin
08-22-2007, 01:08 PM
apo lak kira dlm usd.....bonus merdeka tu..kira dlm rm ler sbg tanda sokongan terhadap ringgit malaysia dan negara Malaysia....nampak byk..kalu dlm usd mcm skit je..:D :D :D

hehehe..so bayar dia camner? masuk maybank terus ker? atau hantar surat berisi wang RM50 ke alamat tertera ker? hehehehe

lord
08-23-2007, 08:14 AM
hehehe..so bayar dia camner? masuk maybank terus ker? atau hantar surat berisi wang RM50 ke alamat tertera ker? hehehehe

kena tunggu pengumuman dr fxmalay lerr...:cool:

mazlimoin
08-23-2007, 08:34 AM
kena tunggu pengumuman dr fxmalay lerr...:cool:

orait...fxmalay ni banyak betul kejutan dia ni.....mana tahu lepas ni ada lak ampau hari raya seorang 100dolar ker..hehehehehe

mazlimoin
08-24-2007, 03:23 PM
Daripada Admin FXmalay...untuk perhatian komuniti KAYARAYA...

Salam kepada semua warga FXMalay..

Memandangkan kekeliruan yang timbul..maka dengan ini pihak FXMalay inigin mengumumkn di sini bahawa:

1) FXMalay ialah satu-satunya Regional Representative untuk FXOpen di Malaysia dan selain FXMalay hanyalah referral partner utk FXOpen.

2) FXMalay tidak ada kaitan atau kena mengena dengan malaysiafx.com dan kedua2 pihak mempunyai management team yang berbeza.

3) Sebarang masalah yang timbul di dalam FXMalay..sila rujuk pada pihak pengurusan FXMalay dan juga sebaliknya.

Harap maaf di atas kekeliruan yang timbul dan dengan ini di harapkan agar semua pihak mendapat penerangan yang jelas.

mazlimoin
08-27-2007, 06:44 AM
Dari Admin..kutip dari forum NG

Pengiraan Equity

Sila download EXCEL File ini

https://www.fxmalay.com/pic/leverage1.xls

thank

paknalbudu
08-28-2007, 11:34 AM
saya nak join ahli komuniti anda bro..mcm mane...ym saya paknal2007

mazlimoin
08-30-2007, 09:03 AM
saya nak join ahli komuniti anda bro..mcm mane...ym saya paknal2007

boleh jer aaa...register la yer.....soory lambat reply..bz keje la...orait,..

mazlimoin
08-30-2007, 12:25 PM
:( Alamak...bakal ahli komuniti aku kena kebas lak oleh komuniti lain..huhuhuhu...lemauu!!!

alface
08-30-2007, 07:13 PM
Assalamualaikum mazlimoin & ahli2 komuniti kayaraya...
saya nak ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 50 buat
ahli2 komuniti kayaraya
harap tu kita semua makin maju bersama FxMalay.
Moga dapat byk pip yg ijau. & bertambah KAYARAYA.


:D

mazlimoin
09-01-2007, 03:31 AM
Assalamualaikum mazlimoin & ahli2 komuniti kayaraya...
saya nak ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 50 buat
ahli2 komuniti kayaraya
harap tu kita semua makin maju bersama FxMalay.
Moga dapat byk pip yg ijau. & bertambah KAYARAYA.


:D

ok...sama sama menuai +sm_win ve pips...

pion
09-01-2007, 11:44 AM
ok...sama sama menuai +sm_win ve pips...

poyo plak ini mazlimoiinsm_smile

otai forex suda datang......sm_upset

mazlimoin
09-01-2007, 11:52 AM
sama mau beli prepaid, klik itu siggy..
jgn malu2

cesss sempat lak dia masuk dalam nie prmosi..huhuhuhu...nooo

mazlimoin
09-03-2007, 10:17 AM
Nampaknya tiada seorang pun dari ahli komuniti KAYARAYA dapat bonus merdeka....tapi takper asalkan kayaraya..hehehhee

mazlimoin
09-05-2007, 12:37 AM
Semua rebet dah dapat dalam jam 10 malam semalam..tahniah

m_five
09-05-2007, 01:15 AM
terima kasih pada admin fxmalay atas pemberian rebet....terima kasih jgk pada mazlimoin kerana poning pala mengira rebet tiap bulan...sm_happy

sm_win

mazlimoin
09-05-2007, 06:41 AM
Untuk Awal Oktober nanti ...Bonus atau Ampau raya akan di up kan ke 10% untuk keriangan di syawal nanti

pion
09-09-2007, 09:42 AM
Untuk Awal Oktober nanti ...Bonus atau Ampau raya akan di up kan ke 10% untuk keriangan di syawal nanti

alamak..sian aku..

wei mazlimoin..bila mau bg subsidi ni?
ni pun mau kaya ni..

p/s: aku suda beli laptop...modal jer takder..huuhu

mazlimoin
09-09-2007, 10:15 AM
alamak..sian aku..

wei mazlimoin..bila mau bg subsidi ni?
ni pun mau kaya ni..

p/s: aku suda beli laptop...modal jer takder..huuhu

huhuhu asik subsidi jer..lemau la camni...
laptop baru la pulak boleh beli....nanti pinjam masa raya aaaa....senang sikit nak trade hahahaha...

p/s: letak la modal sikit sikit ..lama lama jadi bukit la..uhuhuhuhuhu sm_cool

pion
09-09-2007, 01:59 PM
huhuhu asik subsidi jer..lemau la camni...
laptop baru la pulak boleh beli....nanti pinjam masa raya aaaa....senang sikit nak trade hahahaha...

p/s: letak la modal sikit sikit ..lama lama jadi bukit la..uhuhuhuhuhu sm_cool

huhuh..aku pun nak memorex gak..

ko bawak la laptop sendiri
aku suda pasang wireless LAN..huuhsm_cool

p/s: admin tak mo derma sikit ke?heheh

petani
09-09-2007, 05:29 PM
huhuh..aku pun nak memorex gak..

ko bawak la laptop sendiri
aku suda pasang wireless LAN..huuhsm_cool

p/s: admin tak mo derma sikit ke?heheh

klu derma2 ni kasik anak yatim dan yg sewaktu dengannya lagi bagus..... ko dah tahap beli laptop mana layak terima derma....
tapi pasal nak buat modal memorex tu aku ada satu idea.......apakata ko combine semua duit prepaid, kemudian trade betul2.....satu dua hari dah pulang modal.....boleh pulang balik duit depa semua......

atau klu tak boleh juga, aku offer ko kerja kat ladang aku, tanam pisang, brendi, fatola, payapa dll. upah kira bulan, kerja kira hari, makan kira jam, trade kira M1 dan M5.

selamat memorex..... dan selamat menyambut ramadhan.3dblob

mazlimoin
09-10-2007, 02:56 AM
klu derma2 ni kasik anak yatim dan yg sewaktu dengannya lagi bagus..... ko dah tahap beli laptop mana layak terima derma....
tapi pasal nak buat modal memorex tu aku ada satu idea.......apakata ko combine semua duit prepaid, kemudian trade betul2.....satu dua hari dah pulang modal.....boleh pulang balik duit depa semua......

atau klu tak boleh juga, aku offer ko kerja kat ladang aku, tanam pisang, brendi, fatola, payapa dll. upah kira bulan, kerja kira hari, makan kira jam, trade kira M1 dan M5.

selamat memorex..... dan selamat menyambut ramadhan.3dblob

hahaha..memang betul la cakap ko ni....

mazlimoin
09-10-2007, 10:50 PM
Bonus 100dolar telah selamat diterima oleh id 19835 - Hasnida Asrap
Thank admin :D

lord
09-11-2007, 07:39 PM
Bonus 100dolar telah selamat diterima oleh id 19835 - Hasnida Asrap
Thank admin :D

aku dah merasa bonus 100usd ni...tak leh nk merasa lagi dah.....:D :D :D

p/s: komuniti kayaraya xde plan apa2 aktiviti utk ramadhan ke?:P

mazlimoin
09-12-2007, 01:33 AM
aku dah merasa bonus 100usd ni...tak leh nk merasa lagi dah.....:D :D :D

p/s: komuniti kayaraya xde plan apa2 aktiviti utk ramadhan ke?:P

Plan 10% bonus dari rebet memang dah ada...tgk la apa lagi permintaan dari ahli komuniti nanti...

mazlimoin
09-12-2007, 04:42 AM
Selamat Menyambut Ramadhan buat semua ahli KAYARAYA...semoga dibulan yang mulia ini ..rezeki akan bertambah dan bertambahla kayaraya..

ok

alface
09-12-2007, 06:37 PM
Jgn Lupa Renew Lesen Mulut,
Service Hati,
Kawal Kadar Pencemaran Mata & Telinga,
Peliharalah Enjin Perut & Cukai KESABARAN...

Anda mungkin salah seorang pemenang ANUGERAH Malam Lailatul Qadar 2007.... InsyaAllah..

SELAMAT BERPUASA BUAT AHLI KAYARAYA

https://img504.imageshack.us/img504/7444/lafazniatpuasart4.jpg

p/s : pips utk akhirat kena cari jugak

:)

mazlimoin
09-13-2007, 05:27 AM
Jgn Lupa Renew Lesen Mulut,
Service Hati,
Kawal Kadar Pencemaran Mata & Telinga,
Peliharalah Enjin Perut & Cukai KESABARAN...

Anda mungkin salah seorang pemenang ANUGERAH Malam Lailatul Qadar 2007.... InsyaAllah..

SELAMAT BERPUASA BUAT AHLI KAYARAYA

https://img504.imageshack.us/img504/7444/lafazniatpuasart4.jpg

p/s : pips utk akhirat kena cari jugak

:)

ok Selamat mencari pips akhirat juga

mazlimoin
09-13-2007, 05:28 AM
Untuk perhatian Komuniti KAYARAYA..Dari Admin

Salam sejahtera,

Kepada Ahli FXMalay yg di hormati,

Pihak FXMalay berbesar hati untuk memberikan duit raya kepada ahli2 FXMalay yang cukup syarat.
Berikut ialah syarat2 untuk melayakkan anda mendapat duit raya dari FXMalay:

1) Lakukan trade sekurang2nya 5lot jumlah terkumpul sepanjang bulan Ramadhan

Hanya akaun standard(Berdaftar secara direct di bawah FXMalay) yang layak untuk dapat duit raya FXMalay.

Ini merupakan salah satu tanda terima kasih dari pihak FXMalay kepada anda semua di atas sokongan selama ini sehingga FXMalay mencapai ke tahap ini.
Duit raya FXMalay akan di masukkan ke dalam akaun trading anda antara hari raya pertama hingga ke hari raya ke-10.

Kesempatan ini juga pihak FXMalay mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua ahli FXMalay secara khususnya dan bukan ahli FXMalay secara amnya.

Terima kasih

mazlimoin
09-15-2007, 06:05 AM
Lupa lak nak bagitahu kawan kawan semua..server FXMalay tutup Sabtu jam 4 pagi dan open balik hari isnin jam 5 pagi....ok yer....

pakikkayo
09-15-2007, 09:10 AM
he he he...
Seorang leader yg berwibawa... BRAVO

mazlimoin
09-15-2007, 11:27 AM
he he he...
Seorang leader yg berwibawa... BRAVO

thank u pakikkayo? hehehe...c tertinggal lak yer...dah join komuniti ker?..kalau lom..leh join komuniti aku...kekeke..

pakikkayo
09-15-2007, 02:57 PM
Aiman tak kesah join komuniti mana pun. Komuniti kau pun ok gak.:D
Masalah aiman, aiman sendiri tak tahu samada dah join mana2 komuniti ke tak. camana nak check?
Masa daftar hari tu... pakai link fxmalay.

mazlimoin
09-15-2007, 04:24 PM
Aiman tak kesah join komuniti mana pun. Komuniti kau pun ok gak.:D
Masalah aiman, aiman sendiri tak tahu samada dah join mana2 komuniti ke tak. camana nak check?
Masa daftar hari tu... pakai link fxmalay.

daftar standard atau micro? kalau standard ..ikut link www.fxmalay.com jer memang takda under komuniti mana mana pun....kira bergerak solo le...kalau nak ikut komuniti just email kat admin jer nak ikut komuniti mana..sebabnya..sesiapa pun boleh kuar masuk mana mana komuniti yang dia suka kalau komuniti tu tak layanz bagus bagus...id apa ..nanti leh cek gan admin

pakikkayo
09-16-2007, 07:57 AM
Aku baru ada account micro. Real account belum register. Niat di hati nak penuhkan account micro dulu (200 doler) baru pikir pasal real account.

Pikir punya pikir... real acccount kalau less than 500 tak sedap duduk. Maka dengan sebab itu... he he... rasa macam berpidato la pulak. Aku try ada kan 500 doler dulu baru aku nak register real account kot.

Kau tanya ID aku? ID ke account number? kalau ID.... pakcikkayo la.

mazlimoin
09-16-2007, 08:41 AM
Aku baru ada account micro. Real account belum register. Niat di hati nak penuhkan account micro dulu (200 doler) baru pikir pasal real account.

Pikir punya pikir... real acccount kalau less than 500 tak sedap duduk. Maka dengan sebab itu... he he... rasa macam berpidato la pulak. Aku try ada kan 500 doler dulu baru aku nak register real account kot.

Kau tanya ID aku? ID ke account number? kalau ID.... pakcikkayo la.

hehehehe..ok ler tu...kasi hebat dulu micro tu..hehehe...

aku tanya ID real akaun ko ler..ingat ko dah register..kekeke...

takper...nanti dah mantap leh register akaun standard...banyak kelebihan tu..ada rebet..bonus...memacam tu..hehehe.

ok selamat memorex

pakikkayo
09-18-2007, 03:55 AM
Hampeh... nak memperkuat konon..
semalam dah hancus...
Tapi tak pe... kuat kan semangat dan rebuild.

Mikro pun ada duit raya kan?

mazlimoin
09-18-2007, 04:54 AM
Hampeh... nak memperkuat konon..
semalam dah hancus...
Tapi tak pe... kuat kan semangat dan rebuild.

Mikro pun ada duit raya kan?

ada ..tapi kena la trade sampai 250lot tu.heheheh punya la banyak nak trade...

kena banyak bawak bersabar la bulan posa ni...mana tahu ada hikmah nyer..hehehe...orait semoga sukses

mazlimoin
09-20-2007, 12:18 PM
perhhh!!! bagus FXMalay...withdraw egold..dalam sejam jer dah ada ...memang bagus..!!!!!...kawan-kawan....FXMalay da Best!!!

mazlimoin
09-23-2007, 07:36 AM
Dari Admin..utk perhatian komuniti..!!

Upgrades!!!
Dear Clients,
As we have informed you before we have upgrades:
1) New Trader's Cabinet is avaialble
2) Server changed to the new one. Please download
MetaTrader 4 from FXOpen - Forex, mini & micro forex broker, online forex trading, forex exchange - FXMalay , use your current login and password .
New trading server's IP is : 74.86.131.114:443
3) Be noticed, that our WebMoney and Bank accounts has been changed (all
details in trader's cabinet)

More upgrades are planing during next 10 days.
We hope that you will enjoy our new services!

mazlimoin
09-26-2007, 08:40 AM
Sempena syawal ni....BONUS REBET PIPS akan dinaikkan lagi ke 12% untuk bulan 10 pulak..hehehe...semoga bergembira!!!!

etox
09-26-2007, 03:18 PM
macam mane nk join ni mazlimoin :confused:

"dgn ini saya mengistiharkan bahawa diri saya sebagai ahli komuniti kayaraya"

camtu ker? sm_scramble

mazlimoin
09-26-2007, 08:05 PM
macam mane nk join ni mazlimoin :confused:

"dgn ini saya mengistiharkan bahawa diri saya sebagai ahli komuniti kayaraya"

camtu ker? sm_scramble

kekekkke....

email kat [email protected]

kasi no id standard yang dah register tu beserta komuniti yang hendak disertai...

ok...

caliphworld
09-26-2007, 09:08 PM
kekekkke....

email kat [email protected]

kasi no id standard yang dah register tu beserta komuniti yang hendak disertai...

ok...


+++ sent to admin. join kayaraya! toothy9

mazlimoin
09-27-2007, 03:02 AM
+++ sent to admin. join kayaraya! toothy9

bersemangat betul ni...hehehe

etox
09-27-2007, 11:06 AM
ok dah bro. Cammana nk tau dah didaftarkan dlm komuniti?

banyak lak aku tanye sm_rolleye

caliphworld
09-27-2007, 11:46 AM
aku kene margin call arini.. mkin rezeki takdak.. takpelah.. esok deposit baru.

mazlimoin
09-27-2007, 03:17 PM
aku kene margin call arini.. mkin rezeki takdak.. takpelah.. esok deposit baru.

alahai,...camner leh kena lak tu....takper kena bersabar..emmmm...

mazlimoin
09-27-2007, 03:22 PM
ok dah bro. Cammana nk tau dah didaftarkan dlm komuniti?

banyak lak aku tanye sm_rolleye

OK aku dah berkomunikasi gan Admin

so caranya :

ko email kat [email protected] ...kasi id kau dan komuniti kayaraya yang ko nak join..
tu jer...

asri
09-28-2007, 05:10 AM
Salam semua ,

Saya org baru dan berminat nak join komuniti ini . Sebelum ini hanya bergerak solo dan belajar sendiri apa yg patut . Harap dapat bantuan dari semua .

Selamat menjalankan ibadah puasa .

mazlimoin
09-28-2007, 05:33 AM
Salam semua ,

Saya org baru dan berminat nak join komuniti ini . Sebelum ini hanya bergerak solo dan belajar sendiri apa yg patut . Harap dapat bantuan dari semua .

Selamat menjalankan ibadah puasa .

wsalam...

ok..selamat datang ke komuniti ni...so kalau asri berminat boleh la email kat

[email protected]

kasi id asri dan juga komuniti kayaraya yang asri nak ikut

ok thank

etox
09-28-2007, 12:58 PM
aiyak! semalam aku email ke [email protected] ler.. rasanye sama jer kan? :(

mazlimoin
09-28-2007, 02:52 PM
aiyak! semalam aku email ke [email protected] ler.. rasanye sama jer kan? :(

cuba email sekali lagi kat [email protected] /// cc ke [email protected]

tgk camner...sebab admin ada bagitahu aku pasal email ke [email protected]

ok

etox
09-28-2007, 06:54 PM
Okeh bereh! So.. currentnye promotion ape? and future?

mazlimoin
09-28-2007, 07:40 PM
Okeh bereh! So.. currentnye promotion ape? and future?

leh kasi no id tak? aku nak cek..cam lom ada masuk komuniti jer..orait...

mazlimoin
09-29-2007, 07:54 AM
Komisyen rebet beserta 10% bonus telah dikira...semoga bersabar menunggu ..hehehe...

mazlimoin
09-30-2007, 04:35 PM
kalau nak transfer fund dari akaun lama ke akaun baru ( kedua kedua mesti dari kuarga FXMalay ) adalah dengan :

emailkan ke [email protected]

caliphworld
09-30-2007, 08:59 PM
aku punya keahlian camne? dah masuk ke lom? aku tak sabar nak join kayaraya nih.. :D

mazlimoin
10-01-2007, 12:20 AM
aku punya keahlian camne? dah masuk ke lom? aku tak sabar nak join kayaraya nih.. :D

kau memang dah regi ikut link tu....so first step dah lepas tu...lepas ni kena email la...maybe sebab hari tu ada upgrade tu jadi camni...

Sila emailkan ke [email protected] sekiranya anda ingin menjadi keluarga FXMALAY

dan jangan lupa CC kan ke [email protected] & beritahu

untuk berada didalam komuniti kayaraya

tu jer...

semprit
10-01-2007, 10:23 AM
salam bro..

sy dah buat reg. acc..
Saya org baru dan berminat nak join komuniti ini ...
mcm mane nak tau kite dah dlm fxmalay & support komuniti kayaraya...

Selamat menjalankan ibadah puasa..

mazlimoin
10-01-2007, 10:54 AM
salam bro..

sy dah buat reg. acc..
Saya org baru dan berminat nak join komuniti ini ...
mcm mane nak tau kite dah dlm fxmalay & support komuniti kayaraya...

Selamat menjalankan ibadah puasa..


emmm..kata admin..kena register ikut link komuniti kayaraya..llepas tu

Sila emailkan ke [email protected] sekiranya anda ingin menjadi keluarga FXMALAY

dan jangan lupa CC kan ke [email protected] & beritahu

untuk berada didalam komuniti kayaraya


dah habis tu..kasi tahu apa no id kat sini yer...

thank

m_five
10-01-2007, 01:11 PM
lama x masuk sini...nmpknye komuniti kayaraya makin hebat ... ahlipun dah bertambah ....syabasss 3dblob

caliphworld
10-01-2007, 05:49 PM
emmm..kata admin..kena register ikut link komuniti kayaraya..llepas tu

Sila emailkan ke [email protected] sekiranya anda ingin menjadi keluarga FXMALAY

dan jangan lupa CC kan ke [email protected] & beritahu

untuk berada didalam komuniti kayaraya


dah habis tu..kasi tahu apa no id kat sini yer...

thank

+++ apa citer la agaknya aku punya permohonan ek? macam nak mintak keje PTD jerk susahnya nak masuk komuniti nih.. sm_rolleye

mazlimoin
10-01-2007, 07:58 PM
+++ apa citer la agaknya aku punya permohonan ek? macam nak mintak keje PTD jerk susahnya nak masuk komuniti nih.. sm_rolleye

admin suruh ko borak denagnnya..sebab memang ko dah masuk FXMalay tu..cuma nak masuk komuniti jer dia suruh cakap gan admin...

caliphworld
10-01-2007, 09:26 PM
admin suruh ko borak denagnnya..sebab memang ko dah masuk FXMalay tu..cuma nak masuk komuniti jer dia suruh cakap gan admin...


+++ hok ala.. dah 2 kali ni submit.. takkan tak sampai kot? takpe aku try kali ke-3. [email protected]

mazlimoin
10-02-2007, 10:01 AM
+++ hok ala.. dah 2 kali ni submit.. takkan tak sampai kot? takpe aku try kali ke-3. [email protected]

Ini dari Admin

For temporary, do not used new reflink, because still not function.

Wait for announce soon.

dan

FxOpen Owner:
....ref link they can start put to their resourses but the link not working until launching new fxmalay site. "

semprit
10-02-2007, 10:04 AM
+++ apa citer la agaknya aku punya permohonan ek? macam nak mintak keje PTD jerk susahnya nak masuk komuniti nih.. sm_rolleye

sama la.. aku pun nak tau gak status permohonan aku.. email dah kat dedua FX.. tp sampai la nie lom ader ape berita.. ikhsss...
sabar menunggu.... aku nak wat deposit pun dah teragak nie...

mazlimoin
10-02-2007, 10:27 AM
sama la.. aku pun nak tau gak status permohonan aku.. email dah kat dedua FX.. tp sampai la nie lom ader ape berita.. ikhsss...
sabar menunggu.... aku nak wat deposit pun dah teragak nie...

sabar geng.. aku dah tanya admin tadi...sekarang ni dalam proses pengemaskinian laman web fxopen dan fxmalay....so diorang cakap kena bersabar dulu...kalau register pun sekarang ..memang takda dalam database FXMalay...tadi dah test...

kalau ada apa apa berita terkini ..nanti aku bagitahu yer...aku pun tensen gak ni....

pakikkayo
10-03-2007, 08:47 AM
Aku ada satu request utk komuniti kayaraya ni. request baik punya.
boleh tak aku nak request kalau semua masalah2 kecik ni dah settle nanti, tokey komuniti ni kasi PM kat aku sebab aku nak bukak account yg dapat 25$ pree. Boleh ke tokey? bukan apa takut aku tak perasan yg semua dah OK nanti.

mazlimoin
10-03-2007, 08:56 AM
Aku ada satu request utk komuniti kayaraya ni. request baik punya.
boleh tak aku nak request kalau semua masalah2 kecik ni dah settle nanti, tokey komuniti ni kasi PM kat aku sebab aku nak bukak account yg dapat 25$ pree. Boleh ke tokey? bukan apa takut aku tak perasan yg semua dah OK nanti.

no probelm geng....kalau semuanya dah ok dan kembali sukses...aku akan bagitahu..lagipula pihak admin pun suruh bersabo buat masa ni..banyak diorang nak lakukan sekarang..

sabo separuh dari iman dan juga forex hehehehe

pikor
10-04-2007, 01:11 PM
ada soalan sket kepada trader2 yg berpengalaman guna platform fxegypt nih..
saya withdraw dari cabinet pkol 6.30 ptg tadi waktu malaysia...biasanya berapa lama akan masuk ke akaun egold? tq.

mazlimoin
10-04-2007, 05:43 PM
ada soalan sket kepada trader2 yg berpengalaman guna platform fxegypt nih..
saya withdraw dari cabinet pkol 6.30 ptg tadi waktu malaysia...biasanya berapa lama akan masuk ke akaun egold? tq.

ikut pengalaman ..kalau takda masalah//dalam sejam dah masuk dalam akaun dah..tapi ambik purata dalam 4-5 jam la..tunggggu //hihihi

iqram
10-04-2007, 10:42 PM
bagai mana saya nak join komuniti anda.emel saya [email protected] atau sms kat no ni 0138983404.....
terima kasih

mazlimoin
10-05-2007, 12:29 AM
bagai mana saya nak join komuniti anda.emel saya [email protected] atau sms kat no ni 0138983404.....
terima kasih

terima kasih kerana sudi join komuniti kayaraya...buat masa ni..admin FXMalay menasihatkan supaya jgn register dulu..sebabnya ada naik taraf laman web FXMalay dan sikit discusion antara FXMalay dan juga FXOpen...apabila dah selesai baruleh register...ok..

jebat66
10-05-2007, 04:10 AM
terima kasih kerana sudi join komuniti kayaraya...buat masa ni..admin FXMalay menasihatkan supaya jgn register dulu..sebabnya ada naik taraf laman web FXMalay dan sikit discusion antara FXMalay dan juga FXOpen...apabila dah selesai baruleh register...ok..

alamak!,aku dh register la...bru jap td,camne?nooo aku reg under ko...tq

mazlimoin
10-05-2007, 05:30 AM
alamak!,aku dh register la...bru jap td,camne?nooo aku reg under ko...tq

alamak hang jebat...hehehe..link tu lom berfungsi la....kena sabar dulu...sebab kalau register pun dia akan ke fxopen tak pi ke fxmalay dan juga komuniti kayaraya....so nanti banyak bonus yang dipromosi oleh fxmalay tak dapat..susah lak....so..tunggu dulu pengumuman dari penyimpan mohor besar FXMalay ( cam raya la pulak ) ..kalau dah ok..baru register...hehehe....

jebat66
10-05-2007, 06:44 AM
alamak hang jebat...hehehe..link tu lom berfungsi la....kena sabar dulu...sebab kalau register pun dia akan ke fxopen tak pi ke fxmalay dan juga komuniti kayaraya....so nanti banyak bonus yang dipromosi oleh fxmalay tak dapat..susah lak....so..tunggu dulu pengumuman dari penyimpan mohor besar FXMalay ( cam raya la pulak ) ..kalau dah ok..baru register...hehehe....

bis camne bos?nti kna bt akaun lain ke?

mazlimoin
10-05-2007, 10:34 AM
bis camne bos?nti kna bt akaun lain ke?

yup betul nanti kena buat akaun lain..

mazlimoin
10-06-2007, 05:10 PM
rebet dah dibayar pada hari ni...6/10 dalam pukul lebih kurang jam 12 malam la..so thank u pada admin yang bekerja keras tu...

jebat66
10-07-2007, 03:11 AM
yup betul nanti kena buat akaun lain..

bile bru leh reg?lmbt lg ka?

mazlimoin
10-07-2007, 06:43 AM
bile bru leh reg?lmbt lg ka?

sabar separuh dari iman..blom lagi tu..sabar yer,,,

jebat66
10-07-2007, 10:14 AM
nti dh leh reg,bg tau....:D

vaksin
10-07-2007, 10:44 AM
nie mohon apa bro?

mazlimoin
10-07-2007, 12:54 PM
nti dh leh reg,bg tau....:D

orait....jgn risau

mazlimoin
10-07-2007, 12:55 PM
nie mohon apa bro?

utk register ahli komuniti kayaraya

caliphworld
10-07-2007, 09:29 PM
li.. klu dah settle bagitau aku punya status camne k?

mazlimoin
10-07-2007, 10:42 PM
li.. klu dah settle bagitau aku punya status camne k?

orait...tapi jgn lupa juga ole ole negara arab tu...

pakikkayo
10-08-2007, 02:00 PM
reflink dah OK kan moin?
aku baca kat english forum dia kata dah buleh pakai.
Sampai ati kau tak bagi tau kat aku.
aku nak register ni...
Harap dapat lampu ijau dari tokey kayaraya..:D :D

mazlimoin
10-08-2007, 08:14 PM
reflink dah OK kan moin?
aku baca kat english forum dia kata dah buleh pakai.
Sampai ati kau tak bagi tau kat aku.
aku nak register ni...
Harap dapat lampu ijau dari tokey kayaraya..:D :D

aku pun tak dapat lagi apa apa lagi info dari admin ni....so nanti aku tanya...

pakikkayo
10-08-2007, 09:44 PM
Smalam aku tanya Suremasyuk, dia kata "reflink? bekukan je"
So, aku pun terus register melalui FXMalay punya webpage. Sorry la Moin.

AKu musykil. Kalau aku depo local bank, withdraw local bank jugak ke? TT tak leh?
Kau pernah buat TT Mb2U?

pakikkayo
10-08-2007, 10:03 PM
Ops... dah ada jawapan kpd soalan aku tuu...
jawapanya: deposit local bank, all type of withdrawals are allowed.

mazlimoin
10-09-2007, 12:16 AM
Smalam aku tanya Suremasyuk, dia kata "reflink? bekukan je"
So, aku pun terus register melalui FXMalay punya webpage. Sorry la Moin.

AKu musykil. Kalau aku depo local bank, withdraw local bank jugak ke? TT tak leh?
Kau pernah buat TT Mb2U?

lahai ko nie tak sabar ler..hehe :)

reflink lain..link komuniti lain...kalau ko register ko akan secara automatik dapat reflink tu...tu yang suremasyuk kata nak bekukan..manakala link komuniti adalah lain dari reflink tu..hanya beberapa kerat jer yang dapat...

mazlimoin
10-09-2007, 12:17 AM
Ops... dah ada jawapan kpd soalan aku tuu...
jawapanya: deposit local bank, all type of withdrawals are allowed.

yup betul tu... aku pernag deposit pakai local bank dan juga egold..withdraw smua pakai egold hehe

pakikkayo
10-09-2007, 01:51 AM
lahai ko nie tak sabar ler..hehe :)

reflink lain..link komuniti lain...kalau ko register ko akan secara automatik dapat reflink tu...tu yang suremasyuk kata nak bekukan..manakala link komuniti adalah lain dari reflink tu..hanya beberapa kerat jer yang dapat...
laaa.... hampeh tul.
Kurang kefahaman la aku nih.
apo nak di buek. terlajak register tak bley undo.
undo ni sebenarnya berasal dari perkataan BM 'undur'

tempe
10-09-2007, 01:52 AM
tumpang tanya.... komuniti ni untuk standard account saja ke? atau micro account sekali?

mazlimoin
10-09-2007, 05:27 AM
laaa.... hampeh tul.
Kurang kefahaman la aku nih.
apo nak di buek. terlajak register tak bley undo.
undo ni sebenarnya berasal dari perkataan BM 'undur'

kalau ko blom verify takdok masalah la nak register balik...aku hari tu tersilap register sampai 5 kali ..kekekeke.

mazlimoin
10-09-2007, 05:28 AM
tumpang tanya.... komuniti ni untuk standard account saja ke? atau micro account sekali?

untuk standard akaun jer..sebab kebanyakkan promosi tertumpu hanya pada akaun standard..thank..

mazlimoin
10-09-2007, 08:06 PM
Dengan ini...link utk komuniti kayaraya telah ada..so sapa yang berminat sila ikut link tersebut

https://cabinet.fxmalay.fxopen.com/Actions/Redirect.ashx?Agent=17372

terima kasih...

kalau dah register bagitahu yahh..id dan nama..

p/s : jika dah register dan menjadi ahli kayaraya..dan ada ahli baru yang hendak masuk ( yang korang promote le ) ..sila bagitahu aku dulu yer...ini adalah 1 langkah berjaga-jaga untuk ikatan dalam komuniti kayaraya. Nanti aku akan terangkan dengan lebih jelas pasal mende ni..jika ada org nak ikut bawah korang...thank

vaksin
10-10-2007, 08:33 AM
komuniti kayaraya nie utk apa? alu click g home fxopen jer..

mazlimoin
10-10-2007, 08:39 AM
komuniti kayaraya nie utk apa? alu click g home fxopen jer..

memang la...bila dah register nanti ..dia akan masuk dalam komuniti kayaraya ler..orait

vaksin
10-10-2007, 03:16 PM
aku x paham la, jap aku add ko kt ym

vaksin
10-10-2007, 10:10 PM
ok aku dah join...blur babe..tolong explain kt cni ..thanks

mazlimoin
10-11-2007, 05:59 AM
ok aku dah join...blur babe..tolong explain kt cni ..thanks

geng..dah antar ic dan utility bil kat [email protected] tak? utk verify...kalau dah ok ler...pastu kalau nak deposit buat masa ni local bank dihentikan..sebab raya....kalau nak guna egold boleh juga..dah install meta4?

vaksin
10-22-2007, 05:19 AM
ok aku dah dpt join...paham dah sekarang..
x sabar nk jd kaya raya nie

mazlimoin
10-22-2007, 06:34 AM
ok aku dah dpt join...paham dah sekarang..
x sabar nk jd kaya raya nie

kekeke...memang semua mahu jadi kayaraya..tapi kena la bersabar dalam memorex hehehe...

vaksin
10-22-2007, 12:44 PM
aku nk promote kt kasi2 forex fxopen nie...
join fxmalay...free usd25

nazir5481
10-22-2007, 01:27 PM
apa pasal x leh looding fx open meta 4...

aku tengah syok2 memorex td...tetiba keras jer....
ada masalah ker ngan fxopen nie...

vaksin
10-22-2007, 03:29 PM
td ada masalh tp dah ok..
server problem

mazlimoin
10-23-2007, 01:36 AM
td ada masalh tp dah ok..
server problem

good job geng..!!

vaksin
10-23-2007, 09:35 AM
maz, ko kt ym diam jer..busy ker?

mazlimoin
10-23-2007, 02:10 PM
maz, ko kt ym diam jer..busy ker?

bz gilerrr..maklumla baru masuk keje..hehehee

vaksin
10-23-2007, 03:25 PM
ko kerja apa bro?
ingatkan full time trader

mazlimoin
10-24-2007, 05:39 AM
ko kerja apa bro?
ingatkan full time trader

keje gomen...hehehe..trader full time gak...24jam kekekek

vaksin
10-24-2007, 07:42 AM
ko gomen jabatan apa?
jabatan kementerian kewangan ker?

mazlimoin
10-24-2007, 08:23 AM
ko gomen jabatan apa?
jabatan kementerian kewangan ker?

UiTM la geng..hehehe

citajaya
10-24-2007, 08:46 AM
UiTM la geng..hehehe


Salam Prof.. Prof kat uitm mna?

Gdien
10-24-2007, 08:48 AM
UiTM la geng..hehehe

habis..habis.., aku ingat abis budak uitm dia sapu join komuniti dia tak lama lagi..heheh:D :D

mazlimoin
10-24-2007, 08:48 AM
Salam Prof.. Prof kat uitm mna?

erkkk!!! bila lak jadi prof ni.......kawan aku ramai la prof hehehhee...kat UiTM Sabah...

vaksin
10-24-2007, 09:03 AM
erkkk!!! bila lak jadi prof ni.......kawan aku ramai la prof hehehhee...kat UiTM Sabah...

klu nk sambung buat degree atau master degree boleh minta dia rekomen..
cayalah!

mazlimoin
10-24-2007, 09:05 AM
klu nk sambung buat degree atau master degree boleh minta dia rekomen..
cayalah!

rekomen memang boleh tapi kena la tepati syarat masuk..paling ciput pun minimum requirement kena ada..hehehehe

ehhh nie cerita universiti la pulak..hehehhe...

mazlimoin
10-24-2007, 09:06 AM
habis..habis.., aku ingat abis budak uitm dia sapu join komuniti dia tak lama lagi..heheh:D :D

takda aaaa...diorang nak join join...kalau taknak tak paksa la..hehehehe..yang masih belajar kena belajar la...dah keje kalau nak main..dipersilakan masuk..kekekekke

vaksin
10-24-2007, 09:56 AM
camner nk kira rebet nie?
1 posting berapa rebet...10 posting berapa rebet lak?
byk posting dpt bonus rebet lg ker?

rebet nie masuk kt acc trading ker..
leh withdraw?

mazlimoin
10-24-2007, 10:30 AM
camner nk kira rebet nie?
1 posting berapa rebet...10 posting berapa rebet lak?
byk posting dpt bonus rebet lg ker?

rebet nie masuk kt acc trading ker..
leh withdraw?

kekeke....kalau ko trade...kau kena la trade lebih 4pips kalau nak close..hehe..baru la dapat rebet 0.5pips...

contoh kalau ko trade eu 0.1lot ..kau tutup utg 4dolar ( 4pips )..ko dapat la rebet 0.25pips ( major pair ) dapat dalam 25sen...ko nyer rebet tu akan masuk dulu dalam akaun komuniti kayaraya ( kalau ko ada downline -secara aotamatik ko trade tak dapat rebet dah heheh..tu bahaya tu )

rebet ko akan dikumpul selama sebulan..pastu bayar aaa masuk akaun ko. dan akan dicampur juga dengan bonus yang komuniti kayaraya bagi ko tu..lumayan...( boleh withdraw )

vaksin
10-24-2007, 11:09 AM
owh camtu rupanya....
best lah camni....
so akhir bulan baru nampak kt acc trading aku lah eh..
sekarang klu close position pon x nampak la..

tp klu rugi lak..ada rebet gak ker? rebet positie la jgn lak negative rebet

mazlimoin
10-24-2007, 11:25 AM
owh camtu rupanya....
best lah camni....
so akhir bulan baru nampak kt acc trading aku lah eh..
sekarang klu close position pon x nampak la..

tp klu rugi lak..ada rebet gak ker? rebet positie la jgn lak negative rebet

kalau rugi memang ada ..tapi kena rugi lebih -4 pips hehehehheh..sama jer nilai rebet cam utg ..hehehe

vaksin
10-24-2007, 12:42 PM
yeker..alrite thanks leader komuniti

mazlimoin
10-24-2007, 01:41 PM
yeker..alrite thanks leader komuniti

dah lebih 100post tu..hehehehehhe

vaksin
10-24-2007, 04:05 PM
aku mmg memeriahkan fxmalay nie, nk org melayu maju..
byk kita kena perbaiki nie..

mazlimoin
10-25-2007, 12:02 AM
aku mmg memeriahkan fxmalay nie, nk org melayu maju..
byk kita kena perbaiki nie..

yer..kasi org melayu banyak duit hehhehe

m_five
10-25-2007, 02:25 AM
yess..rebet dah semakin hampir..dan ada tambahan 12% lagi hehehehe..

vaksin
10-25-2007, 02:42 AM
nie klu nk rebet byk..kena trade byklah..
nie suka sgt tentu trade byk

mazlimoin
10-25-2007, 03:22 AM
nie klu nk rebet byk..kena trade byklah..
nie suka sgt tentu trade byk

aku tgk dia punya tak la banyak sangat..cuma dia happy dengan rebet tu...kira ok la..bergembira

vaksin
10-25-2007, 04:17 AM
yelah..kita pon nk bg komuniti members kita happy-happy sajer..
:D

m_five
10-25-2007, 04:52 AM
kalo dpt rebet + bonus jgn lupa blanje sm_happy

mazlimoin
10-25-2007, 04:59 AM
kalo dpt rebet + bonus jgn lupa blanje sm_happy

restoren Memo ka? hehehee...keekkekeke

m_five
10-25-2007, 08:46 AM
restoren Memo ka? hehehee...keekkekeke

restoran Memo ... huhuhuu..best tuh .... Restoran Mamak jangan lupa lak .. ....nasi beriani + nescafe tarik ping ...Macaaaa...sm_happy

mazlimoin
10-25-2007, 09:05 AM
restoran Memo ... huhuhuu..best tuh .... Restoran Mamak jangan lupa lak .. ....nasi beriani + nescafe tarik ping ...Macaaaa...sm_happy

itu kapali bila nak mengganas forex? slow betul la mamat tu..heheheh

m_five
10-25-2007, 04:01 PM
itu kapali bila nak mengganas forex? slow betul la mamat tu..heheheh

..entah kemana dia menghilang senyap dan sunyi jer .... modal blum ada kot??? 3dblob

mazlimoin
10-26-2007, 12:13 AM
..entah kemana dia menghilang senyap dan sunyi jer .... modal blum ada kot??? 3dblob

entah ler janji dia nak mula lepas beraya dikampung ehehehhe..ko camner semalam utg besar ka? uhhuuhhu

vaksin
10-26-2007, 12:42 AM
dia masih raya sakan lagi kot..lom blk rumah lg ...
heh heh...bila blk nanti ko tgk lah acc dier..
berganda-ganda kang

mazlimoin
10-26-2007, 02:11 AM
dia masih raya sakan lagi kot..lom blk rumah lg ...
heh heh...bila blk nanti ko tgk lah acc dier..
berganda-ganda kang

hehehe dia dah balik lama dah..cuma mungkin fobia nak main balik semula sebab hari tu lost 1k dalam 6 jam jer...

m_five
10-26-2007, 02:45 AM
entah ler janji dia nak mula lepas beraya dikampung ehehehhe..ko camner semalam utg besar ka? uhhuuhhu

....adaleh untung beberapa pips ..setakat untuk menaikkan margin dan mengaut rebet + bonus setiap hujung bulan ...toothy9

vaksin
10-26-2007, 06:02 AM
hehehe dia dah balik lama dah..cuma mungkin fobia nak main balik semula sebab hari tu lost 1k dalam 6 jam jer...

:eek: ko tu dah power, x ajar dier..kesian member...

mazlimoin
10-26-2007, 06:25 AM
:eek: ko tu dah power, x ajar dier..kesian member...

tunggu dia ok dulu hehehhe....kecian dia

mazlimoin
10-27-2007, 02:46 AM
Komuniti Kayaraya mengucapkan Selamat Hari Raya buat Lord Sekeluarga..hehehe..sorry tak dapat datang ke rumah ..sebab jauhhh wooooo!!

vaksin
10-27-2007, 03:02 AM
yalah..ada open house kan minggu nie kt bangi tue...
28hb klu x silap...aku x dpt pergi, kt jb nie

mazlimoin
10-27-2007, 03:04 AM
yalah..ada open house kan minggu nie kt bangi tue...
28hb klu x silap...aku x dpt pergi, kt jb nie

jauh gak ko sampai di JB..buat apa sana?..aku kat sini jap agi mahu pergi rumah terbuka punya la banyak...kena sediakan ruang kosong kat perut dengan berhemah ni...kekekeke...

mazlimoin
10-27-2007, 03:09 AM
Norhalim ( semprit ) dan Asri...kalau boleh sila sila la beri komen dan pandangan anda di sini...kita kan 1 komuniti..ok...

alface
10-27-2007, 04:46 PM
yalah..ada open house kan minggu nie kt bangi tue...
28hb klu x silap...aku x dpt pergi, kt jb nie

bukan 28 hb la ...

27 Oct (semalam) kat umah lord ...


jauh gak ko sampai di JB..buat apa sana?..aku kat sini jap agi mahu pergi rumah terbuka punya la banyak...kena sediakan ruang kosong kat perut dengan berhemah ni...kekekeke...

ko siap perut yer ...

sib baik x siap kan plastik ...

mazlimoin
10-28-2007, 02:40 AM
bukan 28 hb la ...

27 Oct (semalam) kat umah lord ...



ko siap perut yer ...

sib baik x siap kan plastik ...

hari ni mahu membelasah makanan lagi hehehe...banayk betul rumah terbuka ni..sampai terberak berak kekekekke..

vaksin
10-28-2007, 09:49 PM
jgn makan byk-byk
ko tue dah tua..klu muda cam dulu-dulu
boleh la bedal lebey2

mazlimoin
10-29-2007, 01:05 AM
jgn makan byk-byk
ko tue dah tua..klu muda cam dulu-dulu
boleh la bedal lebey2

cess,..aku muda lagi aaa..kekekeke...

bayukk
10-29-2007, 05:41 AM
itu kapali bila nak mengganas forex? slow betul la mamat tu..heheheh

aik...lamanya aku tak singgah kat Komuniti Kayaraya nie...ingat juga korang kat aku yer...:D

...Bersiap sedia untuk memorex bersama Komuniti Kaya Raya...toothy9

mazlimoin
10-29-2007, 07:19 AM
aik...lamanya aku tak singgah kat Komuniti Kayaraya nie...ingat juga korang kat aku yer...:D

...Bersiap sedia untuk memorex bersama Komuniti Kaya Raya...toothy9

Wah Mr Kaffali akan mengganas..lelaki bujangan terakhir akan kembali...

bayukk
10-29-2007, 08:26 AM
Wah Mr Kaffali akan mengganas..lelaki bujangan terakhir akan kembali...

:D ...semoga ianya akan berhasil. Amin.

sm_win ...Nda sabar mau dpt info dari Tokey Komuniti KayaRaya yg Hebat nie...

m_five
10-30-2007, 12:53 AM
:D ...semoga ianya akan berhasil. Amin.

sm_win ...Nda sabar mau dpt info dari Tokey Komuniti KayaRaya yg Hebat nie...

Selamat Kembali ke Komuniti Kaya Raya....menganasleh apa lagi mau tungu .....sm_win

disc
10-30-2007, 03:24 AM
huhuhu..makin kaya raya la empunya komuniti..sm_win

mazlimoin
10-30-2007, 03:35 AM
huhuhu..makin kaya raya la empunya komuniti..sm_win

huuhhu takda la...trade sebulan 2-3 kali jer..kaya apa..hahaha..dapat la duit beli aiskrim kekekeke...

disc
10-30-2007, 03:46 AM
huuhhu takda la...trade sebulan 2-3 kali jer..kaya apa..hahaha..dapat la duit beli aiskrim kekekeke...

huhu..tu lagi powe....sebulan 2 3 kali jerk..main swing tak hingat...mau satu pips 100usd nie....:D

mazlimoin
10-30-2007, 05:37 AM
huhu..tu lagi powe....sebulan 2 3 kali jerk..main swing tak hingat...mau satu pips 100usd nie....:D

hahahaha...power apa....power takda duit ler tu..,,nak open banyak banyak kekekkeke

bayukk
10-30-2007, 05:48 AM
Selamat Kembali ke Komuniti Kaya Raya....menganasleh apa lagi mau tungu .....sm_win

...memang lah nak mengganas...sama - sama lah kita memorex...sm_cool

mazlimoin
10-30-2007, 06:33 AM
...memang lah nak mengganas...sama - sama lah kita memorex...sm_cool

mengganas biar la berpada..
supaya utg berlipat kali ganda..
jgn tergadai dana udahler..
supaya hidup bahagia

alface
10-30-2007, 07:10 AM
cess,..aku muda lagi aaa..kekekeke...


hati tetap muda yer ...

bila mau tua ??

toothy9

disc
10-30-2007, 07:16 AM
mengganas biar la berpada..
supaya utg berlipat kali ganda..
jgn tergadai dana udahler..
supaya hidup bahagia

huhuh..berpantun la plak...:p

mazlimoin
10-30-2007, 07:26 AM
hati tetap muda yer ...

bila mau tua ??

toothy9

muda dan remaja lagi ni

bayukk
10-30-2007, 02:15 PM
mengganas biar la berpada..
supaya utg berlipat kali ganda..
jgn tergadai dana udahler..
supaya hidup bahagia

wah ! siap berpantun laks Tokey Komuniti Kayaraya nie..:D

memang berpada lah kali hendaknya
agar rezki berlipat kali ganda
dana bertambah siapa yg tak suka
hidup bahagia seisi keluarga...toothy9

mazlimoin
10-30-2007, 10:03 PM
wah ! siap berpantun laks Tokey Komuniti Kayaraya nie..:D

memang berpada lah kali hendaknya
agar rezki berlipat kali ganda
dana bertambah siapa yg tak suka
hidup bahagia seisi keluarga...toothy9

huhuhuhu bujangan terakhir berkeluarga gan sapa tu?

vaksin
10-31-2007, 12:00 AM
pergh, baru 2 hari x masuk dah berpantun la pulak...

aku pon nk pantun tp xder karya pantu lg la..

nanti aku post klu jumpa :D

bayukk
10-31-2007, 12:26 AM
huhuhuhu bujangan terakhir berkeluarga gan sapa tu?

aik...keluarga aku kat Kampung lah...toothy9

mazlimoin
10-31-2007, 12:33 AM
aik...keluarga aku kat Kampung lah...toothy9

ingat mahu ubah status bujangan terakhir suda tu..kekekeke

mazlimoin
10-31-2007, 12:34 AM
pergh, baru 2 hari x masuk dah berpantun la pulak...

aku pon nk pantun tp xder karya pantu lg la..

nanti aku post klu jumpa :D

aikk..ko pi mana? 2 hari menghilang??..cuba ko tanya member ko tu..ada tak dia dah mula trade..sebabnya aku tak nampak apa apa komisyen dari dia lagi..maybe dia tak depo lagi rasanyaa

bayukk
10-31-2007, 01:50 AM
ingat mahu ubah status bujangan terakhir suda tu..kekekeke

InsaAllah...amin.
Ni yang nak kena sungguh - sungguh memorex nie...toothy9

vaksin
10-31-2007, 04:54 AM
jgn memorex jer sampai lupa nk kahwin...
nanti terjoin club bujangan terakhir

mazlimoin
10-31-2007, 05:16 AM
jgn memorex jer sampai lupa nk kahwin...
nanti terjoin club bujangan terakhir

dia nak cari duit kawin ngn memorek hehehehhee

bayukk
10-31-2007, 09:02 AM
jgn memorex jer sampai lupa nk kahwin...
nanti terjoin club bujangan terakhir


hahaha...oooo tidaaaak...toothy9

bayukk
10-31-2007, 09:09 AM
dia nak cari duit kawin ngn memorek hehehehhee

kalau memorex banyak hasil...toothy9

mazlimoin
10-31-2007, 09:58 AM
kalau memorex banyak hasil...toothy9

hahahaa...kena sabar je memorex tu..kekekee lama lama sure menimbun la money

bayukk
10-31-2007, 11:28 AM
hahahaa...kena sabar je memorex tu..kekekee lama lama sure menimbun la money


...Terima Kasih Tokey Komuniti KayaRaya..harap - harap begitulah.Amin. toothy9

mazlimoin
10-31-2007, 01:35 PM
...Terima Kasih Tokey Komuniti KayaRaya..harap - harap begitulah.Amin. toothy9

bulan nov nie..menganas tanpa belas kasihan la kekekkeke

bayukk
10-31-2007, 02:12 PM
bulan nov nie..menganas tanpa belas kasihan la kekekkeke

...mudah mudahan akan senyum selalu seperti ----> sm_win

mazlimoin
11-01-2007, 12:52 AM
Senarai penerima rebet dan bonus sudah dikeluarkan..sila ke page hadapan yer..thank..

bayukk
11-01-2007, 01:14 AM
Rebet Oktober 2007 kepada ahli Komuniti Kayaraya
1. 17415 USD 7.25 + 0.87(Bonus Syawal 12%) = USD 8.12
2. 17567 USD 2.09 + 0.25(Bonus Syawal 12%) = USD 2.34
3. 35334 USD 11.89 + 1.43(Bonus Syawal 12%) = USD 13.32
4. 30711 USD 2.58 + 0.31(Bonus Syawal 12%) = USD 2.89
5. 33315 USD 36.41 + 4.37(Bonus Syawal 12%) = USD 40.78
6. 37436 USD 0.75 + 0.09(Bonus Syawal 12%) = USD 0.84
7. 23221 USD 25.58 + 3.07(Bonus Syawal 12%) = USD 28.65

Total All USD = 96.94

Untuk bulan November bonus kekal 12% dan --- trader terbanyak trade mendapat tambahan 5% dan tempat kedua 2% dari rebet hehehehe..mari kita bertanding dalam komuniti ni..utk suka suka jer..


Tahniah !!! kepada semua yang tersenarai di atas...toothy9

vaksin
11-01-2007, 01:19 AM
yes, dapat rebet!
target dapat lebih lg utk bulan ini :)

keep on the good job
dah masuk acc trading rebet tue..

mazlimoin
11-01-2007, 01:50 AM
yes, dapat rebet!
target dapat lebih lg utk bulan ini :)

keep on the good job
dah masuk acc trading rebet tue..

kalau tempat pertama ada lagi tambahan tu ( seronok seronok kan )....so kalau ko nyer yang bawahan aktif jer..ada lagi tambahan 25% lagi dari bawahan tu..kekekek

vaksin
11-01-2007, 07:16 AM
best nie....
bonus dtg tak sangka....
anyway..main income aku masih on trading not bonuses

mazlimoin
11-01-2007, 08:02 AM
best nie....
bonus dtg tak sangka....
anyway..main income aku masih on trading not bonuses

bagussssssssssssssssss!!!!!! semoga bertambah ceria dan berjaya!!

mazlimoin
11-02-2007, 12:38 AM
Berhati-hati malam ni jam 8 30...ada payrol...

bayukk
11-02-2007, 02:53 AM
Berhati-hati malam ni jam 8 30...ada payrol...

thankz for that info...toothy9

mazlimoin
11-02-2007, 03:01 AM
thankz for that info...toothy9

kalau dah utg jgn lupa close..jgn tamak tamak..hehehe

bayukk
11-02-2007, 06:44 AM
kalau dah utg jgn lupa close..jgn tamak tamak..hehehe

InsaAllah...dah close pun...syukran2...toothy9

mazlimoin
11-02-2007, 08:28 AM
InsaAllah...dah close pun...syukran2...toothy9

wow rebet pun dah 1.50dolar...giler hebat

bayukk
11-02-2007, 09:05 AM
wow rebet pun dah 1.50dolar...giler hebat

Wah ! betulkah?!!:eek:

Semoga rezeki sm_win akan melimpah ruah kepada semua. amin...toothy9

mazlimoin
11-02-2007, 02:21 PM
Wah ! betulkah?!!:eek:

Semoga rezeki sm_win akan melimpah ruah kepada semua. amin...toothy9

huhuhuh..main ucad memang rebet banyak aaaa

mazlimoin
11-02-2007, 05:19 PM
wah baru jer 1/2 hari trade..rebet dah lebih 3 dolar..bujangan terakhir menganas dengan begitu hebat sekali

m_five
11-03-2007, 02:45 PM
wah baru jer 1/2 hari trade..rebet dah lebih 3 dolar..bujangan terakhir menganas dengan begitu hebat sekali

..hebatler geng kita tuh awal bulan dah kumpul rebet ...sm_upset

...cepatler penuh tempayan nih .....>>>>sm_win

mazlimoin
11-04-2007, 02:51 AM
..hebatler geng kita tuh awal bulan dah kumpul rebet ...sm_upset

...cepatler penuh tempayan nih .....>>>>sm_win

hheehehe...memang hebat..rebet untuk ucad memang tinggi tu...

vaksin
11-04-2007, 04:23 PM
camner nie? aku pon dah dpt rebet ker?
yg baru masuk nie bonus atau rebet?

mazlimoin
11-05-2007, 01:12 AM
camner nie? aku pon dah dpt rebet ker?
yg baru masuk nie bonus atau rebet?

rebet ler tu...ko pun ada hehehee...
korang kena cuba dapatkan 10lot open and close..nanti ada tambahan free 100dolar lagi uhuhhuuhuh..semoga berjaya...

vaksin
11-05-2007, 02:03 AM
rebet kasi ikut hari ker?
ingatkan ikut bulan.....camtu ker? betul ker nie...

ishk...aku check kena tolak blk...?
pelik lak nie...

mazlimoin
11-05-2007, 04:29 AM
rebet kasi ikut hari ker?
ingatkan ikut bulan.....camtu ker? betul ker nie...

ishk...aku check kena tolak blk...?
pelik lak nie...

rebet ikut ko trade la..kalau ko ada trade hari ni dan close juga hari ni mengikut syarat yang ditetapkan..memang ada ler dapat tu..tapi akan dikumpul sampai 1 bulan ..pastu baru kasi kekeke..

bayukk
11-05-2007, 10:15 AM
huhuhuh..main ucad memang rebet banyak aaaa

hehehe...tak sangka la pula...:D

bayukk
11-05-2007, 10:17 AM
wah baru jer 1/2 hari trade..rebet dah lebih 3 dolar..bujangan terakhir menganas dengan begitu hebat sekali

...amboi, Presiden Komunti KayaRaya...gitu teliti...:D

bayukk
11-05-2007, 10:19 AM
..hebatler geng kita tuh awal bulan dah kumpul rebet ...sm_upset

...cepatler penuh tempayan nih .....>>>>sm_win

mudah - mudahan...semua komuniti Kayaraya akan beroleh hasil yg lumayan amin...:D

mazlimoin
11-05-2007, 11:11 AM
mudah - mudahan...semua komuniti Kayaraya akan beroleh hasil yg lumayan amin...:D

heheheh...betul tu..nanti kalau KAYARAYA kita boleh ke Beijing support Lee Chong Wei menang emas Olimpic

bayukk
11-05-2007, 02:10 PM
heheheh...betul tu..nanti kalau KAYARAYA kita boleh ke Beijing support Lee Chong Wei menang emas Olimpic

InsaAllah...Amin.

mazlimoin
11-05-2007, 02:18 PM
InsaAllah...Amin.

bayukk mengganas lagi malam ni? hehehhheh

vaksin
11-05-2007, 03:33 PM
mudah - mudahan...semua komuniti Kayaraya akan beroleh hasil yg lumayan amin...:D

ko dpt byk pips ker nie?
mengganas jer..

bayukk
11-05-2007, 03:49 PM
bayukk mengganas lagi malam ni? hehehhheh

memang lah tapi tak lah ganas sangat hehehe...biasa - biasa jak...apakata org SEDERHANA..:D

bayukk
11-05-2007, 03:51 PM
ko dpt byk pips ker nie?
mengganas jer..

hehehe...saja jak tu Mr.Presiden Komuniti KayaRaya cakap...:D

alface
11-05-2007, 04:59 PM
heheheh...betul tu..nanti kalau KAYARAYA kita boleh ke Beijing support Lee Chong Wei menang emas Olimpic

sebelum ko g Beijing tu ...

singgah la dulu kat dollah ...

:D

mazlimoin
11-05-2007, 11:58 PM
sebelum ko g Beijing tu ...

singgah la dulu kat dollah ...

:D

kekekekke....dollah la pulok....meh kita kumpul duit tgk emas olimpic pertama kita kekekeke...

mazlimoin
11-06-2007, 11:16 PM
Bujangan terakhir nampaknya semakin hari semakin mengganas..heheheh