PDA

View Full Version : Forex Managed Account



Forex_MA
02-25-2008, 12:18 AM
sesiapa berminat mendapatkan perkhidmatan forex managed account...boleh PM saya...

minimum usd5k...results backtest akan diberikan. sistem yang digunakan adalah paling stabil dan konsisten. Tidak menggunakan robot. Compounding digunakan. Sebulan boleh mencecah 1000% profit dengan menggunakan 5% margin sahaja

mrfx
02-25-2008, 12:24 AM
bg le performance rekod utk yakinkan investor...

Forex_MA
02-25-2008, 01:14 AM
we only finalized the system last month..and now ready to trade live...but we prefer big fund...we only provide backtest manually

suremasyuq
02-25-2008, 03:44 AM
bg le performance rekod utk yakinkan investor...

Itu sahaja tak cukup.


Kalau aku ler... aku nak segala yang TERPERINCI..

Termasuk empunya diri, nama, alamat tempat tinggal terkini, alamat tempat trade, contact number, Scan My KAd, Gambar terkini... dan macam2 lagi...


p/s: kena LEBIH berhati2 dengan Manage Account ni....

master04
02-25-2008, 05:07 AM
Itu sahaja tak cukup.


Kalau aku ler... aku nak segala yang TERPERINCI..

Termasuk empunya diri, nama, alamat tempat tinggal terkini, alamat tempat trade, contact number, Scan My KAd, Gambar terkini... dan macam2 lagi...


p/s: kena LEBIH berhati2 dengan Manage Account ni....

aku ada terbaca psl manage akaun ni...kalo ikut undang2 malaysia, orang perseorangan tidak dibenarkan membuat manage akaun, hanya syarikat yg berdaftar dan mendapat lesen bank negara dibenarkan manage akaun orang lain...betul ke ni??

suremasyuq
02-25-2008, 07:27 AM
aku ada terbaca psl manage akaun ni...kalo ikut undang2 malaysia, orang perseorangan tidak dibenarkan membuat manage akaun, hanya syarikat yg berdaftar dan mendapat lesen bank negara dibenarkan manage akaun orang lain...betul ke ni??

Bank ada ke bagi lesen?

Rasanya tak adakan???

flizzoe
02-25-2008, 09:15 AM
sesiapa berminat mendapatkan perkhidmatan forex managed account...boleh PM saya...

minimum usd5k...results backtest akan diberikan. sistem yang digunakan adalah paling stabil dan konsisten. Tidak menggunakan robot. Compounding digunakan. Sebulan boleh mencecah 1000% profit dengan menggunakan 5% margin sahaja

backtest jer? nak jugak tengok forward test...
kalau pakai EA tuh.. backtest cuuuun jer... bila forward test... hancur!:D :D

mazlimoin
02-25-2008, 09:59 AM
Managed akaun....emmm baik main sendiri...banyak kes yang teruk pasal manage akaun ni...

halzu
02-25-2008, 12:20 PM
Bank ada ke bagi lesen?

Rasanya tak adakan???

mana ade bank bagik lesen utk managed akaun trade forex....hehehe:)

master04
02-25-2008, 01:12 PM
https://usera.imagecave.com/master04/IMG_0001.jpg

master04
02-25-2008, 01:13 PM
https://usera.imagecave.com/master04/IMG.jpg

master04
02-25-2008, 01:19 PM
sori, gambar terbesar sangat...tak tau nape jd mcm tu...

masa aku g bank islam ternampak pamplet ni, so aku tanya kat kaunter pelanggan bank islam...dia ckp mcm ni...
kalo individu main forex takpe...kalo ada individu amik duit orang pastu main forex utk org tu dikira salah disisi undang2. pastu dia ada ckp, ada company dapat lesen utk manage akaun dr bank negara, tapi kalo sape nak suh company tu manage akaun, kena ada modal 25K usd keatas....yg ni dia merujuk kenyataan kat kotak kuning pamplet kat atas tu, perenggan 2 dibawah tajuk AMARAN : skim pelaburan melalui internet

kalo aku tersalah, harap dibetulkan....

Forex_MA
02-25-2008, 07:07 PM
kami hanya manage account..bukan manage fund...tak perlu license...takkan ada timbul persoalan scam....anyway bukan selamanya nak manage account. kami nak kumpulkan modal untuk target deposit dalam dukascopy. InsyaAllah dalam 4 tahun target fund ada 160billion with power of compounding. Modal usd50k dah ckup

maerol
02-25-2008, 10:41 PM
kami hanya manage account..bukan manage fund...tak perlu license...takkan ada timbul persoalan scam....anyway bukan selamanya nak manage account. kami nak kumpulkan modal untuk target deposit dalam dukascopy. InsyaAllah dalam 4 tahun target fund ada 160billion with power of compounding. Modal usd50k dah ckup

kalaulah semudah itu nak dapat 160 billion, Bill Gates x payah dah susah-susah jual windows .. baik main forex jer ...

Forex_MA
02-25-2008, 11:55 PM
kalaulah semudah itu nak dapat 160 billion, Bill Gates x payah dah susah-susah jual windows .. baik main forex jer ...

exactly...tapi bill gates maybe takde skill apa yg kami ada sm_cool

master04
02-26-2008, 12:20 AM
bro, 5K usd takde, kalo 5K sen usd ada le....boleh ke?? main ke mikro je...leh tlg manage tak??

flizzoe
02-26-2008, 04:52 AM
kata nak tunjuk result.. tunjuk ar...

btw.. aku tunggu 4 tahun dulu arr.. dah terbukti baru aku join.. ok tak? bank pun tak macam tu.. huuu

flizzoe
02-26-2008, 05:00 AM
kami hanya manage account..bukan manage fund...tak perlu license...takkan ada timbul persoalan scam....anyway bukan selamanya nak manage account. kami nak kumpulkan modal untuk target deposit dalam dukascopy. InsyaAllah dalam 4 tahun target fund ada 160billion with power of compounding. Modal usd50k dah ckup

jap.. ni kira korang nak kumpul deposit daripada public ke neh?:confused: :confused:

p/s: open post kat forum broker fxopen, tapi nak trade kat broker dukascopy :rolleyes: :rolleyes: :D :D

mrfx
02-26-2008, 05:44 AM
Itu sahaja tak cukup.
Kalau aku ler... aku nak segala yang TERPERINCI..
Termasuk empunya diri, nama, alamat tempat tinggal terkini, alamat tempat trade, contact number, Scan My KAd, Gambar terkini... dan macam2 lagi...
p/s: kena LEBIH berhati2 dengan Manage Account ni....

toi tu...
kalo aku,aku nak tgk dlu performance,lagi bagus kalo bleh bg login&password investor.
agak2 menarik,jumpe direct la...
mntak detail tu semua..
pe2hal sng nak cari.
agreement msti cantek....sm_monalisa
tp ar,kalo dah bleh main sndiri,elok trade sendri..
xyah gatai tgn bg duit kat orang...:D

bhya w0ooo manage acc nih..
rame dah kne tpu...
hati2 w0ooo...sm_upset

mrfx
02-26-2008, 05:45 AM
bro, 5K usd takde, kalo 5K sen usd ada le....boleh ke?? main ke mikro je...leh tlg manage tak??

sm_happy sm_happy sm_happy
toothy9 toothy9 toothy9

Forex_MA
02-26-2008, 07:46 AM
toi tu...
kalo aku,aku nak tgk dlu performance,lagi bagus kalo bleh bg login&password investor.
agak2 menarik,jumpe direct la...
mntak detail tu semua..
pe2hal sng nak cari.
agreement msti cantek....sm_monalisa
tp ar,kalo dah bleh main sndiri,elok trade sendri..
xyah gatai tgn bg duit kat orang...:D

bhya w0ooo manage acc nih..
rame dah kne tpu...
hati2 w0ooo...sm_upset

ni lagi sorang tak paham...manage account kami takleh withdraw duit anda...kami main low risk....agreement akan nyatakan berapa max loss client sanggup...30% ke 50% ke..kalau sanggup loss cuma 10% pun kami taknak manage...

mazlimoin
02-26-2008, 08:05 AM
bro, 5K usd takde, kalo 5K sen usd ada le....boleh ke?? main ke mikro je...leh tlg manage tak??

huuhuh banyak tu.,...aku leh up lagi akaun ko ke 10k sen...share 50-50

Forex_MA
02-26-2008, 08:39 PM
nice profit GBPUSD...

https://img409.imageshack.us/img409/6249/gufeblh6.gif