New York 5:41 AM London 10:41 AM Tokyo 6:41 PM Sydney 8:41 PM
                  Online: 1616    Threads: 58,234    Posts: 1,802,432 Members: 6,946  FXO Forum Shares: We Buy $1.6044 | We Sell $1.654
 
Page 1 of 16 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 232
  1. #1
    Intraday Master G-Pro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    LandOfWind
    Posts
    438
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Ayat-Ayat PoWeR!!!!

    Salam pd SemUa Yg bakal MenGiKuTi tHRead nih..

    Ambe buke tread nih coz ambe nak collect ayat-ayat power yg bernas dari semua trader2 yg kat sini..
    Ambe percaye there are a thousand trader yg mpunyai "POSITIVE MIND POWER WORDS"..
    So mane2 yg mempunyai ayat-ayat power tuh ape kate kite share kan kat sini..pantun pun bleh gak...
    Kite kumpulkan sebanyak mungkin BELOVED WORDS nih..maybe bleh menjadi pedoman & panduan dlm kite memorex nih...disamping bleh menaikkan semangat mane2 antara kite yg dah MORAL DOWN tuh..(include ambe lar tuh..)...x kire lar dalam bahasa ape sekalipun...(kalo bhs yg luar biase tuh tolong translate skali lar yer )...
    Ambe akan mulakan dengan no <1> then kalo ade lagi lepas2 nih please Keep In the no yg seterusnye cth:<2>,<3>...then we'r know dah berape words kite dah share...

    <1> " The RoaD to SuCceSs aLwaYs uNDeR ConsTruction "
    Last edited by G-Pro; 01-23-2009 at 04:01 PM.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  2. #2
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    aku ada beberapa ayat power...

    <2> To WIN the FIRST thing NOT to LOSS

    <3> Know your ENEMIES & you will WIN all battles

    <4> No one care about your MONEY than you DO
    OPEN YOUR ACCOUNT HERE

    YOUR MONEY YOUR CALL

    no one cares about YOUR MONEY more than YOU do
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  3. #3
    Intraday Master G-Pro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    LandOfWind
    Posts
    438
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default lagi..

    tenQ bro halzu...
    ni ade lagi utk meriahkan suasana...

    <5> "SuCceSs is GetTinG wHaT u WanT, HaPpiNeSs is WanTinG WhAt U GeT"
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  4. #4
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,942
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    $1.707
    Thanks
    56
    Thanked 171 Times in 111 Posts

    Default

    < 6 > - "Biar kita nampak koro tapi sebenarnya kita BEST!"
    Last edited by learn2biz; 01-23-2009 at 05:28 PM.
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  5. #5
    Super Moderator Admin FXMalay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    326
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.280
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Buat sesuatu demi kebaikan bersama tak kira dimana jua dengan ikhlas tanpa meminta balasan............


    kerana..... Balasan yang ALLAH akan LIMPAH kan kepada kita TERAMAT mewah sekali..........


    p/s: inilah pengalaman, inilah hasilnya dan inilah yang akan terus dilakukan selagi termampu.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  6. #6
    In Profit nettsaver's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    214
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    <8> Don't Test Your Robot With Demo Account Deposit More Than $20,000.00 Unless Your Uncle Is Donald Trump

    <9> Forex Where Maximum Possible Profit Is More Than Thousand Percent But Maximum Possible Loss Up To Hundred Percent Only.
    Last edited by nettsaver; 01-23-2009 at 05:49 PM.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  7. #7
    In Profit lock17's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    212
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Forex can make you win fast but it also can make you loss faster!!!!
    Sentiasa belajar,sabar dan berdisiplin dalam Forex
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  8. #8
    Intraday Master Gdien's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    MAL->TRG->K.TRG
    Posts
    485
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    "biar ayat tak power, janji ada strategi trade forex yang powerr"
    Why FxMalay?
    *Free $25 bonus on every Standard Account opened! (after deposit of $25 or more).
    *Free $100 for 10 lot volume bonus.
    *Spread from 2 pips.
    *Islamic accounts.
    *Local bank deposit/withdrawl(CIMB,Maybank/RHB)

    OPEN AN ACCOUNT NOW
    "It's not about trading Every Day, it's about trading that One Right Day......You make money by Waiting, not by Trading.." -seekinglight FF
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  9. #9
    Old Member suremasyuq's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2,282
    FXO Shares
    4
    FXO Bonus
    $2.511
    Thanks
    19
    Thanked 40 Times in 22 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nettsaver View Post
    <8> Don't Test Your Robot With Demo Account Deposit More Than $20,000.00 Unless Your Uncle Is Donald Trump

    <9> Forex Where Maximum Possible Profit Is More Than Thousand Percent But Maximum Possible Loss Up To Hundred Percent Only.


    Do Test Your Robot With Real Account Deposit Below Than $20,000.00 Unless Your Uncle Is Donald Duck



    huehuehuheuheu

    ada berani????


    Pastikan setiap soalan berkaitan dengan akaun, disertakan sekali no akaun trade anda beserta server




    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  10. #10
    Elder Analyst ForexWaveSoldier's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    645
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Satukan matlamat tingkatkan usaha.. "Trade what u see, not what u think."
    Author, and the Creator
    Theory of W.s Point. All right reserved.
    The missing link in Fibonacci Trading
    "Those who are familiar with this business and industry can see and feel the difference"

    mail, [email protected] ym, [email protected]
    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=53601
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  11. #11
    Elder Analyst atoullah's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    malaysia
    Posts
    566
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    salam tuan tanah
    nak joint gak lar hehehe

    ' Janganlah Berfikiran Bahawa Anda Perlu Menjadi Seorang
    kaya Sebelum Boleh Menjadi Seorang Pelabur..Anda Perlu
    belajar Untuk menjadi Seorang Pelabur Jika Anda Ingin
    Menjadi Seorang Kaya '

    - Warren Buffett, Pelabur Terkaya Didunia.
    Ingat 5 perkara sebelum datang 5 perkara
    1. Sihat sebelum sakit,2. Muda sebelum tua,3. Kaya sebelum miskin,4. Lapang sebelum sempit,5.Hidup sebelum mati.
    (Riwayat dari Ar-Tirmizi dan Muslim)
    -----------------------------------------------------------------------
    http://kadirpk.blogspot.com/
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  12. #12
    Intraday Master G-Pro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    LandOfWind
    Posts
    438
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default tenQ2 pada seme otai2..

    Quote Originally Posted by lock17 View Post
    Forex can make you win fast but it also can make you loss faster!!!!
    Sentiasa belajar,sabar dan berdisiplin dalam Forex
    jgn lupe tarok no bro lock..your no <10>

    Quote Originally Posted by ForexWaveSoldier View Post
    Satukan matlamat tingkatkan usaha.. "Trade what u see, not what u think."
    bro ForexWaveSoldier juge..yo no <11>
    Quote Originally Posted by atoullah View Post
    salam tuan tanah
    nak joint gak lar hehehe

    ' Janganlah Berfikiran Bahawa Anda Perlu Menjadi Seorang
    kaya Sebelum Boleh Menjadi Seorang Pelabur..Anda Perlu
    belajar Untuk menjadi Seorang Pelabur Jika Anda Ingin
    Menjadi Seorang Kaya '

    - Warren Buffett, Pelabur Terkaya Didunia.
    bleh jer bro otaullah...dengan besar hatinye di persilakan..hehhe..
    tarok no skali yer bro...yo no <12>
    Quote Originally Posted by Gdien View Post
    "biar ayat tak power, janji ada strategi trade forex yang powerr"
    betol tuh bro Gdien...lets the minds think not the "Nafsu" handled(betul ke nih.. )...
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  13. #13
    Intraday Master G-Pro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    LandOfWind
    Posts
    438
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default lagi satu...

    ni ade lagi satu baru je dapat...hehhe

    <13> "Becoming number one is easier than remaining number one"

    dengan kate lainnye:
    --mudah utk untung pertama kalinye tapi susah utk mengekalkannye--
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  14. #14
    Elder Analyst atoullah's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    malaysia
    Posts
    566
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    ni pun power gak nihhh....

    <14>

    " Ya Allah rahmat dan sejahterakan ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW dan ke atas keluarganya dengan bilangan sebanyak rezeki dan apa-apa yang dibuka. Ya Allah! yang membuka rezeki bagi sesiapa yang dikehendaki dengan tiada diduga, bukalah ke atas kami rezeki yang luas daripada setiap penjuru dan daripada gedung ghaibMu dengan tiada mengharapkan makhluk dengan sebenar kurniaanMu dan kemuliaanMu dengan berkat rahmatMu wahai yang penyayang dari segala yang sayang".

    <15>

    Terjemahan : "Ya Allah, semoga Engkau mencurahkan rahmat yang sempurna dan keselamatan yang sempurna atas Nabi Muhammad s.a.w, yang menjadi sebab terlepasnya kerumitan dan hilangnya kesusahan, terpenuhinya segala hajat, dan tercapai segala yang disukai serta husnul-khatimah, dan turunnya hujan dari awan, berkat keagungan dan kemuliaan Nabi Muhammad s.a.w, dan kepada para keluarga dan para sahabatnya pada setiap mata melirik dan jiwa bernafas sejumlah setiap yang Engkau ketahui."

    Imam Ad-Dainuri berkata, barangsiapa membaca selawat nariyah atau kamilah setiap selesai dari solat 5 waktu sebanyak 11 kali sebagai wirid rutin, maka rezekinya tidak akan terputus dan mengalir terus, serta memperolehi kedudukan yang tinggi.

    Selawat TAFRIJIYAH atau dipanggil Selawat NARIYAH

    1. Menurut Imam Ad-Dainuri, barangsiapa membaca selawat ini 11 KALI setiap hari setiap lepas sembahyang lima waktu, REZEKInya tidak putus-putus dan mendapat kedudukan yang tinggi.

    2. Menurut Imam Al-Qurtubi, barangsiapa membaca selawat ini 41 KALI atau 100 KALI, ALLAH akan menghilangkan segala dukacita dan dimudahkan segala urusan kehidupan.

    3. Barangsiapa membaca selawat ini 313 KALI setiap hari, nescaya akan terbuka beberapa rahsia ghaib.

    4. Barangsiapa membaca selawat ini 4444 KALI akan tercapai segala cita-cita dan hajat dunia dan akhirat.
    Last edited by atoullah; 01-24-2009 at 11:29 AM.
    Ingat 5 perkara sebelum datang 5 perkara
    1. Sihat sebelum sakit,2. Muda sebelum tua,3. Kaya sebelum miskin,4. Lapang sebelum sempit,5.Hidup sebelum mati.
    (Riwayat dari Ar-Tirmizi dan Muslim)
    -----------------------------------------------------------------------
    http://kadirpk.blogspot.com/
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  15. #15
    Intraday Master G-Pro's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    LandOfWind
    Posts
    438
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by atoullah View Post
    ni pun power gak nihhh....

    <14>

    " Ya Allah rahmat dan sejahterakan ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW dan ke atas keluarganya dengan bilangan sebanyak rezeki dan apa-apa yang dibuka. Ya Allah! yang membuka rezeki bagi sesiapa yang dikehendaki dengan tiada diduga, bukalah ke atas kami rezeki yang luas daripada setiap penjuru dan daripada gedung ghaibMu dengan tiada mengharapkan makhluk dengan sebenar kurniaanMu dan kemuliaanMu dengan berkat rahmatMu wahai yang penyayang dari segala yang sayang".

    <15>

    Terjemahan : "Ya Allah, semoga Engkau mencurahkan rahmat yang sempurna dan keselamatan yang sempurna atas Nabi Muhammad s.a.w, yang menjadi sebab terlepasnya kerumitan dan hilangnya kesusahan, terpenuhinya segala hajat, dan tercapai segala yang disukai serta husnul-khatimah, dan turunnya hujan dari awan, berkat keagungan dan kemuliaan Nabi Muhammad s.a.w, dan kepada para keluarga dan para sahabatnya pada setiap mata melirik dan jiwa bernafas sejumlah setiap yang Engkau ketahui."

    Imam Ad-Dainuri berkata, barangsiapa membaca selawat nariyah atau kamilah setiap selesai dari solat 5 waktu sebanyak 11 kali sebagai wirid rutin, maka rezekinya tidak akan terputus dan mengalir terus, serta memperolehi kedudukan yang tinggi.

    Selawat TAFRIJIYAH atau dipanggil Selawat NARIYAH

    1. Menurut Imam Ad-Dainuri, barangsiapa membaca selawat ini 11 KALI setiap hari setiap lepas sembahyang lima waktu, REZEKInya tidak putus-putus dan mendapat kedudukan yang tinggi.

    2. Menurut Imam Al-Qurtubi, barangsiapa membaca selawat ini 41 KALI atau 100 KALI, ALLAH akan menghilangkan segala dukacita dan dimudahkan segala urusan kehidupan.

    3. Barangsiapa membaca selawat ini 313 KALI setiap hari, nescaya akan terbuka beberapa rahsia ghaib.

    4. Barangsiapa membaca selawat ini 4444 KALI akan tercapai segala cita-cita dan hajat dunia dan akhirat.
    betul2..
    dialu-alukan ayat2 seperti nih..
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

Page 1 of 16 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Calendar Collapse this Category
From Date:Select Date
To Date:Select Date
News Importance:
Show
Mon, 20 Oct 00:00 GMT
Date
EUR
Currency
High
Importance
Description
(Eurozone) EU Foreign Ministers Hold Meeting in Luxembourg (),
ActualForecastPrevious
Mon, 20 Oct 00:00 GMT
Date
NZD
Currency
High
Importance
Description
Parliament Opens‚ Government Policy Statement (to 21st) (),
ActualForecastPrevious
Make your BET!!!
BUY FXO Forum Shares
868
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.6044$1.654
bitcoin 160x600-en