New York 12:00 AM London 5:00 AM Tokyo 1:00 PM Sydney 2:00 PM
                  Online: 1228    Threads: 57,676    Posts: 1,798,028 Members: 7,162  FXO Forum Shares: We Buy $1.3278 | We Sell $1.3689
 
Page 1 of 36 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 531
  1. #1
    Bullish
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    77
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Teknik trading mengunakan BREAKOUT

    The best indicator trading using breakout

    Salah sejahtera saudara dan saudari.,disini saya ingin berkongsi pengalaman saya bermain mengunakan system breakout dimana kita hanya menungggu market bergerak antara breakout sell or buy sekitar jam 11.30pm pagi sehingga 1.00pm petang.

    Senang dan menguntungkan tak perlu pening kepala kerana disitu tertera time entry order,stoplost takeprofit(1)takeprofit(2)takeprofit(3)dan take profit(4) the best currency GBP/USD, EUR/USD dan GBP/JPY anda hanya perlu masa 10minit untuk post entry.

    Guarantee 99.99% Profit

    Contoh Live Account saya:

    Contoh 1

    Click image for larger version. 

Name:	stationpipfx profit.jpg 
Views:	898 
Size:	255.9 KB 
ID:	8292

    Contoh 2

    Click image for larger version. 

Name:	stationpip profit.jpg 
Views:	692 
Size:	214.3 KB 
ID:	8293


    Inilah BREAKOUT yang saya gunakan setiap hari untuk trading

    Click image for larger version. 

Name:	stationpipfx breakout.jpg 
Views:	958 
Size:	63.0 KB 
ID:	8294


    Ada apa2 soalan?
    Last edited by stationpipfx; 06-06-2009 at 06:13 AM. Reason: Larger Image
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  2. #2
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,941
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    $1.707
    Thanks
    56
    Thanked 171 Times in 111 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by stationpipfx View Post
    The best indicator trading using breakout


    Guarantee 99.99% Profit

    Contoh Live Account saya:
    Ayat ni yg tak gemar ni ... berani guarantee kalau tak dapat 99.99% profit nak jawab ngan apa ye ? ni bukannya tangible product boleh main guarantee .... heuheuheue

    ps : depo 100 tapi -ve 68 loss .. wd tak pernah ... ye ke 99.99% profit ? cuba explain sket ...
    pps : I only count as profit when the money is already inside my bank account .. hueheuheu
    Last edited by learn2biz; 06-06-2009 at 06:20 AM.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  3. #3
    In Profit baruli_san's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    208
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    erm templatenya..?
    "ada harapan..cerah masa depan.."
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  4. #4
    Bullish
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    77
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by learn2biz View Post
    Ayat ni yg tak gemar ni ... berani guarantee kalau tak dapat 99.99% profit nak jawab ngan apa ye ? ni bukannya tangible product boleh main guarantee .... heuheuheue

    ps : depo 100 tapi -ve 68 loss .. wd tak pernah ... ye ke 99.99% profit ? cuba explain sket ...
    pps : I only count as profit when the money is already inside my bank account .. hueheuheu
    bukan semua tecnical trading boleh 100% profit.ternyata system ini mencecah 99% profit dimana saya sendiri trade mengunakan kaedah ini dan cuba lihat pada contoh yg saya beri.

    jika nak keterangan lanjut sila pm saya.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  5. #5
    Bullish myeverio's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    81
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by baruli_san View Post
    erm templatenya..?
    saya cari templetenye pun xder, tertinggal kot hehehhehe
    sematkan dalam diri anda jangan tamak dan esok masih ada..........

    www.robotnasilemak.blogspot.com

    Quick link register acc
    micro

    EVERYone, EVERYtime, EVERYwhere
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  6. #6
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by stationpipfx View Post
    bukan semua tecnical trading boleh 100% profit.ternyata system ini mencecah 99% profit dimana saya sendiri trade mengunakan kaedah ini dan cuba lihat pada contoh yg saya beri.

    jika nak keterangan lanjut sila pm saya.
    Mencecah pulak dah.

    Mcm mana kalau aku guna system tak untung,

    Kalau system ni kasi untung 99% untung, kejap je jutawan forex aku ni.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  7. #7
    Bullish
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    77
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    belum cuba belum tau....lihatlah akaun live saya yg dah dipaparkan
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  8. #8
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by stationpipfx View Post
    belum cuba belum tau....lihatlah akaun live saya yg dah dipaparkan
    Itu acc standard k micro,

    Kalau dah untung usd10k ke atas, aku berminat nak cuba la tgk mcm tak
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  9. #9
    Bullish krizalmat's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    BM
    Posts
    54
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tak buh template dgn indi nak jual la tu...ceh..
    "... ..dan jgnlah kamu berputus asa dr rahmat Allah. Sesungguhnya tiada
    berputus asa dr rahmat Allah melainkan kaum yg kafir.
    "
    - Surah Yusuf ayat 12
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  10. #10
    Elder Analyst FidiSWK's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    787
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $13.287
    Thanks
    6
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    Default

    cikgu stationpipfx, akaun mikro tu dah rugi $68.21, cam ni nak profit 99.99%? dah rugi lebih 60% ada lah. kat belakang pair tu ada dot (.) EURUSD. itu akaun mikro ye~

    gik pun, u sengaja tekan show jak nak profit, tengok ibtr depo tu, USD100,00
    lost pun dah -68.21, dah bongkar rahsia, cikgu ^.^
    80% Komisen Rebet *** 80% Commission Rebate *** 开户反佣达80%

    <Buka akaun Live! - eWallet Baru> <Open a Live account! - New eWallet> <申请真实帐户! - 新eWallet>

    Already have eWallet? Click below to check how to open new account under FidiSWK Community,
    Komuniti FidiSWK *** FidiSWK Community *** FidiSWK 社区

    Blog FidiSWK *** FidiSWK Blog *** FidiSWK 部落格
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  11. #11
    Bullish
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    77
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by FidiSWK View Post
    cikgu stationpipfx, akaun mikro tu dah rugi $68.21, cam ni nak profit 99.99%? dah rugi lebih 60% ada lah. kat belakang pair tu ada dot (.) EURUSD. itu akaun mikro ye~

    gik pun, u sengaja tekan show jak nak profit, tengok ibtr depo tu, USD100,00
    lost pun dah -68.21, dah bongkar rahsia, cikgu ^.^
    kalau nak tahu lebih lanjut tentang detail account tu PM saye ye...

    Nt saye terangkan
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  12. #12
    Bullish
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    77
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Indicator dan Templates

    Quote Originally Posted by krizalmat View Post
    Tak buh template dgn indi nak jual la tu...ceh..
    Hubungi lah saye untuk mengetahui tentang indicator dan templates. Agak sukar untuk saya terangkan semuanya secara detail dalam forum ini.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  13. #13
    Piplet NOOBS's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    22
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default jgn suka2 bg jaminan profit 99.99%

    Jika seseorang tu guna teknik ni & profit, tak semestinya org lain pun akan profit walaupun menggunakan teknik yg sama. apa2 teknik sekalipun xde yg betul atau salah, yg penting profit.

    p/s- jgn suka2 bg jaminan profit 99.99%
    PLEASE PUT FXOPEN BANNER NOT ONLY LOGO - http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=58275
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  14. #14
    Bullish
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    77
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pukulan_maut View Post
    Mencecah pulak dah.

    Mcm mana kalau aku guna system tak untung,

    Kalau system ni kasi untung 99% untung, kejap je jutawan forex aku ni.
    setiap trader ader teknik masing2, saya cuma mahu berkongsi teknik saya.

    Quote Originally Posted by NOOBS View Post
    Jika seseorang tu guna teknik ni & profit, tak semestinya org lain pun akan profit walaupun menggunakan teknik yg sama. apa2 teknik sekalipun xde yg betul atau salah, yg penting profit.

    p/s- jgn suka2 bg jaminan profit 99.99%
    Teknik yang hebat mesti diselangselikan dengan disiplin yang tinggi. Barulah untung 99.99%
    Last edited by learn2biz; 06-07-2009 at 06:28 AM. Reason: merged - multiple posts
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  15. #15
    Market Maker gilos's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    port klang-shah alam-puchong
    Posts
    1,234
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.018
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    bro, ramai rasanya kat sini yang terfikir pasal -ve tuh..so rasanya baik awak terangkan perkara tu jer...sebab simple math...depo usd 100, kalau 99.99% profit, sepatutnya profit/loss tu jadik usd 99.99 takleh kurang...so kalau nak claim 99.99% profit tu, baik u tunjukkan ss yang camtu...ni bro pakai sendiri pun jadik -ve camner plak...ker -ve tu sebenarnya +ve?

    kalau tak boleh, jangan la pulak marahkan orang bila org mintak proof yer...
    :::MetaZed Trading & Resources (sms: 012 2400 097): Wakil Dana Tempatan:::

    :::Family Day FxMalay 2011
    = Mari kita memeriahkannya! Sila Klik Sini :::
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

Page 1 of 36 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Calendar Collapse this Category
From Date:Select Date
To Date:Select Date
News Importance:
Show
Mon, 15 Sep 00:00 GMT
Date
JPY
Currency
High
Importance
Description
Market Holiday - Respect for the Aged Day (),
ActualForecastPrevious
Make your BET!!!
BUY FXO Forum Shares
281
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.3278$1.3689
forex cup 160x600-en