PDA

View Full Version : Support untuk Komuniti selangorde1-nonamer



Pages : [1] 2 3 4 5

nonamer
11-16-2008, 12:23 PM
Assalammualaikum semua dan salam sejahtera,

AHLI KOMUNITI SELANGORDE1-NONAMER

Sesiapa yang nak join tapi belum mempunyai ewallet akaun boleh lah menggunakan link sedia ada
atau
sesiapa yg sudah mempunyai ewallet akaun hanya perlu "add new trading account" di dalam cabinet kemudian masukkan nombor akaun in di column ---> Agent (Optional) : 144397

JOIN ME TO GET REBATE
STANDARD--------------> OPEN STANDARD ACCOUNT (http://fxmalay.com?agent=144397)

MICRO------------------------>OPEN MICRO ACCOUNT (http://fxmalay.com?agent=144396)

** Pastikan bila anda ingin turut serta dalam komuniti ini, anda perlu click link yang sepatutnya. Kalau anda ingin membuka akaun micro sila klik micro link, kalau standard akaun kilik standard link dan pastikan anda membuka akaun yang baru dimana anda perlukan email yang baru dan akaun tersebut perlu di verify semula. Kerana hanya klik link dan kemudian membuka akaun baru melalui trader cabinet tidak akan dapat turut serta komuniti ini.

BENEFIT

Program rebate 0.60pip/trade:
Pembayaran rebate akan dilakukan pada setiap 1-5hb awal bulan.

Syarat untuk dapatkan rebate

Close trade melebihi 4pips ATAU kurang dari -4pips.

Close trade yang tidak layak mendapat "rebate" seperti berikut :
Closed = 3pips, 2pips, 1pip or 0 pip
Closed = -3pips, -2pips or -1pip

** Micro account rebate akan diberikan kepada mereka yang mempunyai total rebate melebihi 10 cents
BAKI CLIENT YANG MEMPUNYAI REBATE YANG KURANG DARI 10cents, BALANCE ANDA AKAN DIBAWA KE BULAN HADAPAN
PERHATIAN : MICRO REBATE INI AKAN DIBERIKAN KEPADA SESIAPA YANG MENYERTAI KOMUNITI INI SAHAJA

----------------------------------------------
----------------------------------------------


===================================================

mazlimoin
11-16-2008, 01:25 PM
welcome !!!!!!!....

nonamer
11-17-2008, 01:27 AM
RESULT for November 2008

Standard account


HADIAH TERKUMPUL NOVEMBER : 13.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 145446 - Prize : USD 7.15
2. 145175 - Prize : USD 3.90
3. 146222 - Prize : USD 1.95

====================================
Micro account :

HADIAH TERKUMPUL NOVEMBER : 3.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 146674 - Prize : USD 1.65
2. 147069 - Prize : USD 0.90
3. 145917 - Prize : USD 0.45


SEMUA HADIAH AKAN DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN ANDA BERSAMA REBATE PADA 1-5HB.

Terima Kasih.

** Pemenang hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja pada setiap bulan. Sekiranya terdapat 2 akaun pemilik yang sama pada kedudukan hadiah, kedudukan yang terbaik akan diambil kira manakala kedudukan satu lagi akan diberikan kepada peserta seterusnya

mazlimoin
11-19-2008, 12:37 AM
tahniah...makin bertambah ahli komuniti Nonamer nie...hehehhehehe

nonamer
11-21-2008, 02:13 PM
ACCOUNT YANG LAYAK MENDAPAT REBATE BULAN NOVEMBER


STANDARD ACCOUNT

145446 - Rebate + 1st Prize - PAID
145175 - Rebate + 2nd Prize - PAID
146222 - Rebate + 3rd Prize - PAID
145100 - Rebate only - PAID
147105 - Rebate only - PAID

MICRO ACCOUNT

146674 - Rebate + 1st Prize - PAID
147069 - Rebate + 2nd Prize - PAID
145917 - Rebate + 3rd Prize - PAID
142614 - Rebate only - PAID
145219 - Rebate only - PAID
146598 - Rebate only - PAID
145571 - Rebate only - PAID
145898 - Rebate only - PAID
146625 - Rebate only - PAID
147138 - Rebate only- PAID
147183 - Rebate only- PAID
147265 - Rebate only- PAID

Akaun yang baki dibawa ke bulan hadapan kerana tidak mencecah amount minimum yang telah ditetapkan.


146669 -
147406 -
146714 -

ipannapi
11-23-2008, 02:27 PM
tak paham la utk rebate micro tuh

nonamer
11-23-2008, 11:19 PM
tak paham la utk rebate micro tuh

Rebate 0.50 pip akan diberikan tetapi jumlah rebate terkumpul mesti melebihi sekurang-kurang 10cents. Jika jumlah tidak mencukupi, rebate akan dibawa ke bulan hadapan.
0.10 akan dikumpulkan untuk top 3 every month .

Thanks

ipannapi
11-24-2008, 09:26 PM
Rebate 0.50 pip akan diberikan tetapi jumlah rebate terkumpul mesti melebihi sekurang-kurang 10cents. Jika jumlah tidak mencukupi, rebate akan dibawa ke bulan hadapan.
0.10 akan dikumpulkan untuk top 3 every month .

Thanks

maksudnya 10 dolar utk micro acount? (1dolar = 1 sen)
sekiranya dapat 5 pip utk 1 lot micro acount.. dapat 0.5pip rebate= 5 dolar (5sen)
jadi kalo dpt 5pip utk 2 lot.. dapat 10sen.. so dah bley dapat rebate??
btol tak??
kalo salah tolong bagi contoh k..

ty

nonamer
11-24-2008, 11:41 PM
maksudnya 10 dolar utk micro acount? (1dolar = 1 sen)
sekiranya dapat 5 pip utk 1 lot micro acount.. dapat 0.5pip rebate= 5 dolar (5sen)
jadi kalo dpt 5pip utk 2 lot.. dapat 10sen.. so dah bley dapat rebate??
btol tak??
kalo salah tolong bagi contoh k..

ty

Contoh paling senang =
Saya dapat komisen 1sen daripada trade yang anda buat. So from 1sen = 50% untuk anda, 40% untuk saya, 10% untuk disumbang kepada tabung top 3.
Tidak perlu risau, sekiranya rebate tidak cukup pada bulan ini, ianya akan dibawa kehadapan.
Betul, minimum nak dapatkan bayaran rebate pada bulan tersebut adalah 10sen ...tapi kena ingat tak semua pair mempunyai nilai 0.1lot micro 1sen bermakna anda dapat 0.05sen ...sbb ada pair yang 0.1lot micro bernilai 1pip 0.81sen so rebate anda hanya 0.04sen

Thanks

mazlimoin
11-25-2008, 04:33 AM
tahniah kepada pemilik komuniti yg secara singkat masanya..mempunyai ahli yang ramai

cairol
11-25-2008, 04:48 AM
tahniah kepada pemilik komuniti yg secara singkat masanya..mempunyai ahli yang ramai


lepas nie msti ade promosi istimewa utk ahli-ahli nie :D

ipannapi
11-26-2008, 04:44 AM
harap2 ada promosi 'pulangkan pips jika trade merah' huhuhu...:D

man747
11-29-2008, 05:08 PM
salam seme...i just join this community...arap bleh bg tunjuk ajar...im still a newbie...huhuhuhu...anyway,rs mcm best je duduk kt community ni...all the best nonamer...and also to all fxopen community members!caiyok caiyok!

nonamer
11-30-2008, 01:19 AM
Atas permintaan ramai, keputusan pertandingan akan di update by new post.

nonamer
12-01-2008, 09:59 AM
Rebate Sudah Dimasukkan Ke Akaun Masing2x
ALL ACCOUNT GET PAID ALREADY

mazlimoin
12-01-2008, 10:06 AM
Rebate Sudah Dimasukkan Ke Akaun Masing2x
Hanya 2 Orang Minta Penangguhan.

tq nonamer yang ku sayangi

nonamer
12-05-2008, 02:42 AM
Thread update for ranking top 3

Hadiah terkumpul semakin hari semakin bertambah .

deqda27
12-05-2008, 06:21 AM
Kalau update hari2 kan bagui...:D

nonamer
12-05-2008, 07:21 AM
Kalau update hari2 kan bagui...:D

Mmg update hari2x.
Saya hanya edit pada bahagian yg tertentu sahaja.
Kalau anda perasanlah.

InsyaAllah memang saya akan update 3 kali sehari.

Thanks
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

man747
12-06-2008, 06:41 AM
nice one nonamer...ni yang buat nk jd makin aktif open close trade nih...bleh dpt rebate byk huhuhuhuhuhu...keep up nonamer

nonamer
12-10-2008, 02:09 PM
update see below

nonamer
12-12-2008, 08:56 AM
see update below

nonamer
12-15-2008, 12:10 AM
see update below

nonamer
12-16-2008, 01:15 AM
see update below

nonamer
12-17-2008, 12:40 AM
see update below

nonamer
12-18-2008, 12:34 AM
see update below

nonamer
12-18-2008, 11:23 PM
UPDATE


Standing for December 2008

Standard account

HADIAH TERKUMPUL DISEMBER : 130.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 149325
2. 145446
3. 150509



Lain-lain kedudukan - tidak berkedudukan dalam "Prize Ranking"


4. 146919
5. 150635
6. 150061
7. 148635
8. 151105
9. 148309
10. 149578

====================================
Micro account :

HADIAH TERKUMPUL DISEMBER : 7.00 USD + 5.00 usd extra prize
PECAHAN HADIAH : 55:30:15


1. 145917
2. 148244
3. 146625

Lain-lain kedudukan - tidak berkedudukan dalam "Prize Ranking"


4. 147609
5. 147069
6. 148221
7. 147265
8. 147138
9. 148817
10. 150542

SEMUA HADIAH AKAN DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN ANDA BERSAMA REBATE PADA 1-5HB.

Terima Kasih.

** Pemenang hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja pada setiap bulan. Sekiranya terdapat 2 akaun pemilik yang sama pada kedudukan hadiah, kedudukan yang terbaik akan diambil kira manakala kedudukan satu lagi akan diberikan kepada peserta seterusnya

nonamer
12-19-2008, 05:44 AM
DEMO CONTEST selangorde1/nonamer siri 1
19 January 2009 - 19 February 2009
For Selangorde1/Nonamer Community.

Prize :

1st - RM 150.00
2nd - RM 50.00

Hanya 2 tempat teratas diberikan hadiah.

Syarat kelayakan untuk menyertai -


Kelayakan

- "Real" akaun yang di register dibawah komuniti ini dan akaun tersebut mempunyai rekod "Rebate" yang diterima melebihi 8 usd dari
16 November 2008 - 16 Januari 2009 hanya yang layak menyertai pertandingan "demo" ini.


Cara Pendaftaran

- Buka akaun demo yang baru dengan modal permulaan 2,000usd sahaja.
- Nama penuh perlu didaftarkan semasa proses membuka akaun demo tersebut.
- Leverage dibenarkan 1:500.
- Hantar nombor demo akaun beserta "Investor password" anda melalui email ke [email protected] untuk pendaftaran.
Nyatakan juga nombor akaun "real" anda beserta nama penuh dalam email tersebut.
- Tarikh tutup pendaftaran 17 Januari 2009.
- Setiap peserta hanya boleh mendaftar satu akaun sahaja.

Peraturan Pertandingan Demo Akaun

- "Expert Advisor" atau "Robot Trading" tidak dibenarkan. Sekiranya menggunakannya akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Minimum trading saiz 0.1lot manakala Maksimum trading saiz 2.0lot. Sekiranya melebihi dari maksimum saiz lot yang dibenarkan akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Matawang/Pair yang dibenarkan untuk trade adalah
-----------> EURO/USD, GBP/USD, USD/CHF, USD/JPY, GBP/JPY, USD/CAD, AUD/USD, NZD/USD, EURO/JPY
- Pertandingan bermula 19 January 2009 - 19 February 2009
- Hanya trade dari 19 January 2009 - 19 February 2009 yang akan diambil kira.
- Mana-mana akaun yang masih mempunyai "open" trade setelah tamatnya pertandingan, baki equity akan diambil kira sebagai baki terakhir.
- Pemenang akan ditentukan melalui Baki Equity yang terbanyak setelah tamat pertandingan.
- Mana-mana peserta yang melanggar perturan sedia ada, penyertaannya akan dibatalkan serta-merta.
- Sebarang pindaan peraturan akan dilakukan tanpa notis.

man747
12-19-2008, 11:57 AM
waaa....mcm best je bro tawaran ni...lg cpt jalan lg bgs...huhuhu

nonamer
12-19-2008, 02:56 PM
Akaun yang sudah layak untuk pendaftaran = DEMO CONTEST selangorde1/nonamer siri 1

149325
145446
150509
146919
145175
150635
150061
148635
151105
146222
145917

nonamer
12-21-2008, 12:49 PM
see update below

JNN Fxmalay
12-21-2008, 01:19 PM
salam pkenalan buat semua ahli2x fxmalay

:)

Pepsifire
12-21-2008, 05:40 PM
Rase mcm best la komuniti ni..
Byk rebet yg ditawarkan..

man747
12-22-2008, 09:20 AM
bro2 seme,brader nonamer ni ok orgnye..byk rebate,byk pertandingan,n mesra pelanggan:D ..tu aku dh bubuh satu akaun bwh die...hehehehe...go go bro nonamer...

nonamer
12-22-2008, 10:42 AM
Rase mcm best la komuniti ni..
Byk rebet yg ditawarkan..


bro2 seme,brader nonamer ni ok orgnye..byk rebate,byk pertandingan,n mesra pelanggan:D ..tu aku dh bubuh satu akaun bwh die...hehehehe...go go bro nonamer...

huhuhu .... thanks
welcome to the club :)

InsyaAllah saya akan cuba memberikan yang terbaik untuk anda semua :)

Pepsifire
12-22-2008, 03:28 PM
huhuhu .... thanks
welcome to the club :)

InsyaAllah saya akan cuba memberikan yang terbaik untuk anda semua :)

Tq bnyk2.
Bagus ni, aku nak join la...:D

Ni sape nme ni? xde nme ke? hehe...
Hr tu gi diner yg pkai baju ape ek? xnk knlkn diri ke..:)

ade buat perjumpaan ke, or discussion antra ahli?

nonamer
12-23-2008, 02:28 AM
Tq bnyk2.
Bagus ni, aku nak join la...:D

Ni sape nme ni? xde nme ke? hehe...
Hr tu gi diner yg pkai baju ape ek? xnk knlkn diri ke..:)

ade buat perjumpaan ke, or discussion antra ahli?

terima kasih...

nama heuhue, panggil sahaja nonamer ..:)
sama color baju yang dipakai oleh staff fxmalay :)
dah ..dekat kaunter pendaftaran masa dinner tu salah seorang tu saya -

perjumpaan buat masa nie blom lagi :)
===================================================
ranking akan diupdate selewat-lewatnya malam ini...
===================================================
maklumat semua

So saya suggest-kan time ini, hari rehat sedunia ... huehue ...
Jangan open trade or ada floating ....


Dear clients!

Please note that trading time on Christmas and New Year Holidays will be changed as follows:

FOREX, Spot Precious Metals:
closing on 24.12.2008 at 20:00 (terminal time)
opening on 26.12.2008 at 09:00 (terminal time)

closing on 31.12.2008 at 20:00 (terminal time)
opening on 02.01.2009 at 09:00 (terminal time)

From 24.12.2008 to 02.01.2009 inclusive:
a) the Maximum Spreads mentioned in Contracts Specifications will be increased in 3 times;
b) levels of Stop&Limit will be also increased by 3;
c) leverage for all accounts will be reduced to 1:33;

Changing of trading conditions is due to the thin illiquid market during Christmas week and therefore high volatility. We strongly recommend to decrease the amount of opened positions, use Stop Losses and maintain margin level above 100%.

FXOpen team wish you Merry Christmas and Happy New Year!

cerminmataku
12-23-2008, 09:27 AM
Hi Nonamer..

Bleh terangkan secara terperinci tak apa yang dikatakan:

c) leverage for all accounts will be reduced to 1:33;

nonamer
12-23-2008, 11:03 PM
Hi Nonamer..

Bleh terangkan secara terperinci tak apa yang dikatakan:

c) leverage for all accounts will be reduced to 1:33;

Its simple, semua leverage pada 24.12.2008 to 02.01.2009 di setkan atau di turunkan kepada 1:33. So margin needed menjadi lebih besar.

sebagai contoh

example euro/usd - leverage 1:500 - 0.1lot -
1.3936 x 10,000 / 500 = 27.87$ margin needed to open pair

example euro/usd - leverage 1:33 - 0.1lot -
1.3936 x 10,000 / 33 = 422.30$ margin needed to open pair

Thanks
====================================================================================================

see update below

nonamer
12-25-2008, 02:38 AM
see up-date below

nonamer
12-28-2008, 09:57 AM
tiada perubahan dlm ranking sehingga jumaat 26/12/2009.
Demo contest :
bagi yang sudah layak sila daftarkan diri anda segera sebelum 15 januari 2009.

Pepsifire
12-28-2008, 01:49 PM
tiada perubahan dlm ranking sehingga jumaat 26/12/2009.
Demo contest :
bagi yang sudah layak sila daftarkan diri anda segera sebelum 15 januari 2009.

Mgkin ramai yg takut nak trade kot time2 skg ni...
Bln depan nnti aku nk try la....:D
Msti saingan sengit bulan depan..:cool:

nonamer
12-29-2008, 02:29 PM
see update for Disember 2008 live contest

==========================================================================>>>>>>>>>>>>>>>>>>


DEMO CONTEST selangorde1/nonamer siri 1
19 January 2009 - 19 February 2009
For Selangorde1/Nonamer Community.

Prize :

1st - RM 150.00
2nd - RM 50.00

Hanya 2 tempat teratas diberikan hadiah.

Syarat kelayakan untuk menyertai -


Kelayakan

- "Real" akaun yang di register dibawah komuniti ini dan akaun tersebut mempunyai rekod "Rebate" yang diterima melebihi 8 usd dari
16 November 2008 - 16 Januari 2009 hanya yang layak menyertai pertandingan "demo" ini.


Cara Pendaftaran

- Buka akaun demo yang baru dengan modal permulaan 2,000usd sahaja.
- Nama penuh perlu didaftarkan semasa proses membuka akaun demo tersebut.
- Leverage dibenarkan 1:500.
- Hantar nombor demo akaun beserta "Investor password" anda melalui email ke [email protected] untuk pendaftaran.
Nyatakan juga nombor akaun "real" anda beserta nama penuh dalam email tersebut.
- Tarikh tutup pendaftaran 17 Januari 2009.
- Setiap peserta hanya boleh mendaftar satu akaun sahaja.

Peraturan Pertandingan Demo Akaun

- "Expert Advisor" atau "Robot Trading" tidak dibenarkan. Sekiranya menggunakannya akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Minimum trading saiz 0.1lot manakala Maksimum trading saiz 2.0lot. Sekiranya melebihi dari maksimum saiz lot yang dibenarkan akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Matawang/Pair yang dibenarkan untuk trade adalah
-----------> EURO/USD, GBP/USD, USD/CHF, USD/JPY, GBP/JPY, USD/CAD, AUD/USD, NZD/USD, EURO/JPY
- Pertandingan bermula 19 January 2009 - 19 February 2009
- Hanya trade dari 19 January 2009 - 19 February 2009 yang akan diambil kira.
- Mana-mana akaun yang masih mempunyai "open" trade setelah tamatnya pertandingan, baki equity akan diambil kira sebagai baki terakhir.
- Pemenang akan ditentukan melalui Baki Equity yang terbanyak setelah tamat pertandingan.
- Mana-mana peserta yang melanggar perturan sedia ada, penyertaannya akan dibatalkan serta-merta.
- Sebarang pindaan peraturan akan dilakukan tanpa notis.

aming
12-31-2008, 06:00 AM
salam bro nonamer...

rebate program tu still ongoing kan?nak join la tahun depan...cuma konpius dgn contest2 tu...

nonamer
12-31-2008, 12:35 PM
salam bro nonamer...

rebate program tu still ongoing kan?nak join la tahun depan...cuma konpius dgn contest2 tu...

Rebate berjalan mcm biasa .... untuk bulan Disember nie pembayaran rebate akan di masukkan ke akaun masing dlm 1-5hb jan.

Live Account Contest for Standard dan Mikro tu setiap bulan ada ... siapa yang join under komuniti ini secara automatik layak sertai...

Demo Account Contest live kalau nak join kena lepas had kelayakan yg ditetapkan. rujuk syarat .

=============================================

NANTIKAN PENGUMUMAN JUARA LIVE ACCOUNT BULAN DISEMBER

STANDARD ACCOUNT PRIZE

Pertama = USD 77.00
Kedua = USD 42.00
Ketiga = USD 21.00

MICRO ACCOUNT PRIZE

Pertama = USD 7.15
Kedua = USD 3.90
Ketiga = USD 1.95

nonamer
01-02-2009, 09:16 AM
RESULT for December 2008

Standard account


HADIAH TERKUMPUL NOVEMBER : 140.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 149325 - Prize : USD 77.00
2. 145446 - Prize : USD 42.00
3. 146919 - Prize : USD 21.00


====================================
Micro account :

HADIAH TERKUMPUL NOVEMBER : 13.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 145917 - Prize : USD 7.15
2. 148244 - Prize : USD 3.90
3. 151364 - Prize : USD 1.95




SEMUA HADIAH TELAH DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN ANDA BERSAMA REBATE PADA 1-5HB.

Terima Kasih.
==================================================================================================

ACCOUNT YANG LAYAK MENDAPAT REBATE BULAN DECEMBER


STANDARD ACCOUNT

149325
145446
146919
150509
150635
150061
151105
148635
148309
149578
149882
151299
145100

MICRO

145917
148244
151364
146625
146530
150542
147609
147069
148817
148221
147265
147138
145898
145219
146723
147775
147841
146598
147406
146674
149621
152250
152352
146669


Akaun yang baki dibawa ke bulan hadapan kerana tidak mencecah amount minimum yang telah ditetapkan.

147183
145571
151378
146714


ALL REBATE + PRIZE TELAH DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN MASING-MASING


TAHNIAH KEPADA YG BERJAYA.

amir25
01-02-2009, 05:47 PM
nak join komuniti ni nanti..tunggu...

man747
01-03-2009, 05:59 AM
ape2 pun,komuniti ni mmg best...im in and i know...huhuhu...congratz nonamer n all the other crews...all the best n may the green be with us...lol

nonamer
01-04-2009, 02:23 PM
nak join komuniti ni nanti..tunggu...

join jangan tak join :)


ape2 pun,komuniti ni mmg best...im in and i know...huhuhu...congratz nonamer n all the other crews...all the best n may the green be with us...lol

thanks atas komen anda :)

========================

Bagi mereka yg dah layak demo contest sila register :)
Pastikan rujuk peraturan yg sudah disediakan.

amir25
01-04-2009, 05:13 PM
kalau nak masuk komuniti ni click kat link pada page 1 tu ker..kalau terus direct msuk fx malay,tak leh join ker?

Pepsifire
01-04-2009, 06:17 PM
kalau nak masuk komuniti ni click kat link pada page 1 tu ker..kalau terus direct msuk fx malay,tak leh join ker?

Yup bro, klau bro nk masuk komuniti ni kene la register under link bro nonamer ni.
Samada kat page 1 or kat signature die pn bole k...:)

Sy pn bru je join
Jom join same2....:D

aming
01-05-2009, 01:23 AM
sy dah register account micro under bro...sy ada pm...thanks :)

man747
01-05-2009, 06:08 AM
welcome to the club all forexer....:D

nonamer
01-05-2009, 08:27 AM
kalau nak masuk komuniti ni click kat link pada page 1 tu ker..kalau terus direct msuk fx malay,tak leh join ker?

mcm Pepsifire cakap ... kena click link yg saya post kan di paged satu ...atau bawah signature saya .


Yup bro, klau bro nk masuk komuniti ni kene la register under link bro nonamer ni.
Samada kat page 1 or kat signature die pn bole k...:)
Sy pn bru je join
Jom join same2....:D

Thanks n welcome to the club


sy dah register account micro under bro...sy ada pm...thanks :)

Welcome to the club

nonamer
01-06-2009, 05:22 AM
Ranking akan diupdate malam ini, harap bersabar. :)
To busy right now.

nonamer
01-06-2009, 02:45 PM
see update below

nonamer
01-07-2009, 10:39 AM
see update below

====================================================>

AKAUN YANG LAYAK MENYERTAI DEMO CONTEST

149325
145446
150635
146919
150509
145175
150061
151105
148635
152417
146222
153986
147105
151364
145917
148244

nonamer
01-08-2009, 11:26 AM
See update below

nonamer
01-11-2009, 02:54 PM
see update below

nonamer
01-13-2009, 09:39 AM
See Update Below

nonamer
01-14-2009, 11:49 AM
see update below

nonamer
01-15-2009, 01:35 PM
see update below

nonamer
01-16-2009, 01:05 PM
see update below

nonamer
01-20-2009, 12:13 AM
see update below

forexseed
01-21-2009, 03:21 AM
hi, i'm under your rebate program. I got serious complaint that affecting
my trading. please look into it :-
http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=49591

tq

bobasli
01-21-2009, 03:58 AM
salam, nak ikut join leh ka?.....ada syarat2 nya ka?

nonamer
01-21-2009, 06:16 AM
hi, i'm under your rebate program. I got serious complaint that affecting
my trading. please look into it :-
http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=49591

tq

Hi,

What i can see u get always requoted and fxopen manager already suggest to use deviation.
Then i also see learn2biz already giving u suggestion to get more speed about u connection.

Sometimes when u get requoted its can be u internet connection speed to reach our server for request open or closed order. U can't compare with other brokers because each brokers have different server location. So the maximum speed can reach to server brokers are different and what i can said also the data feed each brokers also are different. So maybe the movement FXOPEN data feed price are move more faster than other brokers price so u need to use deviation. Sometimes price dont need to move faster because of big news came out, how about unexpecting news or big traders playing the game while u think the market to slow ?

If not why metaquotes create deviation on meta4 platform if no function at all. So that mean here the requoted can happen at any brokers because of connection speed to reach brokers server or market moving to fast or other things.

I also ever use interbankfx, fxsol, ****, **** and 5 more other brokers. Sometimes i also get requoted same like here. Its can happen at any brokers even that brokers under NFA or CFA or SIBA. Its all same.
I already trade nearly 4 year since 2005 and i already trade with fxopen since Mac 2007.

Thanks

for u information Micro:156538 --> this account still not listed as my referral yet
Only this account under this community --> 151378

nonamer
01-21-2009, 07:46 AM
salam, nak ikut join leh ka?.....ada syarat2 nya ka?

Syarat utama ada di di paged satu :)

nonamer
01-22-2009, 01:29 AM
see update below

achieveseed
01-22-2009, 03:13 AM
Hi,

What i can see u get always requoted and fxopen manager already suggest to use deviation.
Then i also see learn2biz already giving u suggestion to get more speed about u connection.

Sometimes when u get requoted its can be u internet connection speed to reach our server for request open or closed order. U can't compare with other brokers because each brokers have different server location. So the maximum speed can reach to server brokers are different and what i can said also the data feed each brokers also are different. So maybe the movement FXOPEN data feed price are move more faster than other brokers price so u need to use deviation. Sometimes price dont need to move faster because of big news came out, how about unexpecting news or big traders playing the game while u think the market to slow ?

If not why metaquotes create deviation on meta4 platform if no function at all. So that mean here the requoted can happen at any brokers because of connection speed to reach brokers server or market moving to fast or other things.

I also ever use interbankfx, fxsol, ****, **** and 5 more other brokers. Sometimes i also get requoted same like here. Its can happen at any brokers even that brokers under NFA or CFA or SIBA. Its all same.
I already trade nearly 4 year since 2005 and i already trade with fxopen since Mac 2007.

Thanks

for u information Micro:156538 --> this account still not listed as my referral yet
Only this account under this community --> 151378

No worry, 156538 will soon appear in your list as it signed under 151378.

With no other business affiliate to FXopen, I'm 'neutral' trader. I stressed many times already that my complaint of the re-quote & ripped off (slippage) problem and had made a reasonable comparison results among other well known MT4 brokers UNDER NORMAL MARKET MOVEMENT/conditions in the period of
more than 6 - 8 months. The conclusion : FXOPEN has a very(over)frequent
of RE-QUOTING under this circumstance with all their Deviation setting at 0pips (as a default). Scalper or news traders should set their "Deviation"
setting according to their current pair's volatility. All this while, I'm not
a news trader, therefore, +2 years of using any MT4 platforms, i never bother
to touch their DEVIATION setting.

Now, does my comparison above make senses and being justified / fair
to draw a line of general overview how is the re-quote "behavior" on FXOPEN.

What I don't convinced is that, I being told,generally, it's due to my
connection problem. (eg, different servers, internet sharing, internet provider Maxis BB no good....)

I talk to you because I assumed you represent FXOPEN as a moderator here,
right? Really appreciate & thanks those others that represent FXOPEN who
really care to help without other motive such as self-promoting. Read
the thread there came such a people take advantage at complaint-forum to
find "amusement" & at people's problem so to get self-promo, t-up with motive. remember, i'm neutral & if I want to find someone & laugh at them,
I got many opportunities as long as they still posting something. Human,
will make mistakes, no 100% perfect. Soon,there will be an opportunity to
take advantage of the person. But, I'm neutral here (no string attached) , I've no other motive/
hidden agenda behind my complaint. If I see/read any scam brokers try
to ripped off traders/buddies' money. I try to help. I got nothing
out of it. (including $$$,self-promo or amusement at people.. lol..)

Thanks for reading.

aming
01-22-2009, 03:32 AM
alahai...dah duduk ranking bawah sekali...xde harapan nak menang 20usd...huhuhuhu...bape byk OP dorang ni sehari leh duk ranking no 1...dasyat punya scalping la ni kot...huhu...

nonamer
01-25-2009, 03:43 PM
see update below

Pepsifire
01-26-2009, 03:00 PM
alahai...dah duduk ranking bawah sekali...xde harapan nak menang 20usd...huhuhuhu...bape byk OP dorang ni sehari leh duk ranking no 1...dasyat punya scalping la ni kot...huhu...

Huhu...
Samala kite, sminggu x trade trus turun taktha...:rolleyes:
Hrap, bulan depan boleh up lg...:D

nonamer
01-26-2009, 11:59 PM
alahai...dah duduk ranking bawah sekali...xde harapan nak menang 20usd...huhuhuhu...bape byk OP dorang ni sehari leh duk ranking no 1...dasyat punya scalping la ni kot...huhu...


Huhu...
Samala kite, sminggu x trade trus turun taktha...:rolleyes:
Hrap, bulan depan boleh up lg...:D

:) so kena cergas balik dengan kadar segera sebelum tertinggal lebih jauh. huhuhu

================================

Demo contest series 1 : Peserta makin kurang, adakah meraka akan terus bertahan. Sekiranya gagal hadiah akan dibawa ke series berikutnya.

Nantikan Demo contest series 2.

aming
01-27-2009, 09:57 PM
Huhu...
Samala kite, sminggu x trade trus turun taktha...:rolleyes:
Hrap, bulan depan boleh up lg...:D

kalo bro yg scalping ratusan pips sehari pon boley trn takhta...den apatah lagi...huhu...:)


:) so kena cergas balik dengan kadar segera sebelum tertinggal lebih jauh. huhuhu

dah terkeluar dari landasan keretapi....2 hari cuti terus keluar senarai...nak kena kayuh laju2 minggu ni...go go go...

nonamer
01-28-2009, 05:36 PM
see update below

nonamer
01-30-2009, 11:23 AM
see update below

nonamer
01-31-2009, 03:12 PM
Final result Ranking Januari 2009 - LATEST

Standard account

HADIAH TERKUMPUL Januari : 100.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 155409 = usd 55.00
2. 149325 = usd 30.00
3. 153986 = usd 15.00


=========================================

Micro account :

HADIAH TERKUMPUL Januari : 30.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 145917 = usd 16.50
2. 147069 = usd 9.00
3. 151364 = usd 4.50



SEMUA HADIAH AKAN DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN ANDA MELALUI IB DEPOSITED

Terima Kasih.

** Pemenang hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja pada setiap bulan. Sekiranya terdapat 2 akaun pemilik yang sama pada kedudukan hadiah, kedudukan yang terbaik akan diambil kira manakala kedudukan satu lagi akan diberikan kepada peserta seterusnya

========================================================================================>

DEMO CONTEST RESULT STANDING WILL UPDATE LATER

aming
02-01-2009, 01:08 AM
tahniah lerrr sape yg menang...jeles jeles jeles...:D

jking
02-01-2009, 01:42 PM
Final result Ranking Januari 2009 - LATEST

Standard account

HADIAH TERKUMPUL Januari : 100.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 155409 = usd 55.00
2. 149325 = usd 30.00
3. 153986 = usd 15.00


=========================================

Micro account :

HADIAH TERKUMPUL Januari : 30.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 145917 = usd 16.50
2. 147069 = usd 9.00
3. 151364 = usd 4.50



SEMUA HADIAH AKAN DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN ANDA MELALUI IB DEPOSITED

Terima Kasih.

** Pemenang hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja pada setiap bulan. Sekiranya terdapat 2 akaun pemilik yang sama pada kedudukan hadiah, kedudukan yang terbaik akan diambil kira manakala kedudukan satu lagi akan diberikan kepada peserta seterusnya

========================================================================================>

DEMO CONTEST RESULT STANDING WILL UPDATE LATER

taniah kepada semua pemenang..cayok2..

nonamer
02-01-2009, 02:06 PM
Prize all paid.
Congratulation to all winner.
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/PrizeJanuaryPaid.JPG
==============================================

All rebate already request n submitted to finance FXOPEN.

==============================================

DEMO CONTEST SERIES 1 RESULT :
ALL PARTICIPATE /MEMBER WHO JOIN THE CONTEST ALREADY DISQUALIFY
---> REASON ACCOUNT "SO" OR BREAK THE RULE

Demo series 2 contest will created coming soon.
So please be alert, because anytime can start. Remember to qualify and register.
1 prize only = 1st Prize : 100usd

Thanks

seekim
02-01-2009, 02:22 PM
hi, i am new here.

my account : 160149

nonamer
02-01-2009, 02:34 PM
hi, i am new here.

my account : 160149

welcome to the club,

But remember i only can confirm u account are listing under this community after I received 1st commission from u account after u closed 1 trade more than +/-4pip .

Thanks

jking
02-01-2009, 02:38 PM
Prize all paid.
Congratulation to all winner.
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/PrizeJanuaryPaid.JPG
==============================================

All rebate already request n submitted to finance FXOPEN.

==============================================

DEMO CONTEST SERIES 1 RESULT :
ALL PARTICIPATE /MEMBER WHO JOIN THE CONTEST ALREADY DISQUALIFY
---> REASON ACCOUNT "SO" OR BREAK THE RULE

Demo series 2 contest will created coming soon.
So please be alert, because anytime can start. Remember to qualify and register.
1 prize only = 1st Prize : 100usd

Thanks

taniah2 kepada yg telah menerima rebate..teruskan perjuangan.

Pepsifire
02-01-2009, 03:28 PM
DEMO CONTEST SERIES 1 RESULT :
ALL PARTICIPATE /MEMBER WHO JOIN THE CONTEST ALREADY DISQUALIFY
---> REASON ACCOUNT "SO" OR BREAK THE RULE

Demo series 2 contest will created coming soon.
So please be alert, because anytime can start. Remember to qualify and register.
1 prize only = 1st Prize : 100usd

Thanks

Huh...betul ke, xkn xde yg bertahan...:D

Next contest aku nk try la...:cool:
100usd tu saper x nak...hehe...

nonamer
02-02-2009, 11:17 PM
Huh...betul ke, xkn xde yg bertahan...:D

Next contest aku nk try la...:cool:
100usd tu saper x nak...hehe...

Yup semuanyer SO ditengah jalan,
---------------------------------------------------------------

Salam semua dan salam sejahtera,

Semua rebate sudah dimasukkan ke akaun trading masing-masing.
Semoga berjaya mendapatkan kehijauan pips berterusan.
Dan ingat " Cut u loss before loss cut u money"

Terima kasih.

mazlimoin
02-03-2009, 12:28 AM
Yup semuanyer SO ditengah jalan,
---------------------------------------------------------------

Salam semua dan salam sejahtera,

Semua rebate sudah dimasukkan ke akaun trading masing-masing.
Semoga berjaya mendapatkan kehijauan pips berterusan.
Dan ingat " Cut u loss before loss cut u money"

Terima kasih.

erkk semuanya SO ker? huhuhu...

nonamer
02-03-2009, 02:24 AM
erkk semuanya SO ker? huhuhu...

Biasalah demo account, semuanya pasang lot besar2x sikit ...heuhue

jking
02-03-2009, 12:11 PM
Huh...betul ke, xkn xde yg bertahan...:D

Next contest aku nk try la...:cool:
100usd tu saper x nak...hehe...

den pun nak join samo..kemunculan contest tu..kita tunggu pelancarannya;)

nonamer
02-03-2009, 11:57 PM
see update below

nonamer
02-05-2009, 03:28 AM
see update below

nonamer
02-08-2009, 02:22 PM
see update below

nonamer
02-08-2009, 03:39 PM
DEMO CONTEST selangorde1/nonamer siri 2
18 Feb - 20 Mac 2009
For Selangorde1/Nonamer Community.

Prize :

ONE PRIZE ONLY - USD 100.00


Syarat kelayakan untuk menyertai -


Kelayakan

- Semua "Real" akaun yang di register dibawah komuniti ini layak menyertai pertandingan "demo" ini.


Cara Pendaftaran

- Buka akaun demo yang baru dengan modal permulaan 3,000usd sahaja.
- Nama penuh perlu didaftarkan semasa proses membuka akaun demo tersebut.
- Leverage dibenarkan 1:500.
- Hantar nombor demo akaun beserta "Investor password" anda melalui email ke [email protected] untuk pendaftaran.
Nyatakan juga nombor akaun "real" anda beserta nama penuh dalam email tersebut.
- Tarikh tutup pendaftaran 19 Mac 2009.
- Setiap peserta hanya boleh mendaftar satu akaun sahaja.

Peraturan Pertandingan Demo Akaun

- "Expert Advisor" atau "Robot Trading" tidak dibenarkan. Sekiranya menggunakannya akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Minimum trading saiz 0.1lot manakala Maksimum trading saiz 2.0lot. Sekiranya melebihi dari maksimum saiz lot yang dibenarkan akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Matawang/Pair yang dibenarkan untuk trade adalah
-----------> EURO/USD, GBP/USD, USD/CHF, USD/JPY, GBP/JPY, USD/CAD, AUD/USD, NZD/USD, EURO/JPY
- Pertandingan bermula 18 February 2009 - 20 Mac 2009
- Hanya trade dari 18 February 2009 - 20 Mac 2009 yang akan diambil kira.
- Mana-mana akaun yang masih mempunyai "open" trade setelah tamatnya pertandingan, baki equity akan diambil kira sebagai baki terakhir.
- Pemenang akan ditentukan melalui Baki Equity yang terbanyak setelah tamat pertandingan dan baki equity tersebut mestilah bertambah dari modal permulaan 3,000 usd .
- Mempunyai sekurang-kurangnya 10 trade profit selepas Profit trade ditolak dengan loss trade.
- Tidak "SO" (stop out) atau margin call dalam waktu pertandingan.
- Mana-mana peserta yang melanggar perturan sedia ada, penyertaannya akan dibatalkan serta-merta.
- Sebarang pindaan peraturan akan dilakukan tanpa notis.
========================================================>

jking
02-09-2009, 01:36 PM
DEMO CONTEST selangorde1/nonamer siri 2
18 Feb - 20 Mac 2009
For Selangorde1/Nonamer Community.

Prize :

ONE PRIZE ONLY - USD 100.00


Syarat kelayakan untuk menyertai -


Kelayakan

- Semua "Real" akaun yang di register dibawah komuniti ini layak menyertai pertandingan "demo" ini.


Cara Pendaftaran

- Buka akaun demo yang baru dengan modal permulaan 3,000usd sahaja.
- Nama penuh perlu didaftarkan semasa proses membuka akaun demo tersebut.
- Leverage dibenarkan 1:500.
- Hantar nombor demo akaun beserta "Investor password" anda melalui email ke [email protected] untuk pendaftaran.
Nyatakan juga nombor akaun "real" anda beserta nama penuh dalam email tersebut.
- Tarikh tutup pendaftaran 19 Mac 2009.
- Setiap peserta hanya boleh mendaftar satu akaun sahaja.

Peraturan Pertandingan Demo Akaun

- "Expert Advisor" atau "Robot Trading" tidak dibenarkan. Sekiranya menggunakannya akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Minimum trading saiz 0.1lot manakala Maksimum trading saiz 2.0lot. Sekiranya melebihi dari maksimum saiz lot yang dibenarkan akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Matawang/Pair yang dibenarkan untuk trade adalah
-----------> EURO/USD, GBP/USD, USD/CHF, USD/JPY, GBP/JPY, USD/CAD, AUD/USD, NZD/USD, EURO/JPY
- Pertandingan bermula 18 February 2009 - 20 Mac 2009
- Hanya trade dari 18 February 2009 - 20 Mac 2009 yang akan diambil kira.
- Mana-mana akaun yang masih mempunyai "open" trade setelah tamatnya pertandingan, baki equity akan diambil kira sebagai baki terakhir.
- Pemenang akan ditentukan melalui Baki Equity yang terbanyak setelah tamat pertandingan dan baki equity tersebut mestilah bertambah dari modal permulaan 3,000 usd .
- Mempunyai sekurang-kurangnya 10 trade profit selepas Profit trade ditolak dengan loss trade.
- Tidak "SO" (stop out) atau margin call dalam waktu pertandingan.
- Mana-mana peserta yang melanggar perturan sedia ada, penyertaannya akan dibatalkan serta-merta.
- Sebarang pindaan peraturan akan dilakukan tanpa notis.
========================================================>

dah di lancarkan..nak join contest nie:D

nonamer
02-10-2009, 11:06 AM
Pendaftaran demo contest siri 2 sudah dibuka. Silalah daftarkan diri anda bagi member yang dah join komuniti ini :)
Ranking Live contest akan di update secepat yang mungkin. Harap bersabar.

Thanks

nonamer
02-11-2009, 03:13 AM
see update below

elreyzan
02-12-2009, 12:14 PM
nk join ni..bes mmg community ni..

nonamer
02-13-2009, 06:05 AM
see update below

nonamer
02-13-2009, 06:05 AM
nk join ni..bes mmg community ni..

Thanks bro, welcome to the club.
Semoga pip-pip hijau berkilauan untuk semua traders.

jking
02-15-2009, 02:35 PM
nk join ni..bes mmg community ni..

selamat datang...jemput masuk..jgn malu2..kehadiran anda amat dihargai..:D

nonamer
02-15-2009, 03:09 PM
see new update

Rozaly
02-17-2009, 05:29 AM
minat jugak aku ni bro...

lan4280
02-17-2009, 06:45 AM
minat jugak aku ni bro...



bagus ..mmg bagus...mai je join...tak rugi pun..malah untung maaa...

nonamer
02-17-2009, 07:21 AM
Dear Clients,
We are currently some technical problems with our trading servers so you may face problems in accessing your account.

There has been a major power outage at the datacentre of our ISP that has even overwhelmed their UPS power backup systems. They are doing their best to rectify the problem as soon as possible but unfortunately, this is out of our hands.

We apologise for the inconvenience caused. If you find you have faced losses because of the outage, please send a request to [email protected] including the order numbers affected and each case will be investigated and positions restored or compensated as need be.

We thank you for your patience and understanding.

Regards

FXOpen Management

**if account under fxmalay, please cc u meail to : [email protected]

elreyzan
02-18-2009, 04:28 AM
Demo contest dah bermula kn..

nonamer
02-18-2009, 04:30 AM
Demo contest dah bermula kn..

Yup.

Trader start u engines :)

** bagi yg tak sempat registered lagi masih boleh berbuat demikian :)

nonamer
02-19-2009, 06:49 AM
Salam semua,

Oleh kerana saya terlalu sibuk sehari dua ini, ranking terkini untuk "live contest" akan tergendala sementara. Ranking terkini akan di update secepat yang mungkin.

Terima kasih.

elreyzan
02-19-2009, 08:38 AM
salam..
alamak,saya dah ter trade eurgbp, tp 1 kali trade je(itupn lost)..
so mcm mna ni tuan tnh,masih qualified ka?

nonamer
02-19-2009, 08:51 AM
salam..
alamak,saya dah ter trade eurgbp, tp 1 kali trade je(itupn lost)..
so mcm mna ni tuan tnh,masih qualified ka?

Salam,

Tiada masalah, janji forex pair sahaja.

*peraturan demo contest update

Thanks

nonamer
02-19-2009, 03:27 PM
see update below

nonamer
02-19-2009, 03:52 PM
see update below

nonamer
02-23-2009, 03:46 AM
Ranking terkini demo contest siri 2

1. 338550 = 5,760.00
2. 333965 = 4,170.64
3. 343064 = 3,567.00
4. 339876 = 3,431.72
5. 345023 = 3,000.00
6. 331772 = 2,100.00
7. 339446 = 918.00
8. 330895 = S.O
9. 338080 = S.O
10. 338227 = S.O
11. 332678 = S.O
12. 344256 = S.O


===================================

Peluang masih ada bagi sesiapa yang sudah menyertai komuniti ini tetapi belum mendaftarkan untuk menyertai demo contest siri 2 ini. Sila berbuat demikian sebelum terlambat. Pendaftaran masih dibuka sehingga sehari sebelum penamat contest ini.

** Live contest ranking akan di update secepat yang mungkin. Harap maklum.

mazlimoin
02-23-2009, 03:49 AM
Ranking terkini demo contest siri 2

1. 338550 = 5,760.00
2. 333965 = 4,170.64
3. 343064 = 3,567.00
4. 339876 = 3,431.72
5. 345023 = 3,000.00
6. 331772 = 2,100.00
7. 339446 = 918.00
8. 330895 = S.O
9. 338080 = S.O
10. 338227 = S.O
11. 332678 = S.O
12. 344256 = S.O


===================================

Peluang masih ada bagi sesiapa yang sudah menyertai komuniti ini tetapi belum mendaftarkan untuk menyertai demo contest siri 2 ini. Sila berbuat demikian sebelum terlambat. Pendaftaran masih dibuka sehingga sehari sebelum penamat contest ini.

** Live contest ranking akan di update secepat yang mungkin. Harap maklum.

wah..banyak bz aaa...kekekeke...

cairol
02-23-2009, 08:46 AM
wah..banyak bz aaa...kekekeke...


ape kata kat kayaraya wat cam tu kan bagus :D

elreyzan
02-23-2009, 09:49 AM
Ranking terkini demo contest siri 2

1. 338550 = 5,760.00
2. 333965 = 4,170.64
3. 343064 = 3,567.00
4. 339876 = 3,431.72
5. 345023 = 3,000.00
6. 331772 = 2,100.00
7. 339446 = 918.00
8. 330895 = S.O
9. 338080 = S.O
10. 338227 = S.O
11. 332678 = S.O
12. 344256 = S.O


===================================

Peluang masih ada bagi sesiapa yang sudah menyertai komuniti ini tetapi belum mendaftarkan untuk menyertai demo contest siri 2 ini. Sila berbuat demikian sebelum terlambat. Pendaftaran masih dibuka sehingga sehari sebelum penamat contest ini.

** Live contest ranking akan di update secepat yang mungkin. Harap maklum.




ada update lagi ranking semasa..

dealkhan
02-23-2009, 10:18 AM
ni yg xsabo nak join nih...hehe...

azuwan
02-23-2009, 01:18 PM
Dasyat nyer rank no.1 tu....br jer mule dah speed gear..ni tuan tanah nyer acc ker....

mazlimoin
02-23-2009, 02:05 PM
ape kata kat kayaraya wat cam tu kan bagus :D

bz la bro...aku kasi lamsam jer semua dapat 55% ..senang kiraaa..

nonamer
02-24-2009, 12:35 AM
See Update Below

nonamer
02-24-2009, 09:04 AM
wah..banyak bz aaa...kekekeke...

Always busy huehue ...


ada update lagi ranking semasa..

ranking akan cuba diupdate sehari sekali


ni yg xsabo nak join nih...hehe...

join jgn tak join


Dasyat nyer rank no.1 tu....br jer mule dah speed gear..ni tuan tanah nyer acc ker....

huhu, tuan tanah awal lagi disqualify

nonamer
02-25-2009, 01:19 PM
see update below

nonamer
02-26-2009, 11:55 AM
See update below
=========================================================================================================

RANKING UPDATE FOR DEMO CONTEST SERIES 2

1. 338550 = 9,380.00
2. 333965 = 8,632.96
3. 343064 = 4,431.59
4. 339876 = 3,533.61
5. 345023 = 3,000.00
6. 348381 = 3,000.00
7. 331772 = 1,800.00
8. 339446 = 977.00
9. 338080 = S.O
10. 338227 = S.O
11. 332678 = S.O
12. 344256 = S.O
13. 330895 = S.O
14. 349629 = S.O

nonamer
02-28-2009, 11:24 AM
Final result Ranking Februari 2009 - LATEST

Standard account

HADIAH TERKUMPUL Februari : 110.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 155409 = USD 60.50
2. 164615 = USD 33.00
3. 164861 = USD 16.50

=========================================

Micro account :

HADIAH TERKUMPUL Februari : 35.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 153705 = USD 19.25
2. 145917 = USD 10.50
3. 150542 = USD 5.25


SEMUA HADIAH AKAN DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN ANDA MELALUI IB DEPOSITED

Terima Kasih.

** Pemenang hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja pada setiap bulan. Sekiranya terdapat 2 akaun pemilik yang sama pada kedudukan hadiah, kedudukan yang terbaik akan diambil kira manakala kedudukan satu lagi akan diberikan kepada peserta seterusnya

========================================================================================>

DEMO CONTEST RESULT STANDING WILL UPDATE LATER

kurosaki9313
02-28-2009, 01:39 PM
hai kawan2... selamat memorex.. saya baru register komuniti nie... mmg best la komuniti nie... terima kasih tuan tahah.. klu blh setiap bulan ade demo contest, mmg seronok... hehehehehe..:-).... :)

jking
02-28-2009, 02:24 PM
hai kawan2... selamat memorex.. saya baru register komuniti nie... mmg best la komuniti nie... terima kasih tuan tahah.. klu blh setiap bulan ade demo contest, mmg seronok... hehehehehe..:-).... :)

welcome to the club..

azuwan
02-28-2009, 03:16 PM
semakin ramai ahli..bagus22

mungkin akan datang lebih byk aktiviti2 yg berfaedah utk ahli kelab ni....harap begitulah....:cool:

azuwan
03-01-2009, 03:02 AM
Final result Ranking Februari 2009 - LATEST

Standard account

HADIAH TERKUMPUL Februari : 110.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 155409 = USD 60.50
2. 164615 = USD 33.00
3. 164861 = USD 16.50

=========================================

Micro account :

HADIAH TERKUMPUL Februari : 35.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 153705 = USD 19.25
2. 145917 = USD 10.50
3. 150542 = USD 5.25


SEMUA HADIAH AKAN DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN ANDA MELALUI IB DEPOSITED

Terima Kasih.

** Pemenang hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja pada setiap bulan. Sekiranya terdapat 2 akaun pemilik yang sama pada kedudukan hadiah, kedudukan yang terbaik akan diambil kira manakala kedudukan satu lagi akan diberikan kepada peserta seterusnya

========================================================================================>

DEMO CONTEST RESULT STANDING WILL UPDATE LATER

tuan tanah x mau share ker teknik tuan tanah kat sni....?kurang2 dapat gak ilmu untuk nebie ni....:cool:

Pepsifire
03-01-2009, 06:09 AM
Final result Ranking Februari 2009 - LATEST

Standard account

HADIAH TERKUMPUL Februari : 110.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 155409 = USD 60.50
2. 164615 = USD 33.00
3. 164861 = USD 16.50

=========================================

Micro account :

HADIAH TERKUMPUL Februari : 35.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 153705 = USD 19.25
2. 145917 = USD 10.50
3. 150542 = USD 5.25


SEMUA HADIAH AKAN DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN ANDA MELALUI IB DEPOSITED

Terima Kasih.

** Pemenang hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja pada setiap bulan. Sekiranya terdapat 2 akaun pemilik yang sama pada kedudukan hadiah, kedudukan yang terbaik akan diambil kira manakala kedudukan satu lagi akan diberikan kepada peserta seterusnya

========================================================================================>

DEMO CONTEST RESULT STANDING WILL UPDATE LATER

Tahniah la kepada para pemenang..

Nampaknye hadiah terkumpul bulan ni makin bertambah..

Mesti makin power ahli komuniti ni... :)

kmbeng
03-01-2009, 09:26 AM
sapa ada indi pivot?? leh bg x indi pivot aku ilang

azuwan
03-01-2009, 11:21 AM
tuan tanah sibuk sgt sampai x sempat nak update contest...huh;)

nonamer
03-01-2009, 12:50 PM
RANKING UPDATE FOR DEMO CONTEST SERIES 2

1. 333965 = 14,551.83
2. 338550 = 11,540.00
3. 339876 = 3,533.61
4. 345023 = 3,000.00
5. 331772 = 1,200.00
6. 339446 = 938.00
7. 348381 = Disqualify
8. 343064 = S.O
9. 338080 = S.O
10. 338227 = S.O
11. 332678 = S.O
12. 344256 = S.O
13. 330895 = S.O
14. 349629 = S.O
====================================================


hai kawan2... selamat memorex.. saya baru register komuniti nie... mmg best la komuniti nie... terima kasih tuan tahah.. klu blh setiap bulan ade demo contest, mmg seronok... hehehehehe......

welcome to the club.


semakin ramai ahli..bagus22

mungkin akan datang lebih byk aktiviti2 yg berfaedah utk ahli kelab ni....harap begitulah....


tuan tanah x mau share ker teknik tuan tanah kat sni....?kurang2 dapat gak ilmu untuk nebie ni....:cool:

Buat masa sekarang ini, komuniti ini lebih kepada rebate, contest live n demo n another contest (will announce soon). Untuk teknik den guna so simple, yg penting den guna 200SMA line untuk tentukan major trend, Pivot line S n R for trade reverse n pull back, LW 50 high n low breakout strategy for gbpc/chf pair only and macd. sometimes use fibo to know where the market will pull back or reverse.


tuan tanah sibuk sgt sampai x sempat nak update contest...huh;)

Sabtu and ahad hari untuk keluarga :) . Ingatlah orang tersayang. :)
Tapi saya akan cuba update secepat yang mungkin.

azuwan
03-01-2009, 01:47 PM
Buat masa sekarang ini, komuniti ini lebih kepada rebate, contest live n demo n another contest (will announce soon). Untuk teknik den guna so simple, yg penting den guna 200SMA line untuk tentukan major trend, Pivot line S n R for trade reverse n pull back, LW 50 high n low breakout strategy for gbpc/chf pair only and macd. sometimes use fibo to know where the market will pull back or reverse.


bro ss la chart kat sni...meriah skit...maner la tau leh dpat idea....;)




Sabtu and ahad hari untuk keluarga :) . Ingatlah orang tersayang. :)
Tapi saya akan cuba update secepat yang mungkin.

sory tuan tanah...sajer jer nak anto post...kawe jarang nak anto post ni..sbb x tau nak ckp aper..tu yg bedal jer...sory ekk...:rolleyes:

nonamer
03-01-2009, 03:44 PM
Prize all paid.
Congratulation to all winner.
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/PrizeFebruaryPaid.JPG
==============================================

All rebate for February already request n submitted to finance FXOPEN.

==============================================

kurosaki9313
03-01-2009, 09:54 PM
ermmm.. pepsifire mmg pempuan ker.. atau saje jerk letak gambar aweks...heheheheehe....

wah..korang seronokla ek dah dpt byk rebet n hadiah...khe3...

Qalam
03-02-2009, 01:05 AM
Prize all paid.
Congratulation to all winner.
geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/PrizeFebruaryPaid.JPG
==============================================

All rebate for February already request n submitted to finance FXOPEN.

==============================================

new acc

azuwan
03-02-2009, 10:02 AM
Prize all paid.
Congratulation to all winner.
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/PrizeFebruaryPaid.JPG
==============================================

All rebate for February already request n submitted to finance FXOPEN.

==============================================

tahniah pada sume winner....:)

nonamer
03-02-2009, 10:16 AM
All rebate already paid.

nonamer
03-03-2009, 11:35 AM
RANKING UPDATE FOR DEMO CONTEST SERIES 2

1. 333965 = 17,208.18
2. 338550 = 10,960.00
3. 339876 = 3,533.61
4. 345023 = 3,400.00
5. 331772 = 480.00
6. 339446 = 988.00
7. 348381 = Disqualify
8. 343064 = S.O
9. 338080 = S.O
10. 338227 = S.O
11. 332678 = S.O
12. 344256 = S.O
13. 330895 = S.O
14. 349629 = S.O

nonamer
03-04-2009, 01:47 AM
see update below

nonamer
03-04-2009, 12:53 PM
se update below

nonamer
03-04-2009, 02:51 PM
Other Promotion under selangorde1/nonamer community

If u last 2 digit trading account number same with last 2 digit closed order commission number on my side u will win.

Example ---->
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/samenumber.JPG

Each account can win 1 times only.


Prize

5 usd each winner for 5 winner

More fun and more joy under selangorde1/nonamer community.

PROMOTION START ON MONDAY 9 Mac 2009 TILL ALL 5 WINNER REACH .

** The prize will credited into u trading account through IB deposited.

nonamer
03-05-2009, 03:38 PM
See Update Below

azuwan
03-06-2009, 03:42 PM
nmpk nyer cuti panjang lah minggu ni...sampai isnin tu...yyeyeyeyey:cool:


nmpk nyer cuti panjang lah minggu ni...sampai isnin tu...yyeyeyeyey:cool:

selamat bercuti:) :D

Pepsifire
03-07-2009, 07:19 PM
Other Promotion under selangorde1/nonamer community

If u last 2 digit trading account number same with last 2 digit closed order commission number on my side u will win.

Example ---->
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/samenumber.JPG

Each account can win 1 times only.


Prize

5 usd each winner for 5 winner

More fun and more joy under selangorde1/nonamer community.

PROMOTION START ON MONDAY 9 Mac 2009 TILL ALL 15 WINNER REACH .

** The prize will credited into u trading account through IB deposited.

Bos...camne ni?
X paham sgt la..:D

nonamer
03-08-2009, 11:51 PM
see new update

azuwan
03-09-2009, 03:40 AM
selamat menyambut maulidurrasul...ari ni cuace mendung la...kedai pun mcm mendung jer ni....

nonamer
03-09-2009, 04:14 AM
Bos...camne ni?
X paham sgt la..:D

2 nombor terakhir di akaun trading anda mesti sama dengan 2 nombor terakhir order/ticket saya. Bukan dari order nombor anda.


selamat menyambut maulidurrasul...ari ni cuace mendung la...kedai pun mcm mendung jer ni....

selamat menyambut maulidurrasul juga :)

nonamer
03-09-2009, 10:17 AM
Other Promotion under selangorde1/nonamer community

If u last 2 digit trading account number same with last 2 digit closed order commission number on my side u will win.

Example ---->
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/samenumber.JPG

Each account can win 1 times only.


Prize

5 usd each winner for 5 winner

More fun and more joy under selangorde1/nonamer community.

PROMOTION START ON MONDAY 9 Mac 2009 TILL ALL 15 WINNER REACH .

** The prize will credited into u trading account through IB deposited.

Salam semua,

We have 1 winner already - will announce after this
So 4 more to go. Who the lucky winner.

Thanks

nonamer
03-09-2009, 03:41 PM
salam semua,

Congratulation to all winner.
4 winner already find, 1 more winner needed now

https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/winner1from5.JPG
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/winner2from5.JPG
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/winner3from5.JPG
https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/winner4from5.JPG

PAYMENT ALREADY PAID TO ALL WINNER ACCOUNT

https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/paymentforwinner.JPG

Congratulation again to all winner.

More fun and more joy in selangorde1/community.

Thanks

bgm4441
03-09-2009, 04:25 PM
yee more fun ...ingatkan dapat apa benda la tadi heehe...
post pertama kat komunity ne ..tapi akaun(bwh komuniti ne) dah buka bln lepas ..:D

azuwan
03-10-2009, 01:18 AM
yee more fun ...ingatkan dapat apa benda la tadi heehe...
post pertama kat komunity ne ..tapi akaun(bwh komuniti ne) dah buka bln lepas ..:D

hai masta..

bgm4441
03-10-2009, 01:31 AM
hai masta..

hai bro...mana ada "masta" , mcm bro gak ......:)

azuwan
03-10-2009, 03:21 AM
hai bro...mana ada "masta" , mcm bro gak ......:)

bro...pair aper best ari ni?

Pepsifire
03-10-2009, 05:43 AM
yee more fun ...ingatkan dapat apa benda la tadi heehe...
post pertama kat komunity ne ..tapi akaun(bwh komuniti ne) dah buka bln lepas ..:D

ush....tahniah bro...
Naik jadi 5 usd tu..
bole la buat tambah2 margin...:D

bgm4441
03-10-2009, 05:44 AM
bro...pair aper best ari ni?

entah la...tgk yg mana cun masuk je..hehee



ush....tahniah bro...
Naik jadi 5 usd tu..
bole la buat tambah2 margin...:D

tq..mcm gitu la gayee...yee :D :D

nonamer
03-10-2009, 07:44 AM
yee more fun ...ingatkan dapat apa benda la tadi heehe...
post pertama kat komunity ne ..tapi akaun(bwh komuniti ne) dah buka bln lepas ..:D

:) Tahniah .... kira duit datang tergolek tu ...

bgm4441
03-10-2009, 08:56 AM
:) Tahniah .... kira duit datang tergolek tu ...

ermm...terima kasih tuan tanah ...

azuwan
03-10-2009, 09:41 AM
:) Tahniah .... kira duit datang tergolek tu ...

tahniah tuan tanah sebab ujudkan pelbagai aktiviti..:D

nonamer
03-10-2009, 05:15 PM
Hi all,

Ranking Live contest Micro/Standard account and demo account contest series 2 will delay due to problem with my computer. All update will do as soon as possible after "Main" computer get ready back to work.
Sorry inconvenience.

Thanks

nonamer
03-11-2009, 05:38 AM
see new update

azuwan
03-11-2009, 07:53 AM
RANKING UPDATE FOR LIVE CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009

STANDARD ACCOUNT ( PRIZE NOW : 50.00 USD)

1. 165535
2. 166373
3. 166237


NOT IN PRIZE RANKING

4. 164615
5. 156325
6. 153986
7. 168927
8. 150823
9. 164861
10. 167527

MICRO ACCOUNT ( PRIZE NOW : 15.00 USD)

1. 165971
2. 153705
3. 162923


NOT IN PRIZE RANKING

4. 161762
5. 156548
6. 150899
7. 167277
8. 165897
9. 163168
10. 166369

RATIO PRIZE : 55:30:15
ALL PRIZE WILL PAID USING IB DEPOSITED.

-------------------------------------------------------------------
RANKING UPDATE FOR DEMO CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009 - SERIES 2

will update soon

ape la cite market ni...aduussss nak p maner pun x tau....iiiisssskkkk

aepull
03-11-2009, 05:01 PM
Salam,

Sy nak tanya... ???

Sy nak join... acc real depo dan micro depo berapa minima?

Terima kasih

:) :) :)

azuwan
03-11-2009, 09:06 PM
Salam,

Sy nak tanya... ???

Sy nak join... acc real depo dan micro depo berapa minima?

Terima kasih

:) :) :)

ko kene signup acc under link tuan tanah ni jer...beraper pun x kisah...harap membantu

nonamer
03-11-2009, 11:47 PM
Salam,

Sy nak tanya... ???

Sy nak join... acc real depo dan micro depo berapa minima?

Terima kasih

:) :) :)

Salam

Minimum amount to start is 25 $ for Standard accounts and 1$ for Micro accounts.

Nak start dengan berapa terpulang macam saudara azuwan kita cakap tu.

Ikut plan mcm mana anda rancangkan.

Thanks

wassalam

learn2biz
03-12-2009, 12:26 AM
Tambah sket lagi ... kalau akaun std, kena depo minima usd$100 baru dapat welcome bonus .. rujuk : http://www.fxmalay.com/News.aspx?Id=bd223753-9469-4e63-b14b-c5fadecab85f

mazlimoin
03-12-2009, 12:36 AM
Up sikit....mikro lak kena la depo dalam 5d....gandaaan 5.....utk local deposit...

nonamer
03-12-2009, 05:03 AM
Tambah sket lagi ... kalau akaun std, kena depo minima usd$100 baru dapat welcome bonus .. rujuk : http://www.fxmalay.com/News.aspx?Id=bd223753-9469-4e63-b14b-c5fadecab85f


Up sikit....mikro lak kena la depo dalam 5d....gandaaan 5.....utk local deposit...

Thank for the extra information. :)
------------------------------------------------

RANKING UPDATE FOR DEMO CONTEST - LATEST

1. 333965 = 38,824.44
2. 339876 = 3,533.61
3. 358977 = 3,222.41
4. 361886 = 1,843.01
5. 339446 = 1,239.00
6. 345023 = 580.00
7. 331772 = 340.00
8. 348381 = Disqualify
9. 338080 = S.O
10. 338227 = S.O
11. 332678 = S.O
12. 344256 = S.O
13. 330895 = S.O
14. 349629 = S.O
15. 343064 = S.O
16. 338550 = S.O

aepull
03-12-2009, 07:01 AM
ko kene signup acc under link tuan tanah ni jer...beraper pun x kisah...harap membantu


Salam

Minimum amount to start is 25 $ for Standard accounts and 1$ for Micro accounts.

Nak start dengan berapa terpulang macam saudara azuwan kita cakap tu.

Ikut plan mcm mana anda rancangkan.

Thanks

wassalam


Tambah sket lagi ... kalau akaun std, kena depo minima usd$100 baru dapat welcome bonus .. rujuk : http://www.fxmalay.com/News.aspx?Id=bd223753-9469-4e63-b14b-c5fadecab85f



Baik terima kasih semua... sy akan mulakan :) :) :)

nonamer
03-12-2009, 11:10 AM
Baik terima kasih semua... sy akan mulakan :) :) :)

Salam

Welcome to the club.
Join demo contest sempat lagi.

Thanks

wassalam

aepull
03-12-2009, 03:07 PM
Salam

Welcome to the club.
Join demo contest sempat lagi.

Thanks

wassalam

Terima kasih,

saya dah buka real dengan demo... :) :) :)

B14FX
03-12-2009, 08:11 PM
salam tuan rumah/tanah.

nak tanya pasal program under link sedara nie.

kalau purata transaksi adalah 400 @ 0.1 micro...mcm mana kira rebet nie?

mcm menarik aje.

nonamer
03-13-2009, 12:23 AM
salam tuan rumah/tanah.

nak tanya pasal program under link sedara nie.

kalau purata transaksi adalah 400 @ 0.1 micro...mcm mana kira rebet nie?

mcm menarik aje.

salam

400 trade @ 0.1lot micro so kita andaikan value pip 1cent/1pip (coz value pip maybe can different each pair so we take the simple one = euro/usd)

400 x 1cent = 4.00usd x 0.50 pip = 2 usd its u rebate

Tapi kena pastikan setiap trade yang closed adalah melebihi +/-4 pips. (sebagaimana rule yg tersedia di page pertama)

Thanks

B14FX
03-13-2009, 06:17 AM
salam

400 trade @ 0.1lot micro so kita andaikan value pip 1cent/1pip (coz value pip maybe can different each pair so we take the simple one = euro/usd)

400 x 1cent = 4.00usd x 0.50 pip = 2 usd its u rebate

Tapi kena pastikan setiap trade yang closed adalah melebihi +/-4 pips. (sebagaimana rule yg tersedia di page pertama)

Thanks

terima kasih byk2 atas penerangan tuan rumah.
cukup jelas n simple rupanya.
tuk micro...USD2 cukup berharga tu.

nonamer
03-13-2009, 09:08 AM
see update

azuwan
03-13-2009, 01:42 PM
market minggu ni asyik terlepas jer..dh terlepas los lg....

bgm4441
03-14-2009, 12:42 AM
market minggu ni asyik terlepas jer..dh terlepas los lg....

tak paa bro ..masih ada minggu depan .bo cover insyallah ..:D

azuwan
03-14-2009, 02:11 AM
tak paa bro ..masih ada minggu depan .bo cover insyallah ..:D

bro..x masuk demo contest tu ker?

bgm4441
03-14-2009, 02:22 AM
bro..x masuk demo contest tu ker?

dah out dah pun ....hehee...:o
bro ada masuk keer..:D

azuwan
03-14-2009, 06:52 AM
dah out dah pun ....hehee...:o
bro ada masuk keer..:D

ader masuk gak dlm position lg..tp hampeh la result nyer hehehheh..minggu lepas OP jer sl jer....op dh betul tp ati nyer pasal buat sl lak x betul tepat...mungkin minggu lepas perasaan x tenang kot...byk sgt keje nyer...terkejar2...bos x bleh tgk org senang skit ader jer....addeesss keje makn gaji lah kate kan.....:confused: tuan tanah lom update lg latest result...x tau jd aper lak.....hhhhmmmmm..harap semua selamat...amin.

nonamer
03-16-2009, 12:24 AM
see update

azuwan
03-16-2009, 03:40 AM
[COLOR="Red"][SIZE="5"]

-------------------------------------------------------------------
[B]RANKING UPDATE FOR DEMO CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009 - SERIES 2

1. 333965 = 33,482.51
2. 358977 = 4,004.41
3. 339876 = 3,533.61
4. 364104 = 2,302.27
5. 339446 = 1,674.00
6. 361886 = 1,326.68
7. 345023 = 580.00
8. 331772 = 70.00
9. 348381 = Disqualify
10. 338080 = S.O
11. 338227 = S.O
12. 332678 = S.O
13. 344256 = S.O
14. 330895 = S.O
15. 349629 = S.O
16. 343064 = S.O
17. 338550 = S.O

huhuhuhuhu:eek: ape la nmpk nyer market minggu ni ekkk

bgm4441
03-16-2009, 04:03 AM
huhuhuhuhu:eek: ape la nmpk nyer market minggu ni ekkk

ermmm tunggu & lihat jee...apa akan berlaku....
dan trade pa yg kita lihat ..:D

azuwan
03-16-2009, 04:49 AM
ermmm tunggu & lihat jee...apa akan berlaku....
dan trade pa yg kita lihat ..:D

bro gune sistem aper?

bgm4441
03-16-2009, 05:16 AM
bro gune sistem aper?

pakai indi -thv ver 3(tf1 ngan 5) ngan greenpipV2(tf30)...:)
bro pulak...

aepull
03-16-2009, 11:15 AM
FINAL WEEK - remember - FINAL WEEK closed date 20 Mac 2009 - Who will the winner ??

1. 333965 = 33,482.51
2. 358977 = 4,004.41
3. 339876 = 3,533.61
4. 364104 = 2,302.27
5. 339446 = 1,674.00
6. 361886 = 1,326.68
7. 345023 = 580.00
8. 331772 = 70.00
9. 348381 = Disqualify
10. 338080 = S.O
11. 338227 = S.O
12. 332678 = S.O
13. 344256 = S.O
14. 330895 = S.O
15. 349629 = S.O
16. 343064 = S.O
17. 338550 = S.O[/QUOTE]

Wow... tak sempat nak kejar ranking 1 tu... kena buat 30kali ganda baru boleh saing... he...he... he... nak jadi anak murid boleh???
:) :) :)

azuwan
03-16-2009, 12:14 PM
FINAL WEEK - remember - FINAL WEEK closed date 20 Mac 2009 - Who will the winner ??

1. 333965 = 33,482.51
2. 358977 = 4,004.41
3. 339876 = 3,533.61
4. 364104 = 2,302.27
5. 339446 = 1,674.00
6. 361886 = 1,326.68
7. 345023 = 580.00
8. 331772 = 70.00
9. 348381 = Disqualify
10. 338080 = S.O
11. 338227 = S.O
12. 332678 = S.O
13. 344256 = S.O
14. 330895 = S.O
15. 349629 = S.O
16. 343064 = S.O
17. 338550 = S.O

Wow... tak sempat nak kejar ranking 1 tu... kena buat 30kali ganda baru boleh saing... he...he... he... nak jadi anak murid boleh???
:) :) :)[/QUOTE]

hai masta sy pun nak jd anak murid gak bleh ker?....:D

nonamer
03-16-2009, 01:44 PM
Salam semua,

Aktiviti komuniti -

Untuk tidak melupakan kepada orang yang tidak berkemampuan, Ahli-ahli Komuniti selangorde1/nonamer ini memberikan sedikit sumbangan Ikhlas kepada
PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK YATIM DAN MISKIN BAITU SAIDATI KHADIJAH

https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/sumbangan.JPG

Wassalam

Sumbangan Ikhlas ini dari semua Ahli-ahli Komuniti selangorde1/nonamer.

mazlimoin
03-16-2009, 03:54 PM
Tahniah bro..walaupun nilainya nampak kecil..tapi pahala nya amat besar...semoga komuniti nie akan berterusan cemerlang hendaknya....

tma_21
03-16-2009, 09:47 PM
Tahniah bro..walaupun nilainya nampak kecil..tapi pahala nya amat besar...semoga komuniti nie akan berterusan cemerlang hendaknya....

betul tu bro..skong sepenuhnya..
smga mnjadi cntoh kpada para trader yg lain..:)

aepull
03-17-2009, 02:05 AM
Tahniah bro..walaupun nilainya nampak kecil..tapi pahala nya amat besar...semoga komuniti nie akan berterusan cemerlang hendaknya....

Betul...betul... betul... sy sokong 100% niat murni ini... semoga apa yg di rancang akan berjaya hendaknya... Insyaallah amin.......

:)

nonamer
03-17-2009, 10:32 AM
Tahniah bro..walaupun nilainya nampak kecil..tapi pahala nya amat besar...semoga komuniti nie akan berterusan cemerlang hendaknya....


betul tu bro..skong sepenuhnya..
smga mnjadi cntoh kpada para trader yg lain..:)


Betul...betul... betul... sy sokong 100% niat murni ini... semoga apa yg di rancang akan berjaya hendaknya... Insyaallah amin.......

:)

Terima Kasih semua. InsyaAllah. Bantu membantu antara satu sama lain adalah satu kewajipan. :)

nonamer
03-17-2009, 10:34 AM
RANKING UPDATE FOR LIVE CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009

STANDARD ACCOUNT ( PRIZE NOW : 85.00 USD)

1. 165535
2. 168927
3. 166373



NOT IN PRIZE RANKING

4. 166237
5. 167527
6. 164615
7. 164861
8. 156325
9. 168772
10. 150823

MICRO ACCOUNT ( PRIZE NOW : 25.00 USD)

1. 165971
2. 162923
3. 153705



NOT IN PRIZE RANKING

4. 161762
5. 156548
6. 166369
7. 163168
8. 164277
9. 150899
10. 167277


RATIO PRIZE : 55:30:15
ALL PRIZE WILL PAID USING IB DEPOSITED.

-------------------------------------------------------------------
RANKING UPDATE FOR DEMO CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009 - SERIES 2

FINAL WEEK - remember - FINAL WEEK closed date 20 Mac 2009 - Who will the winner ??

1. 333965 = 32,007.11
2. 358977 = 3,749.21
3. 339876 = 3,533.61
4. 364104 = 2,173.93
5. 339446 = 2,407.00
6. 331772 = 90.00
7. 345023 = S.O
8. 348381 = Disqualify
9. 361886 = S.O
10. 338080 = S.O
11. 338227 = S.O
12. 332678 = S.O
13. 344256 = S.O
14. 330895 = S.O
15. 349629 = S.O
16. 343064 = S.O
17. 338550 = S.O

azuwan
03-17-2009, 12:33 PM
RANKING UPDATE FOR LIVE CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009

STANDARD ACCOUNT ( PRIZE NOW : 85.00 USD)

1. 165535
2. 168927
3. 166373



NOT IN PRIZE RANKING

4. 166237
5. 167527
6. 164615
7. 164861
8. 156325
9. 168772
10. 150823

MICRO ACCOUNT ( PRIZE NOW : 25.00 USD)

1. 165971
2. 162923
3. 153705



NOT IN PRIZE RANKING

4. 161762
5. 156548
6. 166369
7. 163168
8. 164277
9. 150899
10. 167277


RATIO PRIZE : 55:30:15
ALL PRIZE WILL PAID USING IB DEPOSITED.

-------------------------------------------------------------------
RANKING UPDATE FOR DEMO CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009 - SERIES 2

FINAL WEEK - remember - FINAL WEEK closed date 20 Mac 2009 - Who will the winner ??

1. 333965 = 32,007.11
2. 358977 = 3,749.21
3. 339876 = 3,533.61
4. 364104 = 2,173.93
5. 339446 = 2,407.00
6. 331772 = 90.00
7. 345023 = S.O
8. 348381 = Disqualify
9. 361886 = S.O
10. 338080 = S.O
11. 338227 = S.O
12. 332678 = S.O
13. 344256 = S.O
14. 330895 = S.O
15. 349629 = S.O
16. 343064 = S.O
17. 338550 = S.O

3 days left....hhhhmmmmm....i hope tuan tanah dapat buat utk bulan depan lak....ini bagus utk melihat sejauh maner ketahanan mentel kite....sikit sebyk dpt membantu newbie mcm aku ni...

azuwan
03-19-2009, 06:35 AM
kabe re....

bgm4441
03-19-2009, 07:11 AM
kabe re....

aloo..oo...mcm bro semlm punye ..price smlm laju bis ...
semua pair pulak tuee...byk dapat masuk pukat ke...:D :D

azuwan
03-19-2009, 07:12 AM
kabe re....

waras..:eek: :p

nonamer
03-19-2009, 01:15 PM
see update

azuwan
03-20-2009, 01:17 AM
aloo..oo...mcm bro semlm punye ..price smlm laju bis ...
semua pair pulak tuee...byk dapat masuk pukat ke...:D :D

waktu tu aku dh tido dah....hehehehhe mls nak enter post...mase tu.....tido terus....:eek:

Pepsifire
03-20-2009, 04:24 AM
FINAL WEEK - remember - FINAL WEEK closed date 20 Mac 2009 - Who will the winner ??


1. 333965 = 35,341.33
2. 339876 = 3,533.61
3. 331772 = 90.00
4. 364104 = S.O
5. 339446 = S.O
6. 358977 = S.O
7. 345023 = S.O
8. 348381 = Disqualify
9. 361886 = S.O
10. 338080 = S.O
11. 338227 = S.O
12. 332678 = S.O
13. 344256 = S.O
14. 330895 = S.O
15. 349629 = S.O
16. 343064 = S.O
17. 338550 = S.O

Yang No. 1 tu macam dah boleh senyum la nampaknye...

Tahniah la yer... :)

azuwan
03-20-2009, 07:30 AM
tahniah kepada no. 1 tu..dh confirm dah tu dia yg menang....:) tahniah.

fazli
03-20-2009, 10:44 AM
alamak.. telambat join lah ini komuniti.. kan dah telepas bas.. :(
ape pun tumpang join ini komunity ye.. :D

azuwan
03-20-2009, 11:31 AM
alamak.. telambat join lah ini komuniti.. kan dah telepas bas.. :(
ape pun tumpang join ini komunity ye.. :D

salam masta..mintak tunjuk ajar bleh?

Pepsifire
03-21-2009, 07:32 AM
salam masta..mintak tunjuk ajar bleh?

Bro kene masuk rumah die klau nak blajar ngn masta...:D :D

azuwan
03-21-2009, 01:38 PM
Bro kene masuk rumah die klau nak blajar ngn masta...:D :D

rumah nyer kat maner...?

Pepsifire
03-22-2009, 04:15 PM
rumah nyer kat maner...?

Bro trus je jalan kedepan, simpang pertama bro terus lagi, simpang kedua
pun terus jugak, pastu jumpe lagi simpang terus je....sampai dah x boleh nak trus lagi bro.....

klik je kat sini la...hihihi :D :D :D

http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=45441

nonamer
03-22-2009, 11:31 PM
see update

azuwan
03-23-2009, 12:56 AM
-------------------------------------------------------------------
THE WINNER FOR DEMO CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009 - SERIES 2


1. 333965 = 35,541.33 ---> No. Acc Real adalah 149621, Muhamad Azuwan Abdul Rahman. Win 100$ prize

** Please contact me if u have different Live account number to transfer u winning Prize .
The account number must listed on my referral link. Must email to me in between 24 hour from now.
to my email : [email protected]

tahniah kepada pemenang..

nonamer
03-23-2009, 01:22 AM
THE WINNER FOR DEMO CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009 - SERIES 2


1. 333965 = 35,541.33 ---> No. Acc Real adalah 149621, Muhamad Azuwan Abdul Rahman. Win 100$ prize

** Please contact me if u have different Live account number to transfer u winning Prize .
The account number must listed on my referral link. Must email to me in between 24 hour from now.
to my email : [email protected]

Prize already paid to the winner

https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/democontestseries2prizepaid.JPG

Congratulation to the winner.

Thank to all member who participate on this contest Series 2.

DEMO CONTEST SERIES 3 will run coming soon. .

Thanks all again

cairol
03-23-2009, 11:07 AM
utk yg next bile plak?? ker dah xde dah nie? :cool:

fazli
03-23-2009, 11:09 AM
hehe.. jgn lah xde.. den nak gak try join demo contest nieh :D

azuwan
03-23-2009, 12:09 PM
tuan tanah kate ader mesti ader nyer....ni kan komuniti..so benda mcm ni lah dapat meriahkan komuniti... kan....

nonamer
03-24-2009, 04:24 AM
tuan tanah kate ader mesti ader nyer....ni kan komuniti..so benda mcm ni lah dapat meriahkan komuniti... kan....


hehe.. jgn lah xde.. den nak gak try join demo contest nieh :D


utk yg next bile plak?? ker dah xde dah nie? :cool:

Salam

Sebagaimana yang saya post sebelum post anda,

DEMO CONTEST SERIES 3 will run coming soon. .

So harap bersabar. :) Ada tu memamg ada. nantikan

Thanks

nonamer
03-24-2009, 03:01 PM
Salam semua,

Dijemput hadir ke Family Day serta penyampaian hadiah bagi pemenang-pemenang Warming-Up FXMalay Forex Competition anjuran FXMalay.

Maklumat lanjut sila dapatkan disini ....

http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=47445

Thanks

nonamer
03-25-2009, 03:43 AM
see update below

nonamer
03-29-2009, 01:27 PM
see update below

nonamer
03-29-2009, 01:35 PM
DEMO CONTEST selangorde1/nonamer Series 3

20 April - 22 May 2009

For Selangorde1/Nonamer Community.

Prize :

ONE PRIZE ONLY - USD 100.00


Syarat-syarat -


Kelayakan

- Semua akaun yang di register dibawah komuniti ini dan mempunyai transaksi komisen yang aktif bermula dari 16 Mac 2009 - 15 May 2009 layak menyertai pertandingan "demo" ini. Semakan akan dibuat, bagi mana-mana peserta yang tidak mempunyai transaksi komisen yang aktif bermula 16 Mac - 15 May 2009 akan dibatalkan penyertaannya.

Cara Pendaftaran

- Buka akaun demo yang baru dengan modal permulaan 4,000usd sahaja.
- Nama penuh perlu didaftarkan semasa proses membuka akaun demo tersebut.
- Leverage dibenarkan 1:500.
- Hantar nombor demo akaun beserta "Investor password" anda melalui email ke [email protected] untuk pendaftaran.
Nyatakan juga nombor akaun "real" anda beserta nama penuh dalam email tersebut.
- Tarikh tutup pendaftaran 15 May 2009.
- Setiap peserta hanya boleh mendaftar satu akaun sahaja.

Peraturan Pertandingan Demo Akaun

- "Expert Advisor" atau "Robot Trading" tidak dibenarkan. Sekiranya menggunakannya akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Minimum trading saiz 0.1lot manakala Maksimum trading saiz 3.0lot untuk satu trade. Sekiranya melebihi dari maksimum saiz lot untuk satu trade yang dibenarkan akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Matawang/Pair yang dibenarkan untuk trade adalah
-----------> Hanya forex pair sahaja.
- Pertandingan bermula 20 April 2009 - 22 May 2009
- Hanya trade dari 20 April 2009 - 22 May 2009 yang akan diambil kira.
- Mana-mana akaun yang masih mempunyai "open" trade setelah tamatnya pertandingan, baki equity akan diambil kira sebagai baki terakhir.
- Pemenang akan ditentukan melalui Baki Equity yang terbanyak setelah tamat pertandingan dan baki equity tersebut mestilah bertambah dari modal permulaan 3,000 usd .
- Mempunyai sekurang-kurangnya 10 trade profit selepas Profit trade ditolak dengan loss trade.
- Tidak "SO" (stop out) atau margin call dalam waktu pertandingan.
- Mana-mana peserta yang melanggar peraturan sedia ada, penyertaannya akan dibatalkan serta-merta.
- Sebarang pindaan peraturan akan dilakukan tanpa notis.
========================================================>

nonamer
03-30-2009, 12:50 PM
RANKING UPDATE FOR LIVE CONTEST SELANGORDE1/NONAMER - MAC 2009

STANDARD ACCOUNT ( PRIZE NOW : 130.00 USD)

1. 168927
2. 165535
3. 166373

NOT IN PRIZE RANKING

4. 167527
5. 155409
6. 166237
7. 170802
8. 164861
9. 172569
10. 164615

MICRO ACCOUNT ( PRIZE NOW : 50.00 USD)

1. 165897
2. 165971
3. 162923


NOT IN PRIZE RANKING

4. 171211
5. 156548
6. 161762
7. 153705
8. 166369
9. 164277
10. 146598


RATIO PRIZE : 55:30:15
ALL PRIZE WILL PAID USING IB DEPOSITED.

nonamer
04-01-2009, 03:57 AM
Salam semua,

Ranking live contest akan di update dan rebate akan disubmit ke finance malam ini.

Harap bersabar

Thanks

Wassalam

azuwan
04-01-2009, 09:06 AM
adduuussss movement ari ni...mcm hampeh...asyik kene sl jer....

aepull
04-01-2009, 09:09 AM
adduuussss movement ari ni...mcm hampeh...asyik kene sl jer....

Sabar2... kaji semula dimana silapnya...

:) :) :)

azuwan
04-01-2009, 09:23 AM
adduuussss movement ari ni...mcm hampeh...asyik kene sl jer....

lupe kan trade ari ni....:eek:

nonamer
04-01-2009, 04:53 PM
Salam semua,

All rebate already paid.
=========================================================

Final result Ranking Mac 2009 - LATEST

Standard account

HADIAH TERKUMPUL Februari : 135.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 168927 = USD 74.25
2. 165535 = USD 40.50
3. 166373 = USD 20.25


=========================================

Micro account :

HADIAH TERKUMPUL Februari : 55.00 USD
PECAHAN HADIAH : 55:30:15

1. 165897 = USD 30.25
2. 165971 = USD 16.50
3. 162923 = USD 8.25



SEMUA HADIAH AKAN DIMASUKKAN KEDALAM AKAUN ANDA MELALUI IB DEPOSITED

Terima Kasih.

azuwan
04-02-2009, 12:43 AM
tahniah kepada pemenang....

aepull
04-02-2009, 01:49 AM
Yes!!! tahniah... tahniah...

:) :) :)

nonamer
04-02-2009, 09:56 AM
Salam semua,

Hadiah Live contest Mac series telah di kreditkan ke akaun pemenang.

https://www.geocities.com/selangorde1/komuniti_selangorde1/PrizeMacPaid.JPG

Tahniah kepada semua pemenang.

Salam

nonamer
04-07-2009, 01:29 AM
Salam semua,

All update will done by today

Thanks

jking
04-07-2009, 01:53 AM
DEMO CONTEST selangorde1/nonamer Series 3

20 April - 22 May 2009

For Selangorde1/Nonamer Community.

Prize :

ONE PRIZE ONLY - USD 100.00


Syarat-syarat -


Kelayakan

- Semua akaun yang di register dibawah komuniti ini dan mempunyai transaksi komisen yang aktif bermula dari 16 Mac 2009 - 15 May 2009 layak menyertai pertandingan "demo" ini. Semakan akan dibuat, bagi mana-mana peserta yang tidak mempunyai transaksi komisen yang aktif bermula 16 Mac - 15 May 2009 akan dibatalkan penyertaannya.

Cara Pendaftaran

- Buka akaun demo yang baru dengan modal permulaan 4,000usd sahaja.
- Nama penuh perlu didaftarkan semasa proses membuka akaun demo tersebut.
- Leverage dibenarkan 1:500.
- Hantar nombor demo akaun beserta "Investor password" anda melalui email ke [email protected] untuk pendaftaran.
Nyatakan juga nombor akaun "real" anda beserta nama penuh dalam email tersebut.
- Tarikh tutup pendaftaran 15 May 2009.
- Setiap peserta hanya boleh mendaftar satu akaun sahaja.

Peraturan Pertandingan Demo Akaun

- "Expert Advisor" atau "Robot Trading" tidak dibenarkan. Sekiranya menggunakannya akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Minimum trading saiz 0.1lot manakala Maksimum trading saiz 3.0lot untuk satu trade. Sekiranya melebihi dari maksimum saiz lot untuk satu trade yang dibenarkan akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Matawang/Pair yang dibenarkan untuk trade adalah
-----------> Hanya forex pair sahaja.
- Pertandingan bermula 20 April 2009 - 22 May 2009
- Hanya trade dari 20 April 2009 - 22 May 2009 yang akan diambil kira.
- Mana-mana akaun yang masih mempunyai "open" trade setelah tamatnya pertandingan, baki equity akan diambil kira sebagai baki terakhir.
- Pemenang akan ditentukan melalui Baki Equity yang terbanyak setelah tamat pertandingan dan baki equity tersebut mestilah bertambah dari modal permulaan 3,000 usd .
- Mempunyai sekurang-kurangnya 10 trade profit selepas Profit trade ditolak dengan loss trade.
- Tidak "SO" (stop out) atau margin call dalam waktu pertandingan.
- Mana-mana peserta yang melanggar peraturan sedia ada, penyertaannya akan dibatalkan serta-merta.
- Sebarang pindaan peraturan akan dilakukan tanpa notis.
========================================================>

april contest..nak join lg bro..:D

nonamer
04-07-2009, 06:14 AM
see update below

nonamer
04-09-2009, 01:52 PM
see update

azuwan
04-09-2009, 04:30 PM
minggu ni, minggu kusus...nak tgk market pun x sempat...jd mingu ni x dapt nak trade.....takper la...minggu dpan tgk lak cam ner....

kurosaki9313
04-10-2009, 06:00 AM
Owh... Demo Contest Semakin Dekat...heheheheh

nonamer
04-14-2009, 04:29 AM
see update below

azuwan
04-14-2009, 08:48 AM
tuan tanah lom update lg no acc. yg tersenarai layak utk demo contest..

nonamer
04-15-2009, 12:16 AM
tuan tanah lom update lg no acc. yg tersenarai layak utk demo contest..

Salam

Semua akaun yang di register dibawah komuniti ini dan mempunyai transaksi komisen yang aktif bermula dari 16 Mac 2009 - 15 May 2009 layak menyertai pertandingan "demo" ini. Semakan akan dibuat, bagi mana-mana peserta yang tidak mempunyai transaksi komisen yang aktif bermula 16 Mac - 15 May 2009 akan dibatalkan penyertaannya.

Pepandai lah agak yer :)

nonamer
04-17-2009, 12:50 AM
Ranking update will post by tomorrow.

nonamer
04-18-2009, 02:08 PM
see new update

azuwan
04-19-2009, 01:57 PM
esok dah start contest...

nonamer
04-20-2009, 01:11 AM
esok dah start contest...

BERMULALAH DEMO CONTEST SERIES 3

Sesiapa yang masih belum mendaftar masih boleh berbuat demikian, jadi apa tunggu lagi.
-------------------------------------->

DEMO CONTEST selangorde1/nonamer Series 3

20 April - 22 May 2009

For Selangorde1/Nonamer Community.

Prize :

ONE PRIZE ONLY - USD 100.00


Syarat-syarat -


Kelayakan

- Semua akaun yang di register dibawah komuniti ini dan mempunyai transaksi komisen yang aktif bermula dari 16 Mac 2009 - 15 May 2009 layak menyertai pertandingan "demo" ini. Semakan akan dibuat, bagi mana-mana peserta yang tidak mempunyai transaksi komisen yang aktif bermula 16 Mac - 15 May 2009 akan dibatalkan penyertaannya.

Cara Pendaftaran

- Buka akaun demo yang baru dengan modal permulaan 4,000usd sahaja.
- Nama penuh perlu didaftarkan semasa proses membuka akaun demo tersebut.
- Leverage dibenarkan 1:500.
- Hantar nombor demo akaun beserta "Investor password" anda melalui email ke [email protected] untuk pendaftaran.
Nyatakan juga nombor akaun "real" anda beserta nama penuh dalam email tersebut.
- Tarikh tutup pendaftaran 15 May 2009.
- Setiap peserta hanya boleh mendaftar satu akaun sahaja.

Peraturan Pertandingan Demo Akaun

- "Expert Advisor" atau "Robot Trading" tidak dibenarkan. Sekiranya menggunakannya akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Minimum trading saiz 0.1lot manakala Maksimum trading saiz 3.0lot untuk satu trade. Sekiranya melebihi dari maksimum saiz lot untuk satu trade yang dibenarkan akaun terbabit akan dibatalkan serta-merta.
- Matawang/Pair yang dibenarkan untuk trade adalah
-----------> Hanya forex pair sahaja.
- Pertandingan bermula 20 April 2009 - 22 May 2009
- Hanya trade dari 20 April 2009 - 22 May 2009 yang akan diambil kira.
- Mana-mana akaun yang masih mempunyai "open" trade setelah tamatnya pertandingan, baki equity akan diambil kira sebagai baki terakhir.
- Pemenang akan ditentukan melalui Baki Equity yang terbanyak setelah tamat pertandingan dan baki equity tersebut mestilah bertambah dari modal permulaan 3,000 usd .
- Mempunyai sekurang-kurangnya 10 trade profit selepas Profit trade ditolak dengan loss trade.
- Tidak "SO" (stop out) atau margin call dalam waktu pertandingan.
- Mana-mana peserta yang melanggar peraturan sedia ada, penyertaannya akan dibatalkan serta-merta.
- Sebarang pindaan peraturan akan dilakukan tanpa notis.
================================================== ======>

bgm4441
04-20-2009, 02:28 AM
esok dah start contest...


haa bro...dah start demo contest apa mcm kali ne >?
:)

nonamer
04-20-2009, 07:05 AM
haa bro...dah start demo contest apa mcm kali ne >?
:)

Dah bermula, so sesiapa blom mendaftar, sila berbuat demikian secepat yang mungkin supaya tidak terlambat :)
Sila baca arahan di atas untuk butiran lanjut

Thanks

azuwan
04-20-2009, 08:49 AM
haa bro...dah start demo contest apa mcm kali ne >?
:)

kali ni harap dapat mendisiplinkan diri dan menambahkan keyakinan di live acc:D

azuwan
04-20-2009, 09:12 AM
sape yg yg amik sell dr pg sampai petg, mesti untung beso..

fazli
04-20-2009, 11:46 AM
salam.. modal permulaan 4000 @ 3000 ye? sbb rasenyer ade 2 nilai kat syarat tu...maaf ye.. kurang paham :)

nonamer
04-21-2009, 12:11 AM
salam.. modal permulaan 4000 @ 3000 ye? sbb rasenyer ade 2 nilai kat syarat tu...maaf ye.. kurang paham :)

Buka akaun demo yang baru dengan modal permulaan 4,000usd sahaja.

rasanya 3000usd tu utk siri yang lama. :)

nonamer
04-23-2009, 06:12 AM
see update

belida60
04-24-2009, 07:42 AM
Salam semua..... Perghhhh..... dah habis baca sampai last page. Ok jugak komuniti ni. Nak join ke tak nak. Nak join ke tak nak. Arghh... kasi join la satu kali bukannya rugi pun. Nanti saya register under your link. Wassalam :D

kurosaki9313
04-26-2009, 05:33 PM
salam semua... komuniti yang mantap gak nie.... cayalah tuan tanah...:):)

nonamer
04-27-2009, 12:03 AM
Salam semua..... Perghhhh..... dah habis baca sampai last page. Ok jugak komuniti ni. Nak join ke tak nak. Nak join ke tak nak. Arghh... kasi join la satu kali bukannya rugi pun. Nanti saya register under your link. Wassalam :D

Salam, welcome to the club


salam semua... komuniti yang mantap gak nie.... cayalah tuan tanah...:):)

Salam, terima kasih

----------------------------------------------------

Ranking live account n demo contest akan di update selewat-lewatnya hari ini.,

nonamer
04-27-2009, 03:00 AM
see update

azuwan
04-27-2009, 03:11 AM
punye lah nak jaga MM....hhmmmm hampeh jugak la plak...aadddduuussss..:confused: :confused: