New York 6:31 AM London 11:31 AM Tokyo 7:31 PM Sydney 8:31 PM
                  Online: 186    Threads: 57,473    Posts: 1,796,036 Members: 7,173  FXO Forum Shares: We Buy $1.2154 | We Sell $1.253
 
Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 129
  1. #1
    Bullish Apache's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    somewhere in M'sia
    Posts
    68
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Masalah Berkenaan Liberty Reserve

    Saya ada membuat pengeluaran melalui Liberty Reserve. Bagaimana saya boleh memeriksa status pengeluaran saya ( pending, accepted , rejected )?

    Di trader's cabinet, saya cuba check di "Payment History" ( Used to check your request status ) tetapi tiada apa2 yang dipaparkan. Harap penjelasan. TQ.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  2. #2
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,941
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    $1.707
    Thanks
    56
    Thanked 171 Times in 111 Posts

    Default

    Sila lihat bahagian withdrawal notice .. bukannya payment notice ... atau sini : https://fxmalay.cabinet.fxopen.com/H...thdrawals.aspx ... payment notice tu utk notis berkenaan deposit.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  3. #3
    FXMalay supporter alface's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    585
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.780
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Apache View Post
    Saya ada membuat pengeluaran melalui Liberty Reserve. Bagaimana saya boleh memeriksa status pengeluaran saya ( pending, accepted , rejected )?

    Di trader's cabinet, saya cuba check di "Payment History" ( Used to check your request status ) tetapi tiada apa2 yang dipaparkan. Harap penjelasan. TQ.

    Sudahkah buat semua proses utk pengeluaran ?

    1) akaun perlulah sudah diverify ...

    2) isi borang pengeluaran dana didalam cabinet & klik "Pengeluaran"

    3) klik link utk mengesahkan pengeluaran didalam email


    p/s : Untuk memeriksa status pengeluaran ... ikut seperti apa yg learn2biz terangkan diatas


    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  4. #4
    Intraday Master nyamuk_tido's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    328
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya ingin tahu adakah pengeluaran melalui Liberty Reserve ini lagi laju berbanding local bank dan adakah pengeluaran melalu LR ini boleh dijalankan pada hari sabtu dan ahad, kerana dalan pengetahuan saya, pengeluaran melalui local bank hanya boleh dijalankan pada hari bekerja sahaja
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  5. #5
    MahaGuru mazlimoin's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Real Madrid - Manchester United - Selangor
    Posts
    3,868
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.290
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nyamuk_tido View Post
    saya ingin tahu adakah pengeluaran melalui Liberty Reserve ini lagi laju berbanding local bank dan adakah pengeluaran melalu LR ini boleh dijalankan pada hari sabtu dan ahad, kerana dalan pengetahuan saya, pengeluaran melalui local bank hanya boleh dijalankan pada hari bekerja sahaja
    ikut pengalaman saya...pengeluaran liberty reserve memang lagi laju dari local jika tiada masalah la...dan pengeluaran hanya waktu bekerja sahaja...

    p/s: elok withdraw pakai local jer..lagi selamat dan senang..
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  6. #6
    Intraday Master nyamuk_tido's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    328
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ?

    maksudnya LR juga hanya pada waktu bekerja juga? saya ingat saya ingin keluarkan sekarang menggunkanan LR
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  7. #7
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,941
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    $1.707
    Thanks
    56
    Thanked 171 Times in 111 Posts

    Default

    Nak tahu sebab apa ? sebab bila wd guna LR, finance fxopen tak online juga sabtu/ahad .. then bila dia online hari bekerja, dia akan tanya kat fxmalay utk confirmation jika memang ada akaun tu buat wd, wakil fxmalay akan tepon anda utk pengesahan.. then kalau betul anda yg wd .. baru finance fxopen proses.

    Nampak leceh tapi inilah tahap keselamatan yang terpaksa diambil bagi mengelakkan orang tidak bertanggungjawab 'wd bagi pihak anda' (ingat tak FXOpen kena DDoS bulan lepas?)

    Harap dapat bersabar....
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  8. #8
    Intraday Master nyamuk_tido's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    328
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ouh..
    teriima kasih.. sebab hari2 lepas saya keluarkan dana saya menggunakan LR dan sungguh cepat,, cuma nak tahu sahaja sama ada LR boleh keluar dana pada haring sabtu dan ahad, terima kasih learn to biz
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  9. #9
    Super Moderator nonamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    from no where
    Posts
    3,297
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $2.544
    Cashed
    $21
    Thanks
    20
    Thanked 148 Times in 109 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nyamuk_tido View Post
    ouh..
    teriima kasih.. sebab hari2 lepas saya keluarkan dana saya menggunakan LR dan sungguh cepat,, cuma nak tahu sahaja sama ada LR boleh keluar dana pada haring sabtu dan ahad, terima kasih learn to biz
    Pengeualran E-currency akan diproses dalam masa 24jam waktu bekerja.
    So kalau permohonan dibuat pada hari Cuti, proses masih akan dilakukan pada hari bekerja. Bermakna waktu proses akan bermula dari hari Isnin. Jadi masa hari Sabtu dan Ahad tidak akan diambil kira.
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  10. #10
    In Profit dokgitu's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    184
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    [QUOTE=nonamer;268746]Pengeualran E-currency akan diproses dalam masa 24jam waktu bekerja.
    So kalau permohonan dibuat pada hari Cuti, proses masih akan dilakukan pada hari bekerja. Bermakna waktu proses akan bermula dari hari Isnin. Jadi masa hari Sabtu dan Ahad tidak akan diambil kira.[/Q

    Saya buat pengeluaran pada petang isnin 27.10.08 melalu LR. Sehingga jam 4.00 am pagi urusan pengeluaran belum dilakukan oleh pihak FXOPEN. Adakah pengeluaran 24 jam sudah tidak digunakan atau cam mana. Dah send email kat [email protected].

    akaun 113047

    Sekadar bertanya
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  11. #11
    FXMalay supporter halzu's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,387
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.200
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Cuba anda baca dgn teliti, dah diberitahu dlm tempoh 24 jam...sedangkan anda memohon pada petang Isnin 27.10.08....kalau ikutkan kiraan 24 jam, semasa pukul 4am 28.10.08 masih belum 24 jam....
    OPEN YOUR ACCOUNT HERE

    YOUR MONEY YOUR CALL

    no one cares about YOUR MONEY more than YOU do
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  12. #12
    In Profit dokgitu's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    184
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by halzu View Post
    Cuba anda baca dgn teliti, dah diberitahu dlm tempoh 24 jam...sedangkan anda memohon pada petang Isnin 27.10.08....kalau ikutkan kiraan 24 jam, semasa pukul 4am 28.10.08 masih belum 24 jam....
    Tu lah yang masalahnya. Biasa tak sampai 24 jam drawing LR dilakukan oleh pihak fxopen. Sekarang dah delay. Sajer jer tanya. Any way saya tunggu malam ni.

    TQ
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  13. #13
    Market Maker ammal07's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    penang
    Posts
    1,012
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tadi baru depo guna LR, ke akaun micro 114490,tak masuk lagila, kenapa pending lama sangat,selalu cepat je..
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  14. #14
    FXMALAY Supporter cool user learn2biz's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5,941
    FXO Shares
    20
    FXO Bonus
    $1.707
    Thanks
    56
    Thanked 171 Times in 111 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ammal07 View Post
    tadi baru depo guna LR, ke akaun micro 114490,tak masuk lagila, kenapa pending lama sangat,selalu cepat je..
    Dah settle belum masalah ni ? kalau belum PM saya ... tq
    Indicator utk lihat margin requirement/leverage/spread/server time (bg anda yg hairan kenapa 'not enough money') - download sini atau rujuk laman web.
    Pada yg ingin verify akaun, TOLONG la baca link ini
    U punya nasi u makan, dia punya nasi dia makan. Apa salah kita makan sama-sama?
    Pastikan buang browser cookies/cache sebelum buka akaun baru di www.fxmalay.com
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

  15. #15
    In Profit torreseemee's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    rumah mak mertua
    Posts
    153
    FXO Shares
    0
    FXO Bonus
    $0.000
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default withdrawal rejected

    Saya nak tanya apakah yg menyebabkan withdrawal saya kena reject seperti di bawah. Saya buat pengeluaran menggunakan Liberty Reserve.


    .......mencari sesuap nasi sehari.......
    Share on VK Share on Facebook Share on Odnoklassniki Share on MySpace Share on Twitter Share on LiveJournal Share on Google+ Share on Ya.ru Share on Mail.Ru

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Calendar Collapse this Category
From Date:Select Date
To Date:Select Date
News Importance:
Show
Sun, 31 Aug 00:00 GMT
Date
TRY
Currency
High
Importance
Description
Election of New President (),
ActualForecastPrevious
Make your BET!!!
BUY FXO Forum Shares
281
Shares in the BANK:
We BuyWe Sell
$1.2154$1.253
bitcoin 160x600-en