PDA

View Full Version : Obchodní hodin na Vánoce a Nový rok 2015



AntonioSammy
12-17-2014, 06:52 AM
Vážení klienti,

Vezměte prosím na vědomí následující změny obchodních hodin a termínů během vánočních a novoročních svátků prázdnin:

FX (Měny)

středa24 prosinec 2014 – běžné obchodní hodiny;
čtvrtek25 prosinec 2014 – CLOSED, REOPENS at 22:00 GMT (or 00.00 GMT +2 FXOpen Server Time);
pátek26 prosinec 2014 – běžné obchodní hodiny
středa31 prosinec 2014 – běžné obchodní hodiny;
čtvrtek1 leden 2015 – CLOSED, REOPENS at 22:00 GMT (or 00.00 GMT +2 FXOpen Server Time);
pátek2 leden 2015 – běžné obchodní hodiny.


Drahé kovy

středa24 prosinec 2014 – nízká likvidita po 18:30 GMT (or 20.30 GMT +2 FXOpen Server Time);
čtvrtek25 prosinecr 2014 – ZAVŘENO, otevře at 23:00 GMT (or 01:00 GMT +2 FXOpen Server Time);
pátek26 prosinec 2014 – běžné obchodní hodiny;
středa31 December 2014 – běžné obchodní hodiny;
čtvrtek1 leden 2015 – ZAVŘENO, otevře at 23:00 GMT (or 01:00 GMT +2 FXOpen Server Time);
pátek2 leden 2015 – běžné obchodní hodiny.



Cryptocurrencies
Obchodování na FXOpen Crypto účtů je k dispozici non-clock 7 dní v týdnu, i v případě, že trh je zastaven kvůli zimní dovolenou. Takže můžete pokračovat v obchodování cryptocurrencies bez ohledu na Forex pracovní doby plánovaných v období vánočních a novoročních svátků.

Vezměte prosím na vědomí, že vzhledem k slabší likviditě na trhu s ohledem na termíny prázdnin, je zvýšená pravděpodobnost, že širší rozpětí vyskytly.

*Maximální pákový efekt pro všechny typy účtů se sníží až na 1:100 mezi 26 prosinec2014 a2 leden2015.

*Tato změna se projeví automaticky při otevření trhu dne 26. prosince 2014 a skončí, až se otevře trh dne 2. ledna 2015 Chcete-li se vrátit k normálnímu pákového efektu po 02.01.2015, jděte na MyFXOpen >Profile > Personal or e-mail: [email protected]

Naše nejlepší přání pro šťastný prázdnin!

S pozdravem,
FXOpen Služby zákazníkům
E-mail: [email protected]
FXOpen Live Chat (https://www.fxopen.com/en/) (24/5)