PDA

View Full Version : Jurnal z3n1pth [Tak mustahil 10k -> 1 Juta]



z3n1pth
10-29-2008, 02:41 AM
Di sini saya ingin membuktikan bahawa tidak mustahil 10K menjadi 1 Juta. Saya juga akan menyelitkan bukti-bukti trade saya setiap minggu..



z3n1pth
;)

https://img373.imageshack.us/img373/4338/1aff4.jpg (http://imageshack.us)

https://img338.imageshack.us/img338/6943/1bgr2.jpg

https://img444.imageshack.us/img444/7913/1cub4.jpg

mostwanted
10-29-2008, 05:24 AM
bro guna teknik apa ni bro?

mazlimoin
10-29-2008, 05:35 AM
mak aii nie demo ka? aatau standard nie..huhuhuhu..

gilos
10-29-2008, 06:44 AM
salam...err...nape tutup braper lot size? musykil gak...

mazlimoin
10-29-2008, 07:14 AM
wahh tahniah laaaa...sekejap jer leh jadi jutawan nie...kayaaa nie..

arialun
10-29-2008, 08:47 AM
ni bukan trade kat FXOpen/FXmalay je ni..
sebab ada swap fees tu..

z3n1pth
10-29-2008, 11:02 PM
salam...err...nape tutup braper lot size? musykil gak...

untuk elak musykil, saya x tutup lot lepas nih.. :D

mostwanted
10-29-2008, 11:04 PM
gtau la teknki pa yg bro pakai tu?ka pakai serbu masuk ja.:D :D

z3n1pth
10-29-2008, 11:06 PM
https://img511.imageshack.us/img511/5846/wwqr9.jpg

z3n1pth
10-29-2008, 11:07 PM
gtau la teknki pa yg bro pakai tu?ka pakai serbu masuk ja.:D :D

kalo guna serbu, kang MC aku...:eek: huhuuhh

mostwanted
10-29-2008, 11:16 PM
kalo guna serbu, kang MC aku...:eek: huhuuhh

mana pi tau.kot2 ada ilmu serbu masuk,leh la perturunkn kt newbie2 sini.:D

mazlimoin
10-30-2008, 01:00 AM
wahhhh hebat hebat nie..kayarayaaaa

z3n1pth
11-01-2008, 02:50 AM
mana pi tau.kot2 ada ilmu serbu masuk,leh la perturunkn kt newbie2 sini.:D

kan ku perturunkan lepas ku dpt target 1M :D

z3n1pth
11-01-2008, 02:55 AM
https://img207.imageshack.us/img207/7268/29424562kj5.jpg

semalam mmg sakit nak trade :mad: ....pening aku..ape2 pun, stiap trade kene set minimal profit utk recover trade yang bakal lost.. :D

learn2biz
11-01-2008, 06:08 PM
semalam mmg sakit nak trade :mad: ....pening aku..ape2 pun, stiap trade kene set minimal profit utk recover trade yang bakal lost.. :D
Biasa la hari Jumaat .. dengan market tak stabil lagi .. dengan news yg berderet-deret ... saper ada sakit jantung better toksah trade ari Jumaat.

mostwanted
11-02-2008, 05:46 AM
kan ku perturunkan lepas ku dpt target 1M :D

bro main demo ka atau real punya bro??

id2login
11-02-2008, 06:11 AM
bro main demo ka atau real punya bro??

Aku rasa demo account la.. Kalau real account takkan deposit sampai $10k dalam standard account, kaya betul..

Lagi satu kalau real account takkan la nak tutup nama windows platform tu..

:rolleyes:

mostwanted
11-02-2008, 06:20 AM
Aku rasa demo account la.. Kalau real account takkan deposit sampai $10k dalam standard account, kaya betul..

Lagi satu kalau real account takkan la nak tutup nama windows platform tu..

:rolleyes:

mana la nk pi taukn.kot2 dia ada duit byk tu.boleh bg kt aku skit. :D

id2login
11-02-2008, 06:24 AM
mana la nk pi taukn.kot2 dia ada duit byk tu.boleh bg kt aku skit. :D

Kalau dia letak depo $1k atau $500. Dgn aku2 pun terpercaya kata real hehe..

mostwanted
11-02-2008, 06:29 AM
Kalau dia letak depo $1k atau $500. Dgn aku2 pun terpercaya kata real hehe..

kalau 1k tu leh percaya sgt la..lg2 $500.apa pasal lak bro x caya?:confused:

id2login
11-02-2008, 06:36 AM
kalau 1k tu leh percaya sgt la..lg2 $500.apa pasal lak bro x caya?:confused:

Just my feeling.. :cool:

mostwanted
11-02-2008, 06:40 AM
Just my feeling.. :cool:

mcm tu plak.$500 kali dgn 3.5 baru RM 1750. ok gk la bg org2 yg ada duit.tapi kalau mcm sya setakat $100 tu ada la kot.kalau $500 tunggu 5 bulan lg la. :D :D

gilos
11-07-2008, 03:47 PM
kasik up thread ni...nak tahu kesinambungannya nih... :)

arul57
11-08-2008, 05:55 AM
otai besar nihh, tgh tunjuk skill kpd newB, nak tuggu smpi dpt 1 juta nak wat apa, org dah kaya mana ada masa nak berforum kat sini???

#kita akan memantau thread ni, semoga berjaya nanti

mostwanted
11-08-2008, 08:16 AM
dah jd kaya kot bro kita ni...huhu sian kt nb mcm kita ni..

mazlimoin
11-09-2008, 10:30 AM
mana tuan tanah...???? nak gak tgk hasil dia nie...target 1 juta dolar utg..

mazlimoin
11-15-2008, 11:12 AM
tuan tanah..mana SS terbaru...sejuta dolar tu...

atoullah
11-26-2008, 02:57 PM
https://img03.picoodle.com/img/img03/3/11/26/f_NewPicturem_afd6a25.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/11/26/f_NewPicturem_afd6a25.jpg&srv=img03)

salam tumpang mencelah tuan tanah.....saya percaya jika depo 10kusd leh jadi usd1M,ni saya tumpang attach demo nye lar modal usd500 leh jadik usd5000 dari 11-26hb nov2008 ...akaun micro tapi bile g real tak dapet lar sbb depo tak sama cam ngan demo,kat real modal ciput jer tak leh nak wat cam ni....la ni tgh simpan dulu duit utk cukupkan usd500 utk berjuang di real akaun......yg ni pun leh dapat cam ni sbb saya main demo cam main duit real....saya tak anggap yg ni demo sbb tu leh dapet camni dan akan cube gi sejauh mana yg boleh dapat.... tapi tak leh WD huuwaawaawa.......

p/s:bg saya jika boleh didemo tentu takde masalah di real

atoullah
11-26-2008, 03:46 PM
https://img37.picoodle.com/img/img37/3/11/26/f_NewPicture4m_d7ebbaa.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/11/26/f_NewPicture4m_d7ebbaa.jpg&srv=img37)


salam tuan tuan sifu....kan betul saya katakan tak mustahil utk jadi 1M jika 10K modal.....yg ni 30minit dari attach gambar diatas