PDA

View Full Version : Support untuk Komuniti Hardcore Traders



flizzoe
04-29-2008, 01:27 PM
Yosh!

Link untuk Komuniti Hardcore Traders: https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/Actions/Redirect.ashx?Agent=54500

program rebet 0.5pip/trade:
Anda hanya layak menerima rebet ke atas setiap close trade kurang dr -3pips atau lebih dr +3pips yang anda lakukan.

promosi USD100 free:
Anda perlu membuat 10lot close post (campurkan kesemua close post yg anda telah lakukan)
Hanya close post lebih +3pips dan -3pips sahaja yg layak

• Spread from 2pips
• Minimum deposit — from 25 dollars
• Instant Execution — Quotation system
• Credit Leverage from 1:1 to 1:500
• Free simulated FOREX trading accounts
• FREE Online Quotes
• Daily Technical Research & News
• Experienced and knowledgable staff

Harcore Trader:
82510
116544
136310

Servis Tambahan:
1. Kelas Metatrader percuma*

* tertakluk kepada syarat2 dan terma (chewah!)

Aku tengah mencari idea untuk promote + memeriahkan komuniti ni. Tapi buat masa ni, ini jer yang aku terfikir, selain daripada rebet bulanan (dan kemungkinan rebet bonus - macam komuniti kayaraya), member komuniti yang berminat nak join personal coaching boleh buat bayaran melalui potongan rebet :D :D

(USD 1 = RM 3.30 - mengikut kadar withdrawal local depo semasa)

Fee untuk seorang: $122
Fee untuk dua orang: $182

Selain itu support yang biasa2 tu takde hal la.. kalau aku on YM, buzz je aku, kalau urgent sangat, call je aku :D

mazlimoin
04-29-2008, 03:24 PM
Yosh!

Link untuk Komuniti Hardcore Traders: https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/Actions/Redirect.ashx?Agent=5450

Harcore Trader:
82510

Aku tengah mencari idea untuk promote + memeriahkan komuniti ni. Tapi buat masa ni, ini jer yang aku terfikir, selain daripada rebet bulanan (dan kemungkinan rebet bonus - macam komuniti kayaraya), member komuniti yang berminat nak join personal coaching boleh buat bayaran melalui potongan rebet :D :D

(USD 1 = RM 3.30 - mengikut kadar withdrawal local depo semasa)

Fee untuk seorang: $122
Fee untuk dua orang: $182

Selain itu support yang biasa2 tu takde hal la.. kalau aku on YM, buzz je aku, kalau urgent sangat, call je aku :D


welcome hard core trader komuniti !!

alface
04-30-2008, 09:14 AM
Tahniah Flizzoe @ Komuniti Hardcore Traders...

akhirnya ko buka juga thread untuk komuniti sendiri ..

ada free lesson kan .. aku nak join gak la


sm_happy

flizzoe
04-30-2008, 09:30 AM
welcome hard core trader komuniti !!


Tahniah Flizzoe @ Komuniti Hardcore Traders...

akhirnya ko buka juga thread untuk komuniti sendiri ..

ada free lesson kan .. aku nak join gak la


sm_happy

hehe.. thanx...
focus aku pada newbies.. :D

kalau takat nak belajar camne nak bukak account dengan meta4 tu.. takat belanja aku makan minum tu lepas laa.. datang je jumpa aku kat uia tuh..:D

flizzoe
05-17-2008, 11:11 AM
Khas untuk ahli komuniti ini: kelas metatrader percuma!

sila bawa laptop, dah pastikan ada metatrader dah siap install!
aku datang lenggang jer :D :D

* datang dengan 3G adalah satu advantage.
* datang ketika market buka lagi la advantage.

p/s: erm, makan minum belanja leh tak? :D :D

flizzoe
05-21-2008, 07:53 AM
semalam ada sorang lagi join.. tapi tak tahu saper.. adeh... harap sesiapa yang join boleh inform kat sini.. senang apa2 hal nak bagi support.. terima kasih..

flizzoe
05-29-2008, 02:21 AM
Nota Metatrader: Jenis Order sudah siap untuk downline :)

flizzoe
08-06-2008, 12:10 AM
wargh, dah jatuh ke bawah. naikkan balik.

sesiapa yang dah register bawah komuniti ni sila call/sms aku :D

flizzoe
10-08-2008, 05:52 AM
Hardcore traders mengucapkan selamat datang kepada akaun 116544 :)
harap dapat perkenalkan diri anda ;)

flizzoe
10-21-2008, 03:04 PM
Sapa-sapa nak nota + tunjuk ajar free, jom join komuniti hardcore traders :D :D

flizzoe
10-24-2008, 02:11 PM
Hardcore traders mengucapkan selamat datang kepada akaun 136310. sekiranya memerlukan bantuan dalam trading, boleh hubungi saya :)

mostwanted
10-24-2008, 03:30 PM
chaiyok2! flizzoe..nanti aku dh kya aku bkak akaun bwh komuniti bro plak k.:D

mazlimoin
10-24-2008, 04:54 PM
chaiyok2! flizzoe..nanti aku dh kya aku bkak akaun bwh komuniti bro plak k.:D

huuhhuuh dah kaya baru nak bukak kekekkeke

holicrex
10-24-2008, 04:56 PM
semoga aku segera nak tertular kayaa...amiinn

mazlimoin
10-24-2008, 05:12 PM
semoga aku segera nak tertular kayaa...amiinn

tertular tu apa?

mostwanted
10-24-2008, 05:14 PM
huuhhuuh dah kaya baru nak bukak kekekkeke

ye la.smoga flizzoe doakn aku cpt kaya.dia pun akn kaya gk nanti bila aku bkak akaun bwah dia.:D

flizzoe
10-25-2008, 05:24 AM
chaiyok2! flizzoe..nanti aku dh kya aku bkak akaun bwh komuniti bro plak k.:D


ye la.smoga flizzoe doakn aku cpt kaya.dia pun akn kaya gk nanti bila aku bkak akaun bwah dia.:D

heee.. thank you.. thank you :D


semoga aku segera nak tertular kayaa...amiinn


tertular tu apa?

erm.. aku pun dok pikir tertular tu ape, tertukar ke?:confused:

mostwanted
10-25-2008, 05:46 AM
erm.. aku pun dok pikir tertular tu ape, tertukar ke?:confused:[/QUOTE]

betukar la tu.lebih kurang maknanya.xda kelas ke ari ni flizzoe??

aabadrin19
10-25-2008, 10:08 AM
Hardcore traders mengucapkan selamat datang kepada akaun 136310. sekiranya memerlukan bantuan dalam trading, boleh hubungi saya :)
ok sifuu ... akaun dah verified ... dan dah depo .... so .... apa strategi kita minggu depan nih... ? theheehehe

:cool:

flizzoe
10-25-2008, 01:18 PM
betukar la tu.lebih kurang maknanya.xda kelas ke ari ni flizzoe??

tarak. kelas law tarak. kelas forex pun tarak. well, maybe dah sampai masa untuk aku quit mengajar. aku nak fokus kat komuniti aku


ok sifuu ... akaun dah verified ... dan dah depo .... so .... apa strategi kita minggu depan nih... ? theheehehe

:cool:

trading idea untuk next week aku dah bagi ;)
think about it and give me some feedback :)

mostwanted
10-25-2008, 01:26 PM
trading idea untuk next week aku dah bagi ;)
think about it and give me some feedback :)[/QUOTE]

flizzoe..trading idea xnk bg kt aku ke.aku pun nk gk.:o :o

flizzoe
10-26-2008, 03:19 AM
flizzoe..trading idea xnk bg kt aku ke.aku pun nk gk.:o :o

kalau aku bagi kau, tak exclusive la komuniti ni ;)

trading idea yang general aku ada letak kat blog kadang-kadang.

mostwanted
10-26-2008, 09:36 AM
kalau aku bagi kau, tak exclusive la komuniti ni ;)

trading idea yang general aku ada letak kat blog kadang-kadang.

betul2.bro letak kt mana yg general idea tu.cr x jumpa pun.

flizzoe
10-26-2008, 02:33 PM
betul2.bro letak kt mana yg general idea tu.cr x jumpa pun.

adeh.. untuk next week tak letak lagi kat blog..
last week nyer trading idea ada laa, siap chart lagi..
blog aku flizzoe.blogspot.com

flizzoe
10-28-2008, 03:04 AM
kepada sesiapa berminat harap dapat register melalui link di 1st post. hanya yang sudah mula trade dikira sebagai ahli komuniti.

terima kasih :)

aabadrin19
10-28-2008, 09:30 AM
ok dah bukak akaun baru lagi ... 138517 ...hmmm ...kena spike pagi tadi ...no komen...thehheehhe

aabadrin19
11-02-2008, 11:49 AM
ok dah bukak akaun baru lagi ... 138517 ...hmmm ...kena spike pagi tadi ...no komen...thehheehhe

geram betul aku dgn si spike nih .... berapa juta agaknyer diorang labur nak buat spike cam tu yaaa ?

kalu tengok kat GJ tu dlm 1 minit ajer boleh spike sampai 100 pips .... :confused:


aiikk... sifuuu ..exem bilaa nak abiss tuu ? sonyap ajoo ?? masih tertekan lagi yaaa .... thehehehhe

aabadrin19
11-08-2008, 02:35 AM
confirm member baru 142365 . tq.

flizzoe
12-22-2008, 09:16 AM
geram betul aku dgn si spike nih .... berapa juta agaknyer diorang labur nak buat spike cam tu yaaa ?

kalu tengok kat GJ tu dlm 1 minit ajer boleh spike sampai 100 pips .... :confused:


aiikk... sifuuu ..exem bilaa nak abiss tuu ? sonyap ajoo ?? masih tertekan lagi yaaa .... thehehehhe


confirm member baru 142365 . tq.

aiyo..
sorry lambat reply.. aku tak pasan kau post kasi sini :o :o
exam dah abes.. cuti pun dah abes..

pasal akaun baru tu, aku tak pasan plak kat dalam trading history neh..
kau bukak akaun melalui trader's cabinet ek?

kmbeng
02-13-2009, 10:00 AM
aiyo..
sorry lambat reply.. aku tak pasan kau post kasi sini :o :o
exam dah abes.. cuti pun dah abes..

pasal akaun baru tu, aku tak pasan plak kat dalam trading history neh..
kau bukak akaun melalui trader's cabinet ek?

camna nak jadik geng hardcore traders??? kena jadi brutal ka atau sambil trade pegang kapak viking?? hehehe jgan marah ya tuan tanah:D

ichigo88
02-25-2009, 03:24 PM
camna nak jadik geng hardcore traders??? kena jadi brutal ka atau sambil trade pegang kapak viking?? hehehe jgan marah ya tuan tanah:D

duhh.... ganaznyer.... kalah rosyam nor...

kmbeng
03-01-2009, 09:28 AM
sapa ada indi pivot?? pivot aku ilang masa pomat komputer

kurosaki9313
04-26-2009, 05:43 PM
salam semua... komuniti yang mantap gak nie.... cayalah tuan tanah...:):)

kmbeng
07-26-2009, 02:40 PM
mana p tuan tanah ni lama x on9... :sm51:

flizzoe
10-14-2009, 02:35 PM
mana p tuan tanah ni lama x on9... :sm51:

dah online dah ni.. ngeh ngeh ngeh...
dah tak mengajar.. dah tak update apa-apa kat blog, forum, etc :D

flizzoe
10-15-2009, 03:37 AM
group discussion weekend ni.
private tutorial on next Monday and Friday.
bring along your wireless broadband for live trading.

thank you :)

flizzoe
11-06-2009, 01:53 AM
salam, pemilik akaun 82510 sila contact aku please :)

anuar bin abdullah
11-10-2009, 08:11 AM
Khas untuk ahli komuniti ini: kelas metatrader percuma!

sila bawa laptop, dah pastikan ada metatrader dah siap install!
aku datang lenggang jer :D :D

* datang dengan 3G adalah satu advantage.
* datang ketika market buka lagi la advantage.

p/s: erm, makan minum belanja leh tak? :D :D
salam bro...saya newbie ni...dari penang ni.. xda line blah penang ka... pesonal coaching kemuniti blah sini..?.:sm15:

flizzoe
11-15-2009, 05:12 PM
salam bro...saya newbie ni...dari penang ni.. xda line blah penang ka... pesonal coaching kemuniti blah sini..?.:sm15:

salam, dulu aku ada nak gi penang tapi sikit sangat orang. camni lah. kalau kau dah register bawah komuniti ni, aku leh ajar kau online.

content lebey kurang sama dengan personal coaching.

Rizal
08-27-2019, 09:51 AM
hardcore ni geng2 fullmargin :)