New York 11:19 PM London 4:19 AM Tokyo 12:19 PM Sydney 1:19 PM
                  Online: 86    Threads: 56,777    Posts: 1,761,890 Members: 7,252  FXO Forum Shares: We Buy $1.1787 | We Sell $1.2152
 
Page 1 of 58 123451151 ... LastLast
Results 1 to 15 of 864
  1. #1
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Ea fx Pro Jacksen

    Meh try EA ni discuss sama2.. Ea ni pun aku dapat kat sini jugak tapi takde thread pun.
    try kat demo ok... tapi kalau try kat live tak ok..
    demo tak open post..live open post.. against the trend pulak tu...
    Attached Files Attached Files
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  2. The Following User Says Thank You to rowdy_rahz For This Useful Post:

    aymankadasi (06-10-2012)

  3. #2
    In Profit dewaforex's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    144
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question macam FX PRO EXPERT v3

    adakah ea ni sama yang dijual FX PRO EXPERT rm40 tu?
    ada sapa2 pernah beli tak? blh share pengalaman.
    huh ini pun ada org sanggup jual. kat sini free je.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  4. #3
    Intraday Master Faredz73's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mersing
    Posts
    392
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.880
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    EA ni aku dah cuba malam tadi dalam dua katagory live dan demo serentak. Cuma yang terkilan last post kt Live Acc - MC. Demo Acc ( Contest ) - floating.


    --- Aku hanya pemorex jalanan ---

    Faredz73

    Bro... Adakah EA ni terbukti betul2 berkesan? Permulaan adalah baik, tapi selepas tu terkucil...


    --- Aku hanya pemorex jalanan ---

    Faredz73
    Last edited by learn2biz; 06-06-2009 at 06:39 AM. Reason: merged - multiple posts
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  5. #4
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Faredz73 View Post
    EA ni aku dah cuba malam tadi dalam dua katagory live dan demo serentak. Cuma yang terkilan last post kt Live Acc - MC. Demo Acc ( Contest ) - floating.


    --- Aku hanya pemorex jalanan ---

    Faredz73

    Bro... Adakah EA ni terbukti betul2 berkesan? Permulaan adalah baik, tapi selepas tu terkucil...


    --- Aku hanya pemorex jalanan ---

    Faredz73
    Kalau ko nak pakai ea ni, ON hari isnin hingga khamis ckup la.

    Yg ko gi on ea ni masa market dah penghujung hari tu apasal, sbb aku pun pengguna EA ni
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  6. #5
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by pukulan_maut View Post
    Kalau ko nak pakai ea ni, ON hari isnin hingga khamis ckup la.

    Yg ko gi on ea ni masa market dah penghujung hari tu apasal, sbb aku pun pengguna EA ni
    Aku hairan lah kenapa demo dgn real berlainan..
    bro ada setting yg best2? pair apa TF apa?
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  7. #6
    Bullish
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    77
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    askum kawan.nasihat dari saya sebaik mana sekalipun ea jangan lah anda terjebak
    ea lah yg banyak trader forex menjadi gila lose lose lose......saya ada breakout boleh membantu saudara profit

    sila lihat thread ini

    forum.fxopen.com/showthread.php?t=57966
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  8. #7
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rowdy_rahz View Post
    Aku hairan lah kenapa demo dgn real berlainan..
    bro ada setting yg best2? pair apa TF apa?
    Ko guna broker mana bro ?

    aku guna yg lain, aku pakai TFM30

    2 PAIR je, E/U dgn U/CHF

    setakat ni ok, kalau hari isnin, aku on start pukul 11AM sehingga lah aku close hari khamis malam
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  9. #8
    Piplet
    Join Date
    May 2009
    Posts
    29
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pukulan_maut View Post
    Ko guna broker mana bro ?

    aku guna yg lain, aku pakai TFM30

    2 PAIR je, E/U dgn U/CHF

    setakat ni ok, kalau hari isnin, aku on start pukul 11AM sehingga lah aku close hari khamis malam
    Brapa profit yg dpt bro?Kalau ada ss lagi cun
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  10. #9
    In Profit baruli_san's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    208
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by pukulan_maut View Post
    Ko guna broker mana bro ?

    aku guna yg lain, aku pakai TFM30

    2 PAIR je, E/U dgn U/CHF

    setakat ni ok, kalau hari isnin, aku on start pukul 11AM sehingga lah aku close hari khamis malam
    settingnya default ker..? da baper lama guna ea ni..?
    "ada harapan..cerah masa depan.."
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  11. #10
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by pukulan_maut View Post
    Ko guna broker mana bro ?

    aku guna yg lain, aku pakai TFM30

    2 PAIR je, E/U dgn U/CHF

    setakat ni ok, kalau hari isnin, aku on start pukul 11AM sehingga lah aku close hari khamis malam
    aku pakai broker fxopen, ko?

    setting aku pakai bidara punya settings,
    forum.fxopen.com/showthread.php?p=419065&highlight=bidara#post419065

    depo 50usd....setting..
    pair EU tf 30
    lot 0.1
    pipstep 15
    maxtrade 6.....
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  12. #11
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Shirogawa View Post
    Brapa profit yg dpt bro?Kalau ada ss lagi cun
    Menyesal aku ckp aku pengguna ea ni, nanti mcm2 pertanyaan , wakkaa. kan dah kena.

    NI real, tp broker lain la, aku mmg suka test ea kat real, walaupun aku baru kenal ea tu hari ni, tp depo kecik je la,

    ea michael jackson ni aku start dgn modal usd15 je, skrng usd30,

    Aku tak snap habis ni, yg ni ckupla







    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  13. #12
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by baruli_san View Post
    settingnya default ker..? da baper lama guna ea ni..?
    default je, tak ada masa aku nak setting2
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  14. #13
    Elder Analyst pukulan_maut's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Currency:U.S. Dollar (USD)
    Posts
    530
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rowdy_rahz View Post
    aku pakai broker fxopen, ko?

    setting aku pakai bidara punya settings,
    forum.fxopen.com/showthread.php?p=419065&highlight=bidara#post419065

    depo 50usd....setting..
    pair EU tf 30
    lot 0.1
    pipstep 15
    maxtrade 6.....
    Bro,

    aku rasa dah boleh buat untung pakai EA ni, kalau xde sifat tamak, ejas2 lot ke dah ckup buat isi minyak kereta

    kalau ea ni, dah bg aku profit usd100 setelah aku pakai modal usd15 ni, baru aku nak depo besar sikit
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  15. #14
    In Profit rowdy_rahz's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    150
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    ko pakai apa broker bro?
    hari isnin aku nak cuba lagi kat fxopen..
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  16. #15
    In Profit baruli_san's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    208
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by rowdy_rahz View Post
    aku pakai broker fxopen, ko?

    setting aku pakai bidara punya settings,
    forum.fxopen.com/showthread.php?p=419065&highlight=bidara#post419065

    depo 50usd....setting..
    pair EU tf 30
    lot 0.1
    pipstep 15
    maxtrade 6.....
    tp brapa bro..? setting ea tu tp 7...kalo kt fxopen mmg min tp 10...
    "ada harapan..cerah masa depan.."
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

Page 1 of 58 123451151 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Calendar Collapse this Category
From Date:Select Date
To Date:Select Date
News Importance:
Show
Thu, 31 Jul 00:00 GMT
Date
CZK
Currency
High
Importance
Description
CNB Monetary Policy meeting (),
ActualForecastPrevious
Thu, 31 Jul 00:00 GMT
Date
CLF
Currency
High
Importance
Description
Central Bank Minutes meeting 15th Jul (),
ActualForecastPrevious
Thu, 31 Jul 00:30 GMT
Date
TWD
Currency
High
Importance
Description
GDP (Prelim.) (Q2),% y/y
ActualForecastPrevious
3.843.23.14
Make your BET!!!
BUY FXO Forum Shares
90
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.1787$1.2152
bitcoin 160x600-en