PDA

View Full Version : Xleh login kat cabinet..



cerner
04-18-2008, 02:40 PM
salam..
aku xleh login la kat cabinet..
die ckp.. Warning..
"Sorry for inconviniance. Please contact support center for complete your operation."

dah sejam aku try.. apsal erk..
pastu nak tanya psl withdraw aku..
aku depo tru local bank..
tp xleh withdraw sbb ader incoming internal transfer..
pastu aku withdraw ke liberty reserve hari rabu lepas, 16/4..
pastu trus org dr fxmalay call aku utk konpem yg aku buat withdraw, tanye berapa aku request withdraw.. aku ckp yg btul..
tp hari ni still x masuk2 lg.. kenape erk..
biasanyer berapa lama nak masuk..?
xkan sama ngan local bank.. erm..

Vigilante
05-08-2008, 01:09 PM
Apasal takleh masuk cabinet malam ni huh?

learn2biz
05-08-2008, 03:52 PM
Kalau anda pengguna streamyx, hari ni streamyx memang bengong ... saya sendiri dari petang tadi sampai la pukul 10 malam ni baru dapat bukak website fxmalay dan login mt4 .. mujur dah hedge siap2 kalau tak mau kena stop out ..