PDA

View Full Version : expert advisor yabg bagus



sah119
07-11-2009, 04:52 AM
mari lah sama sama kita jaya kan mencari expert advisor yang bagus untuk sama kita boleh gunakan mencari duit menambahkan pendapatan.jika anda buka warong pun perlukan 4 orang pekerja seorang gaji 800 x 4 =2,400 sebulan belum gaji sendiri terpaksa di bayar walau pun perniagaan belum dapat untung lagi itu belum lagi modal buat warong dan berbagai bagai

cuba anda fikirkan kalau anda mempunyai lebih account forex yang di jalankan mengunakan expert advisor automatic tanpa perlu untuk dikendali kan sepajang masa,satu account menjana us 30 kalau ada lima kan sudah ada usd 150 sehari, kita ada komputer dan internat 24 jam hanya hanya di biarkan tanpa menambah pendapatan,ini anda perlu belanja hanya lebih kurang Rm120 sebulan(internet,letrik)komputer tentu anda ada.anda tak perlu kan 4 orang pekerja hanya buka 4 ke 10 akaun yang boleh digerak oleh software ea hanya pakai satu komputer saja kan murah belanja nya ,kalau dah ada banyak akaun di buka kan boleh lega.mula buka satu dahulu ,dah dapat untung buatlah yang ke dua dan seterus nya dah cukup akaun baru lah boleh di tuai hasilnya
boleh lah hubungi saya untuk berbincang email (etuaiforex@gmail.com )

pukulan_maut
07-11-2009, 05:00 AM
Aku rasa dlu thread ko dah di delete.

Ayo ayo ayo, terus terang je lah kat sini, ko nak jual dan ambik fulus affiliate, itu pun susah ke. http://img107.imageshack.us/img107/5773/gelakbesar.gif http://img107.imageshack.us/img107/5773/gelakbesar.gif

764
07-11-2009, 05:20 AM
nie bukan pukulan maut nie... nie kaki PUKUL RATA

hahahaha:pirat-flag: :pirat-flag: :pirat-flag:

dr.duit
07-11-2009, 09:52 AM
Aku rasa dlu thread ko dah di delete.

Ayo ayo ayo, terus terang je lah kat sini, ko nak jual dan ambik fulus affiliate, itu pun susah ke. http://img107.imageshack.us/img107/5773/gelakbesar.gif http://img107.imageshack.us/img107/5773/gelakbesar.gif

disini byk ea2 yg bagus free je :sm1:

Viere
07-11-2009, 10:15 AM
rasanya patut tutup ja thread ni.