PDA

View Full Version : Masalah Invalid Volume



gopippygo
08-18-2008, 05:38 PM
Kenapa bila sy nak modify tp, keluar msg mcm kat bwh? Sy mmg modify lebih dr 10 pips, tp tak bleh juga.. Boleh tolong?

https://usera.imagecave.com/gopippygo/InvldVol.GIF

mariasafiah
08-18-2008, 07:04 PM
Kenapa bila sy nak modify tp, keluar msg mcm kat bwh? Sy mmg modify lebih dr 10 pips, tp tak bleh juga.. Boleh tolong?

https://usera.imagecave.com/gopippygo/InvldVol.GIF

saya baru je chat dengan FXopen dia kata ada problem sikit boleh try kemudian... cuba lagi 1/2 jam lagi. u pakai template apa nie macam best je boleh bagi kat kite.

gopippygo
08-19-2008, 02:03 AM
nampaknya server hanged ke? x boleh buat operation apa2 pun, buy/ sell/ modify semua x leh... Tolong!!!

nonamer
08-19-2008, 02:12 AM
nampaknya server hanged ke? x boleh buat operation apa2 pun, buy/ sell/ modify semua x leh... Tolong!!!

Yang problem hanya demo account apabila nak trade dengan volume 0.1lot.
Pihak kami sedang cuba mengatasi masalah tersebut. Harap bersabar .

ammal07
08-19-2008, 05:16 AM
Yang problem hanya demo account apabila nak trade dengan volume 0.1lot.
Pihak kami sedang cuba mengatasi masalah tersebut. Harap bersabar .

demo akaun, trade 1 lot terus lah, apa nak trade sikit-sikit, bukan rugi apa...

gopippygo
08-19-2008, 07:38 AM
Yang problem hanya demo account apabila nak trade dengan volume 0.1lot.
Pihak kami sedang cuba mengatasi masalah tersebut. Harap bersabar .

sebenarnya tak boleh perform semua operation below 1.0 lot. So, lot yg dah open ngan below 1 lot tu x leh close.
Kena belajar ambik lot besar sikit la kot ya.

takpa, sib baik demo..

aabadrin19
08-19-2008, 02:12 PM
demo akaun, trade 1 lot terus lah, apa nak trade sikit-sikit, bukan rugi apa...

yaa betuull... saya sokong .... saya kunci lirik ini ...thehheeheh ....toothy9

..anggap ajer 1 lot tu sbg 0.1 lot bila nak main acc real nanti ... ok ??

gopippygo
08-19-2008, 02:26 PM
demo akaun, trade 1 lot terus lah, apa nak trade sikit-sikit, bukan rugi apa...

betol juga tu...sy belum biasa main lot besar.

lot besar, higher risk, kalau duit sendiri seriau juga.

gopippygo
08-19-2008, 02:28 PM
saya baru je chat dengan FXopen dia kata ada problem sikit boleh try kemudian... cuba lagi 1/2 jam lagi. u pakai template apa nie macam best je boleh bagi kat kite.

tak ada template apa pun.. apa yg nampak best tu?
semua ambik kat forum ni je..

FXOjafar
08-19-2008, 03:07 PM
Sorry for the earlier problem with the demo accounts. It's related to the IT department's work on our upcoming ECN platform upgrade.