PDA

View Full Version : Ore de tranzactionare de Craciun si Anul Nou 2015



AntonioSammy
12-17-2014, 06:47 AM
Stimati Clienti,

Vă rugăm să țineți cont de următoarele modificări orele de tranzacționare și termenii timpul sezonului de vacanta de Craciun si Anul Nou:

FX (Moneda)

miercuri24 decembrie 2014 – programului normal de tranzacționare;
joi25 decembrie 2014 – CLOSED, REOPENS at 22:00 GMT (or 00.00 GMT +2 FXOpen Server Time);
vineri26 decembrie 2014 – programului normal de tranzacționare;
miercuri31 decembrie 2014 – programului normal de tranzacționare;
joi1 ianuarie 2015 – CLOSED, REOPENS at 22:00 GMT (or 00.00 GMT +2 FXOpen Server Time);
vineri2 ianuarie 2015 – programului normal de tranzacționare.


Metale prețioase

miercuri24 decembrie 2014 –lichiditate scăzută după 18:30 GMT (sau20.30 GMT +2 FXOpen Server Time);
joi25 decembrier 2014 – CLOSED, REOPENS at 23:00 GMT (or 01:00 GMT +2 FXOpen Server Time);
vineri26 decembrie 2014 – programului normal de tranzacționare;
miercuri31 decembrie 2014 – programului normal de tranzacționare;
joi1 ianuarie 2015 – ÎNCHIS, redeschide at 23:00 GMT (sau 01:00 GMT +2 FXOpen Server Time);
Fri 2 ianuarie 2015 – programului normal de tranzacționare.



Cryptocurrencies
Trading pe conturile FXOpen Crypto este disponibil non-stop 7 zile pe săptămână, chiar dacă piața este oprit din cauza sarbatorilor de iarna. Astfel, puteți continua cryptocurrencies comerciale, indiferent de programul de lucru Forex programate pe parcursul perioadei de Crăciun și Anul Nou.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza lichidității mai subțire de pe piață la datele din vacanta, există o probabilitate crescută de spread mai largi a fi întâlnite.

*Efectul de levier maxim pentru toate tipurile de cont vor fi reduse până la1:100 între 26 decembrie2014 and 2 ianuarie2015.

*Această schimbare va avea efect automat atunci când piața se deschide la 26 decembrie 2014 și se va încheia atunci când piața se deschide la 2 ianuarie, 2015. Pentru a reveni la efectul de levier normală după 02 ianuarie 2015, du-te la MyFXOpen >Profile > Personal or e-mail: [email protected]

Cele mai bune urări noastre pentru un sezon Happy Holiday!

Kind regards,
FXOpen Serviciu Clienți
E-mail: [email protected]
FXOpen Live Chat (https://www.fxopen.com/en/) (24/5)