PDA

View Full Version : support utk komuniti imra7



imra7fx
07-16-2007, 03:04 AM
ruangan ini utk support komuniti imra7. so mana2 info yang terbaru akan update kat post yg ni.

program rebet 0.5pip/trade:
Anda hanya layak menerima rebet ke atas setiap close trade kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yang anda lakukan.

promosi USD100 free:
Anda perlu membuat 10lot close post (campurkan kesemua close post yg anda telah lakukan)
Hanya close post lebih +3pips dan -3pips sahaja yg layak

• Spread from 2pips
• Minimum deposit — from 25 dollars
• Instant Execution — Quotation system
• Credit Leverage from 1:1 to 1:500
• Free simulated FOREX trading accounts
• FREE Online Quotes
• Daily Technical Research & News
• Experienced and knowledgable staff

download meta4: https://www.fxmalay.com/f/mt4setup.exe

email doc: [email protected]
email depo: [email protected]

cabinet (depo/withdraw): https://secure.poltekbusiness.com/cabinet

imra7fx
07-16-2007, 03:10 AM
1. 17046
2. 17051
3. 17054
4. 17057
5. 17083 - TR robot sent
6. 17137
7. 17163
8. 17228 - TR robot sent
9. 17329
10. 17386
11. 17420
12. 17457
13. 17469
14. 17492
15. 17622 - TR robot sent
16. 17627 - TR robot sent
17. 17664
18. 17868 - kl

---------------------------------------
micro member:
1. 17702 - msmj

imra7fx
07-21-2007, 07:16 AM
USD100 free promo:
Anda perlu membuat 10lot close post (campurkan kesemua close post yg anda telah lakukan)
Hanya close post lebih +3pips dan -3pips sahaja yg layak

senang je ni, kalau guna TR la. jangan lepaskan peluang. saya dah layak dapat patutnya.

imra7fx
07-22-2007, 02:40 PM
robot turtle rock akan diberikan percuma utk member acc micro yg register kat link sebagai ahli komuniti.


Minimum deposit 1$
Maximum leverage 1:500 by request to [email protected]

Each new micro account will get 1$ bonus grant!
*1$ grant is not withdrawable
*1 person can get only 1 bonus account
*You can withdrawal profit over 1$ grant after 17 trades
*If you deposit over 1$ grant you can withdrawal your money anytime (but 1$ grant will stay not withdrawable)


micro member:

1. 17702 - msmj
2. 17703 -

link utk download robot akan di update di sini, di sebelah no acc masing2.

jom buat duit sama2 kat sini.

PulunSakan
07-23-2007, 08:39 AM
bos, saya bercadang nak daftar 1 akaun mikro ngan bos. boleh dapat kura2 free...

berapa depo yg bos cadangkan... sebab saya ada baca maklumat yg ada kat bawah ni... max balan tak boleh lebih dari $200... nanti kena convert akaun biasa lak.

# Baki maksima yang dibenarkan di akaun nyata micro adalah $200
# Sekiranya baki melebihi $200, account anda akan ditukarkan kepada Akaun Nyata Biasa (Dagang minima ialah 0.1 lot)
# Untuk pastikan akaun anda kekal sebagai akaun nyata mikro , sila buat pengeluaran sebelum baki mencecah $200

imra7fx
07-23-2007, 09:04 AM
bole le, rasa modal usd100-150 cukup le. untung usd30 je ambik buat belanja.

suremasyuq
07-23-2007, 09:15 AM
UNTUK MAKLUMAN SEMUA

FXMALAY belum lagi mengadakan komuniti untuk MIKRO

oleh yang demikian, sesiapa yg nak register mikro bole register terus ke https://www.fxmalay.com/index.php?s=micromoney

sesiapa yang register melalu reflink, anda akan automatik masuk ke fxegypt dan pihak kami tidak akan bertanggung jawab dengan apa yang berlaku.

Dan SATU peringatan,

Malaysian Forum sebenarnya khas untuk Ahli FXMalay yang mana rakyat Malaysia yang menyokong bangsa negara sendiri dan untuk perbincangan mengenai fxegypt sila lakukan di english forum

Harap maklum.

lurzaimran
07-23-2007, 10:47 AM
UNTUK MAKLUMAN SEMUA

FXMALAY belum lagi mengadakan komuniti untuk MIKRO

oleh yang demikian, sesiapa yg nak register mikro bole register terus ke https://www.fxmalay.com/index.php?s=micromoney

sesiapa yang register melalu reflink, anda akan automatik masuk ke fxegypt dan pihak kami tidak akan bertanggung jawab dengan apa yang berlaku.

......

Harap maklum.

assalamualaikum boss....
nak tanya sket.... mcm ner nk tau akaun yg sy buka tu under fxmalay....bleh check tak? no akaun sy...17778

thanks

Beskal
07-23-2007, 11:44 AM
err... imra7fx bukan under komunity fxmalay ker ?

suremasyuq
07-23-2007, 11:49 AM
assalamualaikum boss....
nak tanya sket.... mcm ner nk tau akaun yg sy buka tu under fxmalay....bleh check tak? no akaun sy...17778

thanks

sila email ke [email protected] utk mengetahui anda dibawah fxmalay atau tidak

PulunSakan
07-23-2007, 03:45 PM
assalamualaikum boss....
nak tanya sket.... mcm ner nk tau akaun yg sy buka tu under fxmalay....bleh check tak? no akaun sy...17778

thanks

no cantik tu. kalu dapat 17777 lagi best. 3dblob

sila masuk ke link ni.
http://www.fxegypt.com/forum/showthread.php?p=25380#post25380

anda memang ahli fxmalay. utk confom hubugngi admin yer.

terima kasih.:D


err... imra7fx bukan under komunity fxmalay ker ?

entah ler beskal. kalu cam ni aku nak naik kura2 pun kempunan nih.
cam na nak buat nih bos. baby

Beskal
07-23-2007, 04:02 PM
Tapi kalau berdasarkan ref link kat sig dia tu. #16922 memang tersenarai dalam keahlian fxmalay.

PulunSakan
07-23-2007, 04:31 PM
Tapi kalau berdasarkan ref link kat sig dia tu. #16922 memang tersenarai dalam keahlian fxmalay.

tu akaun standard tu rasanya. utk akaun mikro rasanya sequent no tu mesti lain.

kita tunggu penjelasan admin jer lah. :confused:

support fxmalay
07-23-2007, 06:03 PM
tu akaun standard tu rasanya. utk akaun mikro rasanya sequent no tu mesti lain.

kita tunggu penjelasan admin jer lah. :confused:

Untuk akaun micro tidak di sediakan reflink. Link untuk komuniti hanya utk akaun standard. Harap maklum

Terima kasih:)

imra7fx
07-24-2007, 01:40 AM
alamak, baru le tau.

kalau mcm tu, utk yang dah register micro tu, nanti saya fikirkan ye mcm mana.

sebagai ganti, utk ahli komuniti acc biasa boleh juga dapatkan kura2 sekor dgn bayaran ansuran.

zaberi
07-26-2007, 07:02 AM
alamak, baru le tau.

kalau mcm tu, utk yang dah register micro tu, nanti saya fikirkan ye mcm mana.

sebagai ganti, utk ahli komuniti acc biasa boleh juga dapatkan kura2 sekor dgn bayaran ansuran.


bro, saya buka micro dari link bro tu. apabila saya nka depo usd600 mereka kata saya bukan dari ahli fxmalay. perlukah saya register baru standard acc dari link bro?:)

moharib
07-26-2007, 07:21 AM
bro, saya buka micro dari link bro tu. apabila saya nka depo usd600 mereka kata saya bukan dari ahli fxmalay. perlukah saya register baru standard acc dari link bro?:)

nampak gaya macam tu la zab....baru kau akan dikira sebagai komuniti fxmalay dibawah bro imra....
:D

zaberi
07-26-2007, 07:44 AM
tq moharib. aku dah siap register standard acc. dah mail kat diorg untuk depo dan tukar levaraging1:500
ni tunggu reply diorg. hehe

support fxmalay
07-26-2007, 09:32 AM
bro, saya buka micro dari link bro tu. apabila saya nka depo usd600 mereka kata saya bukan dari ahli fxmalay. perlukah saya register baru standard acc dari link bro?:)

Buat masa ini tidak ada lagi program reflink untuk akaun micro. Link komuniti untuk program komuniti FXmalay ialah untuk akaun standard sahaja. Pendaftaran akaun micro melalui link komuniti akan menyebabkan anda berada di bawah fxegypt.

Selain itu, adalah di ingatkn bahawa maximum depo untuk akaun micro ialah 200usd..sekiranya baki akaun melebihi 200usd..maka akan automatik convert to akaun standard. Harap maklum

Terima kasih:)

imra7fx
07-29-2007, 05:23 PM
utk member saya di acc micro, ea saya perlu test dulu sebab ada sikit perbezaan dari acc std. kalau dah ok, akan pos nanti ye. harap minggu depan ni settle.

mosmoja
07-30-2007, 02:03 PM
utk member saya di acc micro, ea saya perlu test dulu sebab ada sikit perbezaan dari acc std. kalau dah ok, akan pos nanti ye. harap minggu depan ni settle.

ok bro no problem..tak sabo nak guna ea tu..kwn adala saje2 test ikut teknik bro tu....mmg menjadila...

imra7fx
07-31-2007, 05:35 AM
robot micro turtle version ec eu uc dah settle coding utk acc micro. dah pos kat member2 acc micro yg dah email. sila cek email masing2.

panduan kat "teknik malas".

support utk member micro: (member micro imra7 tidak termasuk dalam komuniti fxmalay, cuma termasuk dalam group member imra7. sebarang pertanyaan mengenai acc micro anda, boleh hubungi saya).

egold ada stok, utk member2 yang nak beli utk sumbat kat acc micro utk instant funding.

rate 3.40 aje.

imra7fx
08-01-2007, 04:54 AM
utk yang nak gunakan/dapatkan ea turtle rock free di acc micro, sila daftar acc micro anda di link ini:

http://www.fxegypt.com/index.php?id=17872

moharib
08-01-2007, 12:38 PM
quote: pada semua ahli-ahli FXMalay yang budiman,

Proses pengiraan rebet(direct under fxmalay) dan bonus 100usd(bg yang layak) akan di mulakan mulai esok dan pengagihan akan di lakukan selepas proses pengiraan selesai. Segalanya di jangka akan selesai sebelum 10hb Ogos 2007.

Harap maklum (end quote)

agak2 bila komuniti imra ni nak lakukan pembahagian rebet ni, yang direct under fxmalay dah mula.... komuniti kita bila nk start? just for our update..

Admin FXMalay
08-01-2007, 01:13 PM
quote: pada semua ahli-ahli FXMalay yang budiman,

Proses pengiraan rebet(direct under fxmalay) dan bonus 100usd(bg yang layak) akan di mulakan mulai esok dan pengagihan akan di lakukan selepas proses pengiraan selesai. Segalanya di jangka akan selesai sebelum 10hb Ogos 2007.

Harap maklum (end quote)

agak2 bila komuniti imra ni nak lakukan pembahagian rebet ni, yang direct under fxmalay dah mula.... komuniti kita bila nk start? just for our update..

komuniti sepatutnya setiap 1hb dah boleh bagi rebet kepada dline masing-masing, kerana mereka dapat "instant" berbanding fxmalay sendiri.

moharib
08-01-2007, 01:45 PM
komuniti sepatutnya setiap 1hb dah boleh bagi rebet kepada dline masing-masing, kerana mereka dapat "instant" berbanding fxmalay sendiri.

ni yang tak sabar nak dengar bro imra reply ni, camne bro? bila lak nak buat pengumuman pembahagian rebet pada komuniti ni? he he tak sabor menunggu rebet yang kali pertama ni...:D

support fxmalay
08-07-2007, 05:12 AM
Salam,

Kepada pemilik komuniti,

Pihak FXMalay memohon kerjasama anda untuk menyenaraikan no akaun ahli komuniti anda di dalam thread masing2 bagi memudahkn pihak FXMalay untuk update rekod.

Pastikan senarai yg anda buat sentiasa up-to-date.

Terima kasih:)

moharib
08-07-2007, 12:20 PM
ni yang tak sabar nak dengar bro imra reply ni, camne bro? bila lak nak buat pengumuman pembahagian rebet pada komuniti ni? he he tak sabor menunggu rebet yang kali pertama ni...:D

alhamduliilah akhirnya merasa juga aku rebet pertama fxmalay ni, banyak juga ye lebih usd55 guna teknik malas ni.Bro Imra dah selesaikan untuk member2 yang respond awal semalam. kepada member2 komuniti imra7 yang ada menjalankan transaksi pada bulan July lepas , samada akaun survive atau dah blow, saya dipesan oleh Bro Imra untuk mereka menyediakan ss account history dlm bentuk report dan di emelkan kepada Bro Imra. Harap maklum.

alface
08-30-2007, 07:20 PM
Assalamualaikum imra7fx & ahli2 komuniti imra7...
saya nak ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 50 buat
ahli2 komuniti imra7
harap tu kita semua makin maju bersama FxMalay.
Moga dapat byk pip yg ijau & bertambah murah rezeki utk semua ahli FxMalay.


:D

mazlimoin
09-12-2007, 04:49 AM
Selamat Menyambut Ramadhan buat semua ahli imra7...semoga dibulan yang mulia ini ..rezeki akan bertambah dan bertambahla kayaraya..

ok

alface
09-12-2007, 06:50 PM
Jgn Lupa Renew Lesen Mulut,
Service Hati,
Kawal Kadar Pencemaran Mata & Telinga,
Peliharalah Enjin Perut & Cukai KESABARAN...

Anda mungkin salah seorang pemenang ANUGERAH Malam Lailatul Qadar 2007.... InsyaAllah..

SELAMAT BERPUASA BUAT AHLI IMRA7

https://img504.imageshack.us/img504/7444/lafazniatpuasart4.jpg


p/s : pips utk akhirat kena cari jugak


:)

solidmind
10-01-2007, 09:25 AM
Bro imra tolong check akaun nih 25606...

bona
01-06-2008, 12:08 AM
kok sepi sih?

cemarajingga
01-23-2008, 06:01 AM
hati-hati.. dah ada akaun yg MC..

botcare
04-17-2008, 10:26 AM
hati-hati.. dah ada akaun yg MC..


MC tu maksudnye apa ?

mazlimoin
04-17-2008, 10:53 AM
MC tu maksudnye apa ?

margin call

alface
04-18-2008, 01:03 PM
margin call

dalam MT4 x ada istilah margin call

tapi stop out ...

:)

master04
04-18-2008, 01:24 PM
dalam MT4 x ada istilah margin call

tapi stop out ...

:)

bos....
lg sesuai kalo ckp bangkrup :( :( :(

alface
04-18-2008, 01:30 PM
bos....
lg sesuai kalo ckp bangkrup :( :( :(

bole jugak ....

tp bagi yg kena tu ....

sure syahdu je bila dgr bankrupt tu ...

:D