PDA

View Full Version : Hasil Dari TraderWawasan T.E V2.0 & Cyberkreatif



smnajib
11-04-2008, 08:17 AM
ini hasil dari demo akaun guna TraderWawasan T.E V2.0 & Cyberkreatif, den masih lagi nak study EA & Indicator nih:D nanti bulehlah guna Real Account:D


https://img407.imageshack.us/img407/6260/traderwawasantev20cyberlg9.th.gif (http://img407.imageshack.us/my.php?image=traderwawasantev20cyberlg9.gif)

c2d
11-04-2008, 08:27 AM
ini hasil dari demo akaun guna TraderWawasan T.E V2.0 & Cyberkreatif, den masih lagi nak study EA & Indicator nih:D nanti bulehlah guna Real Account:D


https://img407.imageshack.us/img407/6260/traderwawasantev20cyberlg9.th.gif (http://img407.imageshack.us/my.php?image=traderwawasantev20cyberlg9.gif)

takkan share ss jer bro..? tip2 berguna takde ke? wassalam..:D

fxsense
11-04-2008, 08:31 AM
a'a...pe kata letak kt sini, ble test ramai2... ;)

yanshinoda
11-04-2008, 08:48 AM
aku rase macam salah tempat ko buat thread baru ni.....
kalo setakat letak ss je...
patut kat bual kosong ni...

poco2
11-04-2008, 09:01 AM
kongsi2 le teknik tu.....

bidara
11-04-2008, 09:34 AM
aku rase macam salah tempat ko buat thread baru ni.....
kalo setakat letak ss je...
patut kat bual kosong ni...

Mana lagi dll SS dan templek /indi untuk NB test ga

pojie
11-04-2008, 01:14 PM
nak tengok backtest utk merdekarama????

- Forum Rules #14 - No FXOpen Banner -

learn2biz
11-04-2008, 01:26 PM
Disebabkan cuma SS ajer .. thread ini masuk dalam bahagian jurnal.

mr magoo
11-04-2008, 01:29 PM
ini hasil dari demo akaun guna TraderWawasan T.E V2.0 & Cyberkreatif, den masih lagi nak study EA & Indicator nih:D nanti bulehlah guna Real Account:D


https://img407.imageshack.us/img407/6260/traderwawasantev20cyberlg9.th.gif (http://img407.imageshack.us/my.php?image=traderwawasantev20cyberlg9.gif)

Bro, kalau niat nak menunjuk2, x payahlah postkan dalam forum ni. Pakai sendiri..diam2 saje. Disini tempat orang berkongsi ilmu. Kalau x mahu share, x pe....tapi jangan tunjuk2 dgn orang.

Rgds

Pepsifire
11-04-2008, 01:54 PM
Bro, kalau niat nak menunjuk2, x payahlah postkan dalam forum ni. Pakai sendiri..diam2 saje. Disini tempat orang berkongsi ilmu. Kalau x mahu share, x pe....tapi jangan tunjuk2 dgn orang.

Rgds

Btul tu..
Aku sokong..

learn2biz
11-04-2008, 02:22 PM
Tak pe ler ... biar TS tunjuk ... lgpun dah dipindah masuk bahagian jurnal so terpulang kat TS nak update cemana ... tapi la ... kalau betul nak kasi tunjuk, sediakan investor password supaya orang boleh tengok cemana .. tak yah citer pun org boleh nampak .. hehehhe

id2login
11-05-2008, 12:09 AM
Disebabkan cuma SS ajer .. thread ini masuk dalam bahagian jurnal.

Ha'a dh kena masuk jurnal thread ni :o

arul57
11-08-2008, 05:41 AM
Bro, kalau niat nak menunjuk2, x payahlah postkan dalam forum ni. Pakai sendiri..diam2 saje. Disini tempat orang berkongsi ilmu. Kalau x mahu share, x pe....tapi jangan tunjuk2 dgn orang.

Rgds

setuju sangat, patutnye kongsi sikit ilmu tuh, klau takat nak tunjuk ss jer baik tak payah kot,

#ilmu boleh dicari, tok guru biarlah yg betul bukan mengarut punya:D